Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 605 045
  • 21 051
  •   10
Отговори
# 20 925
Ама Мирел, гласувай си за него. Не ни вменявай вина, че ние няма да го направим. Все още живеем в демокрация, или поне докато "не сме взели пример от русия."

Аз последно време основно от феновете на ПП чета опити за вменяване на вина на всеки, който каже, че няма да гласува за тях. То не беше към гласоподавателите на ГЕРБ, то не беше към тези на Възраждане, то не беше към тези на ИТН, сега, като чета темата, тези на Радев са на пангара. Даже рязко ГЕРБ станаха по-приемливи.
Аз бях зарязала темата дълго време, сега бях в болнични и имах повече свобода да надничам по-често тук, то пък съвпадна с оставката на Радев.
Та, вече разбирам защо преди време имаше потребители, които вече ги няма, с различни виждания и предпочитания от масовката. Много агресивно поведение към всеки, дръзнал да каже нещо положително за Радев /в случая/, за Възраждане, за Костадинов, за ГЕРБ и т.н.
И това го пиша като анти фен на гореизброените, мисля е ясно.
Та, не съм изненадана, че ГЕРБ са станали по-приемливи, като нищо и НН ще станат, само да не е Радев.
Той пък ще си спечели изборите и отново ще е много шум за нищо. И като се “сглоби“ с ППДБ /да, да, знам, че и преди сглобката с ГЕРБ същите категорично отричаха такъв вариант/, и ще е “преоблякъл се Илия, ама пак с тия“.
Ама да сме живи и здрави, че това е най-важното.

А що се отнася до КП, няма такова нещо като нов проект. Разбирам желанието да ги сватосат отново с Лена, но това са наистина грозни инсинуации.
Лично той го отрече, не вярвай на жълтури.
Ако днес има ново инфо е друга работа.

Точно така е. Гласоподавателите на Възраждане са прости, тези на ГЕРБ са малоумни, тези на ДПС-НН са неуки, тези на ИТН са смешни, тези на Радев са луди и т.н.
Скрит текст:
Само гласоподавателите на ПП са елита на елита, топ ъф дъ топа, най-интеригентните сред най-интелигентните и т.н.

Скрит текст:
Относно Кирил и Лена - получи се съвпадение в постовете и на двамата, обявявайки, че няма да са депутати, но ще работят по някакви проекти. Затова реших, че ще работят заедно. Всички знаем, че винаги са били екип. Сватосване - абсурд. Дали има нещо между тях си е изцяло тяхна работа. Щом Миро и Линда са си още с тях, мен личния им живот грам не ме интересува.

Те не могат ли сами да се защитят, ами имат нужда от защитата на нефенове  Wink

# 20 926
  • Буркина Фасо
Марката „Нашата България“ нямала общо с Румен Радев

https://btvnovinite.bg/bulgaria/markata-nashata-balgarija-njamal … chobox=1769611606

# 20 927
  • София
Остават срещите със Сметната палата и институцията на омбудсмана, нали?
Главчев може да приеме, заместничката му също, Мария Филипова и тя.

# 20 928
Възраждане са поискали извънредно заседание на правна комисия, за да се гледат промени в ИК - да бъдат ограничени секциите в трети страни. ГЕРБ побързаха да им удовлетворят искането.
От кога казвам, че КК е контролирана опозиция на ГЕРБ.

# 20 929
  • София
Възраждане са поискали извънредно заседание на правна комисия, за да се гледат промени в ИК - да бъдат ограничени секциите в трети страни. ГЕРБ побързаха да им удовлетворят искането.
От кога казвам, че КК е контролирана опозиция на ГЕРБ.

Тук е по-скоро желание на Пеевски. Искат да не се гласува от страни извън ЕС. Разбирай, КК се лишава от гласове от САЩ и Великобритания, за да може ДП да лиши Доган от гласове от Турция.

# 20 930
Гюров, ако работи за по-честни избори, както заявява, има моето одобрение. Външният му вид пък е хубав бонус. ББ остаря и надебеля, време е за нови попълнения, по които да въздишаме. Wink

# 20 931
  • Другата България
Това, че харесваш даден политик, или “политик“, или някакви негови идеи, твърдения /умишлено не казвам обещания/ не означава, че веднага се превръщаш в негов гласоподавател. Или “фен“.
Или ако си разочарован от хора, на които си гласувал доверие, да го изразиш.
Затова е грозно /за мен, разбира се/ това нахвърляне върху инакомислещите, разочарованите, недоволните и различните.
Но аз съм “перде“, отдавна не се впечатлявам от анонимни хора. Нито от нескопосани опити за ирония и подигравки.
А и от нас нищо не зависи, имам предвид аудиторията на темата - прекалено малка представителна извадка за реалността извън нея.

В дълбокия прованс структурите на “Български възход“ се мобилизират и си чистят офисите. Blush
Явно ще са приемника на новата партия/движение или каквото и да било. Дори конкретни имена се спрягат.

Чак пък да се защитават....това да не е процес или съдебна зала?
Малко по-сериозно го давайте, претенции за зрели хора имате.

# 20 932
Ама разбира се, че Гюро ще гарантира честни избори, то няма някой да не ги е гарантирал.

# 20 933
  • Другата България
Ама разбира се, че Гюро ще гарантира честни избори, то няма някой да не ги е гарантирал.
Важното е да обещае. Blush

# 20 934
  • София
Гюров, ако работи за по-честни избори, както заявява, има моето одобрение. Външният му вид пък е хубав бонус. ББ остаря и надебеля, време е за нови попълнения, по които да въздишаме. Wink

И най-вече е по-адекватен от Главчев.

# 20 935
На мен ми е подозрително мълчанието от страна на ГЕПС при евентуален вариант за МП Андрей Гюров.

# 20 936
  • софия
Като знам какви пешки, които не са и глупави, си е наредило момчето на най-висши длъжности, ако изберат Гюров имам силни опасения, че ще го прецакат. Както се случва в София. Уж Терзиев определя правилата, но не съвсем, защото СО е пълно с калинки.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 17:41 от zvаnchе

# 20 937
  • Другата България
И аз мисля същото.
Затова си държа на Главчев, по-удобен е.
И по – “сговорчив“.

# 20 938
  • София
Скрит текст:
Ама Мирел, гласувай си за него. Не ни вменявай вина, че ние няма да го направим. Все още живеем в демокрация, или поне докато "не сме взели пример от русия."

Аз последно време основно от феновете на ПП чета опити за вменяване на вина на всеки, който каже, че няма да гласува за тях. То не беше към гласоподавателите на ГЕРБ, то не беше към тези на Възраждане, то не беше към тези на ИТН, сега, като чета темата, тези на Радев са на пангара. Даже рязко ГЕРБ станаха по-приемливи.
Аз бях зарязала темата дълго време, сега бях в болнични и имах повече свобода да надничам по-често тук, то пък съвпадна с оставката на Радев.
Та, вече разбирам защо преди време имаше потребители, които вече ги няма, с различни виждания и предпочитания от масовката. Много агресивно поведение към всеки, дръзнал да каже нещо положително за Радев /в случая/, за Възраждане, за Костадинов, за ГЕРБ и т.н.
Та, не съм изненадана, че ГЕРБ са станали по-приемливи, като нищо и НН ще станат, само да не е Радев.
Той пък ще си спечели изборите и отново ще е много шум за нищо. И като се “сглоби“ с ППДБ /да, да, знам, че и преди сглобката с ГЕРБ същите категорично отричаха такъв вариант/, и ще е “преоблякъл се Илия, ама пак с тия“.

А що се отнася до КП, няма такова нещо като нов проект. Разбирам желанието да ги сватосат отново с Лена, но това са наистина грозни инсинуации.

Точно така е. Гласоподавателите на Възраждане са прости, тези на ГЕРБ са малоумни, тези на ДПС-НН са неуки, тези на ИТН са смешни, тези на Радев са луди и т.н. Само гласоподавателите на ПП са елита на елита, топ ъф дъ топа, най-интелигентните сред най-интелигентните и т.н.

Хайде, сега. Да не страдаме от избирателна амнезия. Ами соросоиди, жълтопаветници, умнокрасивитет?

# 20 939
  • София
Скрит текст:

Точно така е. Гласоподавателите на Възраждане са прости, тези на ГЕРБ са малоумни, тези на ДПС-НН са неуки, тези на ИТН са смешни, тези на Радев са луди и т.н. Само гласоподавателите на ПП са елита на елита, топ ъф дъ топа, най-интелигентните сред най-интелигентните и т.н.

Хайде, сега. Да не страдаме от избирателна амнезия. Ами соросоиди, жълтопаветници, умнокрасивитет?

Специално съм подчертала обидите, за да се види разликата. Жълтопаветник не е обида и никога не е била. Умнокрасив също не е. Това е комбинация от умен и красив. И специално "умнокрасиви" дойде от това, че още щом се появиха Кирил и Асен, бяха обявени за умни и красиви, и следователно всички гласували за тях са именно такива.

Общи условия

Активация на акаунт