Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 625 523
  • 21 840
  •   11
Отговори
# 20 580
Толкова е американски агент, че душата си даде да не ги взимаме тия Ф изтребители и им държа сметка, че са войнолюбци. Grinning
Тогава се прояви като евро-агент. И май е имал право.

# 20 581
Все още чакам деня, в който Борисов ще застане пред истински журналист, който ще задава реални въпроси. Било то Миролюба Бенатова/Генка Шикерова/Атанас Чобанов/Паулина Паунова, а то взе, че избяга от последната, за да слушаме 3 часа глупостите в Капитал, които повтаряше при Дачков, а сега и при Карбовски.
Я да видим сега Карбовски дали ще го пита за Барселона, руския поток за 3 милиарда, Пеевски, магнитски.

Като оставим Борисов настрана, кой друг би застанал пред такъв журналист? Аз ще отговоря - никой. Защото всеки един в даден момент се е дънил и точно сега преди изборите, няма шанс да седне пред журналист, който ще му извади кирливите ризи пред цяла България.
АВ беше скоро при Генка и Миролюба. Примерно.

# 20 582
Освен АВ, там са били и Мирчев, и Божанов. Преди време мисля, че и Томислав Дончев е ходил. Другите защо ги е страх?

# 20 583
Първо Дачков, сега Карбовски.
Интересно Joy
Това е само началото ( а и пред Капитал близо час изкара). Шехерезада в действие! Цифровизира се ББ, стига с този телевизор само.

# 20 584
Карбовски е пуснал кратък откъс. Протестиращите са му голям проблем. Познатата простотия. Колко ли ще се излъжат, да кихнат по 5 евро на Карбовски.

# 20 585
Все още чакам деня, в който Борисов ще застане пред истински журналист, който ще задава реални въпроси. Било то Миролюба Бенатова/Генка Шикерова/Атанас Чобанов/Паулина Паунова, а то взе, че избяга от последната, за да слушаме 3 часа глупостите в Капитал, които повтаряше при Дачков, а сега и при Карбовски.
Я да видим сега Карбовски дали ще го пита за Барселона, руския поток за 3 милиарда, Пеевски, магнитски.

Като оставим Борисов настрана, кой друг би застанал пред такъв журналист? Аз ще отговоря - никой. Защото всеки един в даден момент се е дънил и точно сега преди изборите, няма шанс да седне пред журналист, който ще му извади кирливите ризи пред цяла България.
Асен Василев беше гост при Генка и Миролюба преди 2-3 седмици.

# 20 586
Ето това е ГЕРБ:
ЕС забрани руския газ до края на 2027 г., само България гласува "въздържал се".
Редом с Фицо и Орбан, които са против.

# 20 587
Ето това е ГЕРБ:
ЕС забрани руския газ до края на 2027 г., само България гласува "въздържал се".
Редом с Фицо и Орбан, които са против.
Ами уплашихте ги и не им стиска да гласуват против...

"Мотивите на страната ни са, че имаме задължения, свързани с "Турски поток", който преминава през територията на България и снабдява с руски газ Сърбия, Унгария и Словакия.
Ако Турция или Русия дадат България на арбитражен съд и я осъдят, финансовите щети няма да бъдат поети солидарно от целия ЕС."

Берем плодовете на Бойковите "далновидни" решения.

# 20 588
  • Разпиляна във въображението
Еми грижат се за фирмите, които все още търгуват с руски газ.

Писах за това преди дооооста време, когато се заговори за това решение. Даже се опитах да намеря информация какво ще загубим като транзит, изплатихме ли тръбата и т.н., но не намерих данни.

# 20 589
  • София
В Капитал, но не на Полина Паунова.
И какво от това?

Не може да не ми впечатление, че освен изискване  за цитиране на новини от правилните източници (Капитал, Дневник, Клуб Z), вече има изискване и при кой журналист от правилните медии трябва да се даде интервю.

Примерът с АВ е нерелевантен в случая, поради простата причина, че Полина  и Миролюба са симпатизанти на ДБ. Когато журналистът има симпатии или съответно няма, може да насочи интервюто в удобна/неудобна посока за госта , в зависимост от своите политически пристрастия. Виждали сме  как се държи Мария Цънцарова с гостите в сутрешния блок.

# 20 590
Не знам Миролюба на кой е симпатизант, но на АВ нищо не му беше спестено. Та баш си е релевантен случая.
Още един. Иво Мирчев в сутрешния блок на БНТ. Не й помня името на журналистката, здраво го нахапа Мирчев, ама той после пак отиде в БНТ. Тази Поли Златарева, като види АВ, води като бик видял червено, но АВ и при нея ходи. Бойко при Дачков и Карбовски ходи, дето никой неудобен въпрос няма да му зададе. Явно се цели в путинофилски вот и нормално, предвид натюрела му.

# 20 591
Карбовски взима интервюто със слънчеви очила, че градския е Слънце и го заслепява. Баце вдига кръвно, Карбовски го успокоява "моля те, не се ядосвай". Smile

# 20 592
  • Другата България
Чета в нета, че ББ си е изпуснал нервите при Карбовски.
Има ли нещо вярно?
За мен е партенка, ама вече знае ли човек на какво да вярва.

# 20 593
В Капитал, но не на Полина Паунова.
И какво от това?

Не може да не ми впечатление, че освен изискване  за цитиране на новини от правилните източници (Капитал, Дневник, Клуб Z), вече има изискване и при кой журналист от правилните медии трябва да се даде интервю.

Примерът с АВ е нерелевантен в случая, поради простата причина, че Полина  и Миролюба са симпатизанти на ДБ. Когато журналистът има симпатии или съответно няма, може да насочи интервюто в удобна/неудобна посока за госта , в зависимост от своите политически пристрастия. Виждали сме  как се държи Мария Цънцарова с гостите в сутрешния блок.
Sweat Smile
Първо, АВ е от ПП и второ.... наистина не знам от коя партия са двете. В никоя не съм видяла пристрастия

# 20 594
  • Другата България
Аз се впечатлих, че бил казал нещо от рода на “политическата му кариера и влияние сега започват“.
Ако изобщо е вярно. Много .....многозначно.

Общи условия

Активация на акаунт