Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 648 912
  • 22 531
  •   9
Отговори
# 20 220
Няколко пъти обясниха, че удължаване на срока няма да има.
70% от парите са изтеглени. Stuck Out Tongue Winking Eye

Все още има хора, които мислят, че след 6 деня ще плащат с лев?

# 20 221
  • Разпиляна във въображението
Слушам със закъсненине Атанасов. Те твърдо няма да се събират с Радев. Значи, ако това наистина се случи, това означава същия ВСС, същия Гл. прокурор. Язък им за всичките напъни, че са за съдебна реформа и т.н.

# 20 222

Никой не е непогрешим. Всички си имат кусури, въпроса е кой реално свърши нещо смислено за България? Аз мога да посоча:  Шенген, влизането в ЕЗ, връщането на България на европейската сцена като надежден партньор по времето ма Денков, не на последно място махането на грозния паметник на армия окупатор...а, и купуване на медицинския хеликоптер.
Станишев ни вкара в ЕС а Първанов в НАТО

# 20 223
  • Бургас
Атанасов в случая какъв го играе?
От позицията на какъв решава кой с кого ще се събира и кой не? Той говори все едно разполага с някакъв политически лост, а реално такъв няма....
Истината е проста...на следващите избори тези са чао...

# 20 224
  • София
Имам чувството, че плюенето е превзело мислите на всички. Кажете нещо добро за тези, които подкрепяте, които считате, че трябва да бъдат избрани за управленци. Кои са тези, непогрешими, които могат да водят правилна и най-вече успешна политика за България, посочете ги, обосновете се защо мислите така.
Никой не е непогрешим. Всички си имат кусури, въпроса е кой реално свърши нещо смислено за България? Аз мога да посоча:  Шенген, влизането в ЕЗ, връщането на България на европейската сцена като надежден партньор по времето ма Денков, не на последно място махането на грозния паметник на армия окупатор...а, и купуване на медицинския хеликоптер....за момента това ми е достатъчно. Не са идеални, няма да се жемим за никой, просто ще си дадем гласа, за този който парви нещо смислено. След 4 години, може да не гласуваме за тях.
Кажете вашите хора какво смислено направуха и с какво се прочуха?
ШЕНГЕН и ЕЗ  можеше да сме там много отдавна, само че тези ваши любимци бяха твърде заети да крадат и мамят, така щото да не можем да изпълним условията.Така както и сега най-същественото условие-корупцията не е изпълнено, но им трябваме....И влязох ме с измамни данни, също и с нелигитимно правителство
Нещо май не си ме разбрала, "любимците" ми, както ти ги наричаш, не можеха да напаравт нищо преди много години, защото просто не бяха в политиката тогава. Ти за кой ми говориш, за ББ и ДП, които 15 годни нищо не направиха ли?
Айде пак измани данни, ти даже не знаеш какви "данни" сме дали, ама знаеш че са били измамни нали?
Спри с общите приказки и ако имаш нещо конкретно за казване, го кажи, кой ,кога какво...локуми всеки знае да разтяга, даже и РР е цар в това...ама аз питам за нещо конкретно свършено (или не свршено).

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 11:25 от pimpinela

# 20 225
  • София
п.п. Аз също бих гласувала за Йотова, освен, ако не се намери наистина качествен кандидат, който да застане срещу нея. Не Коцев.
Кристалина Георгиева?
Някъде прочетох вчера (в графа клюки), че ББ наистина обмислял да номинира Кристалина да президент. Още не мога да спра да се смея 😂🤣😂
Нека, така Йотова със сигурност ще спечели.

# 20 226
  • София
От позицията на какъв решава кой с кого ще се събира и кой не? Той говори все едно разполага с някакъв политически лост, а реално такъв няма....

Ако се коалират с Радев, то със сигурност са чао.

# 20 227

Кои са чал? Не вярвам да говориш за ППДБ.
Е,ако АтАт е чал ,ще съм доволна.
Айде пак ще се дават уклони от чужди партии,"партийци" с кого ППДБ да се събира.
Ама вие това ППДБ го джвакате като стара,безвкусна дъвка,хем най-големите шарлатани,хем във всякакви коалиции ги слагате и все за поемане на отговорност от тях говорите.
На СТ им виновни за провала на правителството с тях,на Герб също им виновни за провала на сглобката,сега пък ще са виновни,че не искали с РР и ..какво беше-провал на съдебна реформа,хвърляне държавата в криза.
Да се напъне РР да спечели повече седалки,че еднолично да управлява или с още поне 3-4 партии,които ще влезнат в НС.То много лесно от президентското кресло да хулиш всички правителства,пп,ама после...

# 20 228

Както обикновено -агент разваляч на партии.
Вместо да търси съмишленици гори мостове.

# 20 229
  • София
Мостове с кого? ГЕРБ, дето ни пратиха в организацията на Тръмп да берем срам барабар с Орбановата Унгария и Радев, който на приказки е голям, а след действията му олекваме с половин милион на ден?

Да речем, че ПП-ДБ се коалират с Радев и то какво? Ще заменим Сарафов с Ченалова ли? Кошлуков с Недялко Недялков?

# 20 230
Още спасители:

"Николай Попов, бащата на загиналата в катастрофа 12-годишна Сияна, обяви в ефира на БНТ, че създава гражданско обединение.

Формацията вече е в процес на изграждане и ще включва активисти, експерти и неправителствени организации.

„Едни изключителни експерти съм събрал, университетски преподаватели, хора от цялата обществена сфера има покрай мен. Включително самите хора ме търсят и предлагат да ни помогнат безвъзмездно."
По думите му се цели не просто самоцелно участие във властта, а оказване на реален граждански натиск за промяна на политическия модел."

Чакаме Мая Манолова.

# 20 231
Мостове с кого? ГЕРБ, дето ни пратиха в организацията на Тръмп да берем срам барабар с Орбановата Унгария и Радев, който на приказки е голям, а след действията му олекваме с половин милион на ден?

Да речем, че ПП-ДБ се коалират с Радев и то какво? Ще заменим Сарафов с Ченалова ли? Кошлуков с Недялко Недялков?
Сърдитко Петко ,празна му торбата с бюлетини (флашки)

# 20 232
  • София
Каква отговорност поемаш, когато подаваш оставка няколко месеца преди да ти свърши мандата? Не искаше да изтърве изборите. Grinning

Той не искаше, ама го активираха по спешност.

Помня също и едни дружески снимки с Гергов. Този също ми е червена линия, за вас не знам.

Имам чувството, че плюенето е превзело мислите на всички. Кажете нещо добро за тези, които подкрепяте, които считате, че трябва да бъдат избрани за управленци. Кои са тези, непогрешими, които могат да водят правилна и най-вече успешна политика за България, посочете ги, обосновете се защо мислите така.

Непогрешими няма. Гледаш чия програма те удовлетворява и кой най-малко се е оцапал, уви.

# 20 233
Какви толкова функции има Президентът на България, че да бяга от отговорност?

И защо се фрустрирате от неговата оставка, при положение, че искахте импийчмънт?
Може би защото оставката му има за цел да се метне в нов политически проект с идеята да ни спасява целокупно и няма нищо общо с импийчмънт?

# 20 234
Само не разбрахме как ще ни спасява.
Пише се през 2 поста, че ще ни спасява.
От кой, защо, как?

Ученици от първи клас се аргументират по-успешно.

Общи условия

Активация на акаунт