Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 629 373
  • 21 943
  •   8
Отговори
# 21 915
И какво нередно има в това споразумение ?
За да се мъчат всячески да го прекратят няколко месеца след Сандов, явно не е било редно. Как ще е редно частна организация да контролира и да се разпорежда с държавни гори?
Тук има добро описание, включително и сигнал за дете в риск, който е оттеглен. Много мътна история. https://darik.bg/kakvo-stoi-zad-sluchaa-petrohan~515334.html
Сега не съм юрист, но.. да се разпореждаш не означава да ги... пазиш ли как да кажа.
На теория изглежда съвсем друго... Нещо като частни горски.
Аз седнах да чета за организацията прилича на поредното зелено движение...
https://360mag.bg/posts/132457
даже някакво пространно интервю има.

Ама явно е било съвсемд руго щом КПП-та и тн.
Четох, че е прекратено поне от миналата година...

# 21 916
  • софия
Най-интересното и най-много информация казаха кметът и бившият зам.-директор на Симеоново, но е удобно подробностите и фактите да се подминават.
Има сигнал във ВКС, съгласно законодателството частни лица нямат право да регистрират имена, които са сходни с държавни такива. Интересно как тези са регистрирали името на сдружението си. Има още доста детайли.

# 21 917
Най-интересното и най-много информация казаха кметът и бившият зам.-директор на Симеоново, но е удобно подробностите и фактите да се подминават.
Има сигнал във ВКС, съгласно законодателството частни лица нямат право да регистрират имена, които са сходни с държавни такива. Интересно как тези са регистрирали името на сдружението си. Има още доста детайли.
Да, името е страшно подвеждащо. Аз си помислих, че става дума за някаква форма на държавно участие.
Само думата "Сдружение" седи странно.Thinking

# 21 918
Виктор Димчев

Убийствата на "почтените" продължават...
Частната "зелена" армия, която тихо и кротко завзема Западна Стара планина, беше създадена и допусната да управлява безценни държавни територии, върху които четири години самоуправства, гони туристите и си върши далаверки на ситно, е допусната до държавната паница от... добрия стар "зелен" герой Боби Сандов, за краткото време в което управлява МОСВ и сътвори 101 щуротии.
"Зеленото" сдружение стана известно тия дни с разстрела на трима от рейнджърите в заграбената бивша хижа, която служи на "зелените" рекетьори за военна база край Петрохан.
Тази беля не е единствената на екипа на зелените измамници, които са превърнали в доходоносен бизнес издаването на всякакви екоразрешения, оценки и становища, просто защото могат да си го позволят. С тях изнудват държавата и множество общини, като комисионните, които вземат, идват от личните им частни и неприкосновени НПО-та, които прибират тлъсти суми, за да броят калинки и костенурки.
И съвсем между другото са ударната сила на митичните ППДБ протести, което също правят срещу заплащане, разбира се]. Плаща се по линия на АзаБГ и безбройните чужди донори, но и от нашите и вашите пари от данъци.
Зелени мошеници, в синтез. Част от тях вече - застреляни, вероятно заради дял от вкусната и лесна плячка.
С привкус на педофилия и сектантство.
Да си знаете.

# 21 919
Стана ми интересно и проверих тоя Сандов кой е точно и установих, че е хората на Христо. Демократите. Можещите. И прочие….
Малеее, смех.

# 21 920
  • София
Ох, кметът как ги натопи тайните агенти. 😃

# 21 921
  • софия
Ама как удобно преминаваме покрай това чия е била тази хижа, как е имало сигнали, как шефът на РПУ Годеч от герб е върнат на поста си, как ДАНС случайно са на мястото и никой не смее да влезе... Димчев, Димчев, и ти гледаш да захлебиш! Сега ти е паднало да си със силните на деня.
Кои са другите почтени убити? Трактора, Нотариуса?
Къде се ходи за парите за протестите?

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 22:00 от zvаnchе

# 21 922
  • София
Ама как удобно преминаваме покрай това чия е била тази хижа, как е имало сигнали, как шефът на РПУ Годеч от герб е върнат на поста си, как ДАНС случайно са на мястото и никой не смее да влезе... Димчев, Димчев, и ти гледаш да захлебиш! Сега ти е паднало да си със силните на деня.
За бай Фидос😂, шефът на БТС казва, че си е работел по устав и хижата си е била хижа. После я продава, преди 4 години, на единия Ивайло. За този пък на няколко места срещнах, че бил будист и се изживявал като новият Далай Лама.

# 21 923
  • София
Не знам кой е Виктор Димчев. Постът е очевидно тенденциозен.
Но в частта си за вредата от Зелените, за рекетът към държавата, за безкрайното обжалване на обществени поръчки и за също безкрайните сладки и непроследими поръчки , е прав.
Не знам нещо Зелено да сме видели от тези хора, все на Кафяво бие. Начело с Тома Белев, разбира се.

# 21 924
  • София
Стана ми интересно и проверих тоя Сандов кой е точно и установих, че е хората на Христо. Демократите. Можещите. И прочие….
Малеее, смех.

И нека сеира започне 🍿🍿🍿🍿

# 21 925
Сандов и Белев са от Зелено движение,отцепили се от ДБ .А в ДБ бяха-Зелено движение,Да,България/на ХИ/ и ДСБ.

На мен ми е каша тази история.Сега чета,че управителят на счетоводна фирма-Дечо В. е единият от застреляните.

# 21 926
Малеее, смех.

И нека сеира започне 🍿🍿🍿🍿
Ти отцялата поредица имена и връзки само демократите ли видя? Щото аз виждам и някои други партийки тук. Освен че Сандов не е министър от поне три или четири години, вече не ги броя. Какво направиха другите партии по въпроса и как някой си позволява да загради и забрани на граждани да минават през планината? Ама нали....краставицата съдържа 99 процента вода, ППДБ са корумпирани и припевът се повтаря. Надявам се тази история да се разнищи, въпреки че като слушах какви глупости говори прокурорката-блондинка се хванах за главата...

# 21 927
  • Варна
Сандов и Белев са от Зелено движение,отцепили се от ДБ .А в ДБ бяха-Зелено движение,Да,България/на ХИ/ и ДСБ.

На мен ми е каша тази история.Сега чета,че управителят на счетоводна фирма-Дечо В. е единият от застреляните.
Аз чета, че убиецът бил 16 годишен.
П,П, Търсили го като свидетел, де.

# 21 928
Явно са яко навързани.
Кой и защо е допуснал регистрацията, защо е подписано това споразумение, откъде са имали такъв арсенал и техника, защо след прекратяване на споразумението продължават да упражняват контрол, защо ДАНС са влезли първи днес? Отделно поведението на МВР също е смущаващо, сякаш се опитват да прикрият някакви неща по случая и да насочат вниманието в друга посока.
Сериозна изглежда работата и ми се струва, че съвсем не става въпрос просто за "зелени" практики, дърводобив и т.н.

# 21 929
Тази история след 3 дена се забравя и никой никога няма да каже какво се е случило.

Общи условия

Активация на акаунт