Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 587 815
  • 20 405
  •   7
Отговори
# 20 400
То заключването не е скучно. Та нали отнякъде трябва да си изградим мнение за политики и политици. Темата върши работа, по-добра от срещи, фб. Както се казва "в спора се ражда истината". А пък сега вече и НС си работи постоянно, защо е заключването?

# 20 401
Аз поизгледах доста от политическия театър тези дни и на изборитете ще получим триглавата ламя РР, ББ, ДП - никакъв шанс за промяна с любезното съдействие на ЦвЦв. Толкова дълбоки са зависимостите, че няма никакъв шанс за промяна. Тези тримата умеят да триангулират много добре, доказано през годините. Най- вече ме притеснява московската им ориентация.

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 01:17 от mauigirl

# 20 402
И тримата се кланят на един Бог - Доналд Тръмп, който скоро ще е в небитието. Неофициално се кланят на още един - Путин, който ще е в небитието немного след Тръмп. Съветвам ПП-ДБ да ги оставят да си заминат тихо и безславно.

# 20 403
А дано, ама надали.
От толкова напразни надежди май не ви останаха ризи за дране...

# 20 404
Ти от чие име се изказваш и кои сме ние, с ризите? Не че много ме интересува, може да не си правиш труда да ми отговаряш.

# 20 405
Ти от чие име се изказваш и кои сме ние, с ризите? Не че много ме интересува, може да не си правиш труда да ми отговаряш.

Наистина няма нужда да си го правя този труд, то с просто око се чете Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт