Според мен най-добрия вариант е Радев и ППДБ. Смекчаване на тона за Украйна е вероятен, то и в момента се случва. Най-важното е вътрешната политика, а за нея се искат доста усилия. А мисля, че заедно ще успеят.
На протестите имаше един плакат, който е срещу Радев и това е този, който се слага през няколко страници. Други няма. На площата на 100% е имало недоволни от него, но не го демонстрираха освен този един-единствен.
И не знам защо има подигравки и неверие, че се е срещал със студенти. Лъже ли, какво?
Е хайде сега, не е вярно. Няма как да кажем че протеста подкрепял радев, колкото и той самият да се опитва да се пришие към него.. Може да е вярно обратното - сигурно на протеста е имало някакви хора, които не са срещу радев, но определено не биха го демонстрирали там

Иначе да, възможно е да се коалират с ПП ДБ.

Той за шарлатаните, а Радев че се оказа прав за Русия. Че няма да бъде победена на бойното поле. Факт. Без да се влезе с американска или европейска армия, няма спечелване тази война, освен ако вътре в Русия нещо не стане с Путин да речем, тогава не се знае, какво ще стане в самата Русия. В началото не изглеждаше така, но както във всяка война руснаците почват зле, но в движение си промениха, адаптираха се, икономиката им издържа всякакви санкции. И бъдещата политика на Европа трябва да е, Русия няма да загуби тази война ако лично французина, немеца, американеца, англичанина, не отидат на фронта, а такова желание, не виждам. И изобщо Европа трябва да се събуди че живее в нов свят, в който правото е на страна на силният, и Европа трябва да стане силна. Ако иска собствената и политика да има значение за света. Ние трябва да станем, ядрена сила от ранга на САЩ, Китай и Русия. Това са великите сили. Те определят бъдещето пред очите ни, Европа не е сред тях, защото няма толкова бомби колкото тях. Това е истината. Нямаме европейска армия, и не можем да тропаме по масата, за това ще ни се катерят по главата с приумиците си старчоци като Путин и Тръмп. Това между другото мисля че ще е неговата европейска линия. До преди това ще водят кампания. Но основният проблем между тях беше Украйна. Той и сега присъства, но ситуацията е друга. Много по ясно са очертани събитията и хода на войната в Украйна, и възможните развития.