Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 594 018
  • 20 636
  •   23
Отговори
# 20 475
Скрит текст:
Скрит текст:
Радев нямаше топки, дори да изглежда по висок от путлер, та с Деса трябваше да подгънат колена за снимка, че да не наранят комплексите на Джуджето.
Сега целият цирк се прегрупира в новият гостоприемник. Целият ви ентусиазъм ще се изпари, когато разберете, че сте гласували за абсолютно същата кочина.
Поне съм сигурна, че Санди и аз не сме гласували за РР да бъде президент, а избралите го, сега се чудят как да замажат положението.
Колкото и да не ти се вярва, аз гласувах за Герджиков. Радев ми беше ясен от ден 1. Та те моля, да ми разрешиш да си имам мнение. Благодаря.
Ок, но дай и ти тази възможност на другите. Нека всеки гласува за този, когото прецени, че е заслужил доверието му, но не плюй по противника, защото утре може да ти бъде съюзник и да се изпадне в неловка ситуация.

# 20 476
Всеки да гласува за този, за когото иска. Личното ми мнение е, че не е ок властта да е във военен. Това е най прекият път до диктатура. Имам съмнения и за интелект, но хайде няма да издребнявам. Наблюдавайте поведението на голямото Д, и си правете изводите.

# 20 477
  • София
Радев нямаше топки, дори да изглежда по висок от путлер, та с Деса трябваше да подгънат колена за снимка, че да не наранят комплексите на Джуджето.
Къде е тази снимка? Аз намерих някакви , но там си е по-висок от Путин. И е без Радева.

Скрит текст:
Нищо обаче не може да бие снимките на Плевнелиев със семейство Обама. Няма такъв анимационен герой.Joy

Дай ги тези снимки да ги видим Simple Smile

# 20 478
След поведението на К.Петков като МП и лъжите, които изговори, срещу него да тичат, не могат го стигна. И благодарение на такива политици и още едни, за които не сме дорасли т.е. останали са неразбрани, ДП и ББ ще се радват на още време в политиката, а нищо чудно и в управлението.

Скрит текст:
Къде е тази снимка? Аз намерих някакви , но там си е по-висок от Путин. И е без Радева.

Скрит текст:
Нищо обаче не може да бие снимките на Плевнелиев със семейство Обама. Няма такъв анимационен герой.Joy

Предполагам е тази
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 13:03 от Mama_Nana

# 20 479
Не е Пик или Блиц, пак казах, че се абстрахираме от сайта, но фактите са си факти. Божков се обяви официално в подкрепа на Радев.
Прекалено плоско. Аз ще кажа, че Божков си е получил неговото, за да се обяви в подкрепа на РР. Все пак се занимава с хазартен бизнес.

# 20 480
  • Варна

Скрит текст:

https://www.vesti.bg/galerii/foto/sreshtata-radev-putin-6052/33388197

# 20 481
Явно много ви притеснява възможността РР да стане МП на БГ.
Със същия плам /с който го плйете днес/ го защитавахте, когато вдигна юмрука и се кандидатира за втори мандат, тогава къде ви беше критичното мислене.
Аз съм от първата група и категорично не съм от втората. Писала съм точно за двата проблема.
Добавям и това, че за тези 9 години не направи нищо за да се постигне нормален диалог между партиите. Точно обратно действие виждах от него. Сега ли ще се промени? Не.

# 20 482
  • София
Всеки да гласува за този, за когото иска. Личното ми мнение е, че не е ок властта да е във военен. Това е най прекият път до диктатура. Имам съмнения и за интелект, но хайде няма да издребнявам. Наблюдавайте поведението на голямото Д, и си правете изводите.
Защо голямото Д не беше проблем, когато Христо го покани за партньор в конституционните реформи?
Властта дълги години беше в ръцете на пожарникар, който пожарникар беше ваш партньор в Сглобката.
И последно, не гласува ли част от ПП/ДБ общността за военен на президентските избори? Сега защо се плашите от военния?

# 20 483
  • София

Скрит текст:

https://www.vesti.bg/galerii/foto/sreshtata-radev-putin-6052/33388197

С почти цяла глава над Путин? И то на повече от една снимка? Не го е срам!

п.п. Аз за Плевнелиев питах Grinning

# 20 484

Скрит текст:

Скрит текст:

# 20 485
  • Варна
п.п. Аз за Плевнелиев питах Grinning

[/quote]
Путин явно е две стъпала нагоре. Къде са се снимали?

# 20 486
  • Deutschland/HE
Митов се е изказал, че много правилно сме постъпили с присъединяване към частната организация на Тръмп. Европа щяла да си смени мнението.

Скрит текст:
Цитат
Министърът на вътрешните работи в оставка Даниел Митов защити в ефира на БНР решението на кабинета в оставка на Росен Желязков за присъединяване към Съвета за мир на американския президент Доналд Тръмп. Според Митов решението е далновидно и факта, че България и Унгария са единствените европейски страни в него не е притеснително. Според Митов останалите европейски страни ще размислят и смущенията им към новата организация ще отпаднат.

Митов не вижда нищо нередно в начина, по който кабинетът в оставка Желязков взе решението. Това стана без никаква предварителна информация и никакви аргументи.

“Правителството е длъжно да работи, независимо че е в оставка. Самият Румен Радев го каза. Служебно правителство не би следвало да взема такова решение, но това правителство е в правото си”, коментира Митов. Той отново изтъкна, че присъединяването на България към структурата ще бъде внесено като проектозакон за ратификация в Народното събрание. “Ако се намери в последствие мнозинство от 121 гласа, да го отменят”, коментира Митов заявленията на опозицията, че няма да подкрепи решението.

Според Митов по същество България е постъпила далновидно, като се е присъединила на ранен етап и гласът й ще може да се чува. “САЩ са ни основен геополитически съюзник, не можем да бягаме от техни инициативи. България е част от нещо, което очевидно ще се развива в бъдеще. България се позиционира като една нормална европейска държава, която едновременно може да бъде и член на този борд, и на групата, която подкрепя Украйна”, коментира Митов. “В момента, в който се сформира подобна сериозна геополитическа алтернатива е по-добре да си на масата, отколкото да си част от менюто”, коментира Митов. Той не отговори на уточняващ въпрос прави ли ги отсъствието от организацията на страни като Германия  “част от менюто”. Митов не вижда нищо смущаващо и в списъка със страни, решили на този етап да се присъединят. “Не сме ли редом до тези страни и в ООН?”, попита Митов.

# 20 487
  • София
Със същия плам /с който го плйете днес/ го защитавахте, когато вдигна юмрука и се кандидатира за втори мандат, тогава къде ви беше критичното мислене.
Не ме притеснява, притеснява ме, че няма да стане. Иначе никога не съм го харесвала по обективни причини, но в момента играчите на терена са от кретен на горе, а едно ПП-ДБ пролет не прави, отделно и те са тежък компромис. Ако Радев направи смислена партия и има добри листи, ако спечели мнозинство поне ще имаме стабилно правителство. Това обаче не виждам как ще стане и по това разсъждавам. А моментът, в който е активиран Радев е точно с тази цел, да се стабилизира някаква линия в сложна политическа обстановка. След изпълнението на Желязков, дори не ме е страх, че ще ни тласка далеч от ЕС, защото ние вече сме в тази посока.

# 20 488
Скрит текст:
Аз съм от първата група и категорично не съм от втората. Писала съм точно за двата проблема.
Добавям и това, че за тези 9 години не направи нищо за да се постигне нормален диалог между партиите. Точно обратно действие виждах от него. Сега ли ще се промени? Не.
Не виждам кой би могъл да постигне нормален диалог между партиите, ако те самите не го желаят, а и вероятно не го могат.
В лицето на РР виждам възможност за разместване в НС. От там на сетне каквото решат, не съм оптимист, нямам положителни очаквания /ако глупостта можеше да лети, НС щеше да е празно/.

Скрит текст:
Не ме притеснява, притеснява ме, че няма да стане. Иначе никога не съм го харесвала по обективни причини, но в момента играчите на терена са от кретен на горе, а едно ПП-ДБ пролет не прави, отделно и те са тежък компромис. Ако Радев направи смислена партия и има добри листи, ако спечели мнозинство поне ще имаме стабилно правителство. Това обаче не виждам как ще стане и по това разсъждавам. А моментът, в който е активиран Радев е точно с тази цел, да се стабилизира някаква линия в сложна политическа обстановка. След изпълнението на Желязков, дори не ме е страх, че ще ни тласка далеч от ЕС, защото ние вече сме в тази посока.
Ти си оптимист, премерен, но оптимист. Стабилност с наличното не виждам как би могла да се постигне. Няма такъв, дори ББ не е способен, да обедини "здраво" достатъчно мнозинство за да имаме едно по дълго управление с цел стабилизация. РР няма качествата на лидер, още по - малко силен /не разбирай диктатор/.
За абсолютно мнозинство и дума не става, първо е невъзможно, второ е опасно /предвид нивото/.

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 13:24 от Mama_Nana

# 20 489
  • София

Скрит текст:

Скрит текст:

Е то ясно се вижда, че столовете са редени на стъпала. Явно Путин просто е бил на горното стъпало, а Радеви - на долното. Дори не мисля, че е направено нарочно - просто така са застанали. Като видях на другите снимки, Путин грам няма комплекси и притеснения да се снима до Радев, който на тях стърчи с почти една глава над него.

п.п. Плевнелиев наистина е, като анимационен герой. Не само на тази снимка с Обама, а по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт