Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 652 087
  • 22 598
  •   11
Отговори
# 20 370
  • София
Да се изложим не, изобщо не беше това поантата ми. Да се позиционираме в съюз с диктаторски държави само няколко месеца след като най-сетне застанахаме там, където  ни е мястото - ей това ме съсипва.
20 години се борим да станем равноправни европейци и няколко месеца след това да дойде радев и да ни залепи към Унгария, Сърбия и да подкрепяме русия.... еми трудно ще го преглътна, да.
Вътрешнополитически какво ще направи, нищо няма да направи. Едни и същи ла*на правят всички- ще се сбута в някоя схема, ще открадне някое евро, ще си продължи борисово-шишевата крадлива история - промяна не очаквам.

# 20 371
  • София
Не мисля, че Радев ще събере толкова гласове. Разочарованите от БСП едва ли ще гласуват за него. Не е харизматичен спасител, постоянно го свързват с ПП и прочее. Сега домейнът на сайта му платен от ПР-а на Черепа. Конспираторите го наричат американски агент. Да хване малко от негласуващите, но е много рано да се каже, че ще е новият месия.

# 20 372
Хора с изразено критично мислене, които не се вписват по някакъв начин в гореизброените, по-скоро няма да гласуват, отколкото да изберат него.

Винаги гласувам, но на последните избори за президент пропуснах. ГЕРБ или Радев определено не е избор. Луна трябваше да стигне балотажа.

# 20 373
  • Буркина Фасо
На мен друго ми прави впечатление - Асен Василев. С доста твърда ръка взе да управлява партията. Одобрявам. Simple Smile Аз него по принцип си го харесвам и очаквам положително развитие, откакто овладя ПП-то. Дано не ме разочарова и той.
да виждаш прилика с друг достоен човек ?  Simple Smile
ПП-НН май се заформя.

# 20 374
Не мисля, че Радев ще събере толкова гласове. Разочарованите от БСП едва ли ще гласуват за него. Не е харизматичен спасител, постоянно го свързват с ПП и прочее. Сега домейнът на сайта му платен от ПР-а на Черепа. Конспираторите го наричат американски агент. Да хване малко от негласуващите, но е много рано да се каже, че ще е новият месия.
И това го има.
+ че може да раздвижи негласуващите и в обратна посока, както някой сам спомена за себе си тук.

# 20 375
  • Варна
Кой е сайта на Радев?

# 20 376
  • София
От ДБ не са доволни от условието на Асен Василев да не включват в листите си изгонени от ПП. Ако включат Лорер направо да не ми се явяват на изборите.

# 20 377
Е, що пък Лорер, тоя да не е някаква национална ценност.

# 20 378
Нинова:

"Не се изненадах от действията на Румен Радев. Мисля, че беше естествен ход след толкова говорене и подготовка. Но не беше сега моментът. Моментът беше 2020 г. – големите протести, всички бяхме до него, имаше енергия за промяна. Това коментира пред бТВ Корнелия Нинова, лидер на „Непокорна България” и бивш председател на БСП.

„Засега до него застава Ахмед Доган, който е конструкторът на Прехода, бащата на Делян Пеевски. Това не е добър ход. Васил Божков и други също се наредиха – опашка от службогонци. Това хвърля сянка върху намерението на Радев да се бори с модела“, на мнение е тя.

„Още в първото служебно правителство ми светна лампа, че нещо не е наред. Герджиков ме извика в МС, след това и в президентството да ме агитират наши представители да влязат в правителството на Бойко Борисов. Аргументът – приемственост. Беше шок да съберат БСП и ГЕРБ още през 2017 г.“, разказа Нинова.

На въпрос има ли възможност Радев да „изсмуче” електората на БСП, бившият лидер на партията заяви: „Очаквам БСП да не влезе в следващия парламент, но по-голямата причина да е предателството и разочарованието на хората.”

Категорична е, че Илияна Йотова е твърдо свързана с БСП, но няма представа дали е по-близка до партията или до Румен Радев.

Тя обяви, че „Непокорна България” ще се яви на предстоящите избори.""

# 20 379
Каква е драмата с Лорер, че не ги следя ПП-тата? Асен Василев от самото начало го харесвам, има потенциал.

# 20 380
  • София
Соната, не е заради Лорер, според мен е заради Божанков.

Говоренето на Нинова е предизборно и с цел да привлече гласове от БСП и да влезе в парламента.

Бърди, кой ни позиционира в съюз с диктаторски държави? Радев? Не беше ли Желязков?

# 20 381
Че Желязков може ли да мисли и действа сам?
Той е кукла на конци.
Бойко още ли се крие. Къщичка с ръце над главата и чака да отмине.
Голям шеф на партия.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 20 382
  • София
На мен друго ми прави впечатление - Асен Василев. С доста твърда ръка взе да управлява партията. Одобрявам. Simple Smile Аз него по принцип си го харесвам и очаквам положително развитие, откакто овладя ПП-то. Дано не ме разочарова и той.

Да, вижда се, че стяга редиците и то сериозно. Маха от плявата един по един, което ще донесе само позитиви на партията. Мисля, че се опитва да стегне партията и да я изведе нагоре, за да може да се отдели от ДБ, тъй като този съюз според мен хич не му допада. Ще видим. Аз не мога да кажа, че го харесвам, но определено изпитвам уважение към него. Мисля, че е много интелигентен и доста начетен. За мен той е измамник, но от висшата лига - т.е. много добре знае кое, как и кога да направи.

Относно Радев - аз не го виждам, като русофил. Това, че не припадаше от умиление по Украйна и отказваше да се мазни на Зеленски не го прави такъв. Много хора са така, без да са фенове на Русия.

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 10:50 от Lady Cassiopeia Duval

# 20 383
Малко се смесват понятията сякаш.
Едно е "да се мазни на Зеленски", което всеки може да интерпретира както избере.
Друго е да не признава териториалната цялост на Украйна.
Това второто го прави русофил.

# 20 384
  • Разпиляна във въображението
ДБ-тата негодуват на ПП-тата. Тези да не вземат да се изпокарат яко преди изборите. То не че не се забелязваше това от доста време. Сега пък ПП искали повече млади хора в листите.

Сега ми излезе тази снимка, понеже следя страница на Родопа планина

Общи условия

Активация на акаунт