Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 602 089
  • 20 999
  •   37
Отговори
# 19 860
Излагацията е пълна. И това само за да може Шиши да се оттърве от Магнитски.
Да. Цялата външна политика на България има една цел - да се излъска образа на Пеевски.
Срам, срам, срам!
Такава е външната политика на ГЕПСНН. Много добре се показаха, какво представляват. И неразбралите вече разбраха - национални предатели.

# 19 861

На косъм си от пепелта. Laughing
По-добре да не бях. Защото шансовете ни стават направо нулеви.

# 19 862
Аз такова единомислие в темата не бях виждала, като днес🙂

# 19 863
  • Другата България
Аз такова единомислие в темата не бях виждала, като днес🙂
ППДБ са виновни. Blush

# 19 864
Нямало да плащаме нищо.
Това не променя факта на излагацията.

# 19 865
Нямало да плащаме нищо.
Излагация че искаме мир или че сме с САЩ

# 19 866
Нямало да плащаме нищо.
Че сме с Тръмпутин и срещу Германия, Франция, Канада, Англия и другите нормални държави.

# 19 867
“Всеки Виктор, който се издържа от европейски пари, докато едновременно с това се опитва да предаде европейските интереси, заслужава наказание” – Зеленски днес. Росене, четеш ли?

# 19 868
Дали сега няма Бате Б.   да излезе и като един виден бял и добър депутатин, да издърпа ушите на премиера си(няма да е за първи път), и да приключи ратифицирането....Много ми е мълчалив нещо, не излезе да се похвали, пък избори се задават...

# 19 869
Нямало да плащаме нищо.
Че сме с Тръмпутин и срещу Германия, Франция, Канада, Англия и другите нормални държави.

Може те да са ни пратили да им вършим черната работа по задоволяването на Тръмп.

# 19 870
  • Deutschland/HE
Дали сега няма Бате Б.   да излезе и като един виден бял и добър депутатин, да издърпа ушите на премиера си(няма да е за първи път), и да приключи ратифицирането....Много ми е мълчалив нещо, не излезе да се похвали, пък избори се задават...

Аз си помислих същото. По подобен начин се изнизва редовно, но да видим сега колко е притиснат в ъгъла.

# 19 871
Е стига вече сме го задоволявали: гориво за АЕЦ, страйкъри, самолети противокорабни ракети..а от ЕС само ни сипят пари, а ние - нож в гърба.

От Посолството наредиха на ББ на хвърли оставката, сега му нареждат да ни пише в отбора на Беларус, какво ли следва?

# 19 872
  • София

Чудя се и аз същото, ще гледаме днес-утре.

# 19 873
Нямало да плащаме нищо.

Ама как така само за нас е безплатно?!

И как ще влизаме в борд със страна, която заплашва ЕС с мита и войни? Абсолютен позор!

# 19 874
Докъде ни докараха да се надяваме на бат бойко...
Но това си му е коронен номер на него, ще видим

Общи условия

Активация на акаунт