Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 649 847
  • 22 569
  •   13
Отговори
# 20 190
Наистина е уморително на всяка страница да четем как не сме знаели какъв е радев и тепърва ще гледаме и как бил създал КП, АВ, сега и Денков.
Не ги е създал, да не е някакво всемогъщо божество радев, назначил ги е в служебен кабинет заради качества им (предполагаме. По-вероятно защото е смятал, че ще му играят по свирката.) Ама хората имат свободна воля и в идеалния случай достатъчно разум да преценят дали искат са се замесват в грабежи на българския народ в изгода на чужда държава като Боташ примерно или искат да се опитат да променят нещо. Примерно.

Нинова нали създаде радев, той що не й е верен до дупка и не го очаквате от него?

Самият факт, че някой може да има подобни очаквания е силно притеснителен, защото една друга партия функционира на тоя принцип и радев уж й е противник.

# 20 191
На Радев кючек са му посветили, а от Епицентър го разгласяват.

# 20 192
Всички лъжат за "Боташ",не е само Радев...

# 20 193
  • София
Хаха,  започнаха нефелните компромати:
- Радев по време на военната си кариера бил наказан с мъмрене,
- Радев бил дарил ателие 140 кв. на сина си по данъчна оценка.
- Десислава Радева написала “I am done” - Соня Колтуклиева рече - развеждат се 😁
- Радев бил напуснал президентството с BMW на НСО, а не с Шкодата.

Друго, освен Боташ, зад който не стои подписа на Радев, има ли?

# 20 194

Какво значи, че избирайки Радев, избираме още от същото? Кое е  същото - Делян и Бойко, с които ПП/ДБ бяха другари и направиха сглобка?
И радев ще направи сглобка с тях. Или вярваш че ще има 121+ депутата?
Радев е същото като това, което имаме. Само че ново. Защото кочината е компрометирана, трудно й е да кара както преди и има нужда от нов гостоприемник. Само стой и гледай как ще се прегърнат.

# 20 195
  • Бургас
Един документ от 1993 г. с наказание „мъмрене“ (ако изобщо е автентичен) не прави никого нито некадърен, нито посредствен. Това е най-леката дисциплинарна мярка и е част от нормалната служебна практика във всяка система.

Да се вадят генерализиращи изводи за цялата кариера на човек на тази база е или неразбиране, или съзнателна манипулация.

п.п.Двамата генерали, по генералска линия, след срещата с генералисимусите!!! Кой разбрал , разбрал.

# 20 196
По-скоро подгряват публиката. Още повече след вчерашните призиви да излезе на политическият терен.

Flagman:
Цитат
Президент (2017-2026) обеща да стане премиер и да оправи България
Румен Радев напусна президентството. Гълъб Донев и Димитър Стоянов го изпратиха и вероятно също ще влязат в битката за влизане в изпълнителната власт

След като Конституционният съд прие оставката му, възрастна дама каза, че иска да го види като министър-председател, за да въведе ред, а той отговори с „обещавам“

# 20 197
  • София
Ами ще стане вероятно. За съжаление. Точно в тези турбулентни времена на световната сцена, ще ни управляват русофили.

# 20 198
  • София
Sands, не мога да прогнозирам какъв резултат ще има Радев, не и докато не представи партията и хората, с които ще се включи в предизборната кампания.

Казваш, че кочината е компрометирана. Така е, но в тази кочина са и твоите хора, нали знаеш. И се получава, че всички са маскари и защо да ходя да гласувам.

# 20 199
Изобщо не ми трябва да чета някакви компромати за Радев, за да знам, че никога не бих гласувала за негова партия. Девет години беше президент и през това време той много пъти престъпи моите лични червени линии. Отричането на Ковид - огромна черна точка. Нападението на Русия над Украйна - твърдението му, че Крим е руски; внушенията му, че Украйна е тази, която настоява да воюва, защото отказва да се предаде. Постоянното му говорене с анти евро и анти европейска реторика. Това, че всяка една реч, която е произнесъл, е с насъскване и противопоставяне на една част от обществото срещу друга. Да не говорим, че усещането ми е винаги е било, все едно пред мен е дружинната ми от училище и ни се кара и ни набива канчетата за нещо.

# 20 200
Не бих гласувала за Радев по гореизброените причини + фактът, че всичко, което казва, са просто популистки лозунги. Традиции, консерватизъм, национална гордоста...бла, бла, нищо реално. Какво? Ще купуваме още икони за МВР ли? Grinning

# 20 201
Каква отговорност поемаш, когато подаваш оставка няколко месеца преди да ти свърши мандата? Не искаше да изтърве изборите. Grinning

# 20 202
  • София
Да не збаравяме и пилона, едно от най-големите му постижения като президент. Или вече сте забравили този важен инфраструктурен проект, израз на българските ценности и идентичност, който се разкапва някъде там в Родопите...как да не гласуваш за него просто?

# 20 203
Вярно. Бях забравила пилона 🤣
Просто аз за себе си съм установила, от това, което съм слушала и гледала като действия от Румен Радев, че нямаме никакви допирни точки като ценности и възгледи за живота и развитието на България. Няма как да гласувам за негов проект дори и да представи програма, която би ми харесала на думи.

# 20 204
  • София
Какви толкова функции има Президентът на България, че да бяга от отговорност?

И защо се фрустрирате от неговата оставка, при положение, че искахте импийчмънт?

Общи условия

Активация на акаунт