Аз последно време основно от феновете на ПП чета опити за вменяване на вина на всеки, който каже, че няма да гласува за тях. То не беше към гласоподавателите на ГЕРБ, то не беше към тези на Възраждане, то не беше към тези на ИТН, сега, като чета темата, тези на Радев са на пангара. Даже рязко ГЕРБ станаха по-приемливи.
Та, вече разбирам защо преди време имаше потребители, които вече ги няма, с различни виждания и предпочитания от масовката. Много агресивно поведение към всеки, дръзнал да каже нещо положително за Радев /в случая/, за Възраждане, за Костадинов, за ГЕРБ и т.н.
И това го пиша като анти фен на гореизброените, мисля е ясно.
Та, не съм изненадана, че ГЕРБ са станали по-приемливи, като нищо и НН ще станат, само да не е Радев.
Той пък ще си спечели изборите и отново ще е много шум за нищо. И като се “сглоби“ с ППДБ /да, да, знам, че и преди сглобката с ГЕРБ същите категорично отричаха такъв вариант/, и ще е “преоблякъл се Илия, ама пак с тия“.
Ама да сме живи и здрави, че това е най-важното.
А що се отнася до КП, няма такова нещо като нов проект. Разбирам желанието да ги сватосат отново с Лена, но това са наистина грозни инсинуации.
Лично той го отрече, не вярвай на жълтури.
Ако днес има ново инфо е друга работа.
Точно така е. Гласоподавателите на Възраждане са прости, тези на ГЕРБ са малоумни, тези на ДПС-НН са неуки, тези на ИТН са смешни, тези на Радев са луди и т.н.
Те не могат ли сами да се защитят, ами имат нужда от защитата на нефенове