Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 632 572
  • 22 061
  •   19
Отговори
# 21 915
  • софия
Най-интересното и най-много информация казаха кметът и бившият зам.-директор на Симеоново, но е удобно подробностите и фактите да се подминават.
Има сигнал във ВКС, съгласно законодателството частни лица нямат право да регистрират имена, които са сходни с държавни такива. Интересно как тези са регистрирали името на сдружението си. Има още доста детайли.

# 21 916
Най-интересното и най-много информация казаха кметът и бившият зам.-директор на Симеоново, но е удобно подробностите и фактите да се подминават.
Има сигнал във ВКС, съгласно законодателството частни лица нямат право да регистрират имена, които са сходни с държавни такива. Интересно как тези са регистрирали името на сдружението си. Има още доста детайли.
Да, името е страшно подвеждащо. Аз си помислих, че става дума за някаква форма на държавно участие.
Само думата "Сдружение" седи странно.Thinking

# 21 917
Виктор Димчев

Убийствата на "почтените" продължават...
Частната "зелена" армия, която тихо и кротко завзема Западна Стара планина, беше създадена и допусната да управлява безценни държавни територии, върху които четири години самоуправства, гони туристите и си върши далаверки на ситно, е допусната до държавната паница от... добрия стар "зелен" герой Боби Сандов, за краткото време в което управлява МОСВ и сътвори 101 щуротии.
"Зеленото" сдружение стана известно тия дни с разстрела на трима от рейнджърите в заграбената бивша хижа, която служи на "зелените" рекетьори за военна база край Петрохан.
Тази беля не е единствената на екипа на зелените измамници, които са превърнали в доходоносен бизнес издаването на всякакви екоразрешения, оценки и становища, просто защото могат да си го позволят. С тях изнудват държавата и множество общини, като комисионните, които вземат, идват от личните им частни и неприкосновени НПО-та, които прибират тлъсти суми, за да броят калинки и костенурки.
И съвсем между другото са ударната сила на митичните ППДБ протести, което също правят срещу заплащане, разбира се]. Плаща се по линия на АзаБГ и безбройните чужди донори, но и от нашите и вашите пари от данъци.
Зелени мошеници, в синтез. Част от тях вече - застреляни, вероятно заради дял от вкусната и лесна плячка.
С привкус на педофилия и сектантство.
Да си знаете.

# 21 918
Стана ми интересно и проверих тоя Сандов кой е точно и установих, че е хората на Христо. Демократите. Можещите. И прочие….
Малеее, смех.

# 21 919
  • София
Ох, кметът как ги натопи тайните агенти. 😃

# 21 920
  • софия
Ама как удобно преминаваме покрай това чия е била тази хижа, как е имало сигнали, как шефът на РПУ Годеч от герб е върнат на поста си, как ДАНС случайно са на мястото и никой не смее да влезе... Димчев, Димчев, и ти гледаш да захлебиш! Сега ти е паднало да си със силните на деня.
Кои са другите почтени убити? Трактора, Нотариуса?
Къде се ходи за парите за протестите?

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 22:00 от zvаnchе

# 21 921
  • София
Ама как удобно преминаваме покрай това чия е била тази хижа, как е имало сигнали, как шефът на РПУ Годеч от герб е върнат на поста си, как ДАНС случайно са на мястото и никой не смее да влезе... Димчев, Димчев, и ти гледаш да захлебиш! Сега ти е паднало да си със силните на деня.
За бай Фидос😂, шефът на БТС казва, че си е работел по устав и хижата си е била хижа. После я продава, преди 4 години, на единия Ивайло. За този пък на няколко места срещнах, че бил будист и се изживявал като новият Далай Лама.

# 21 922
  • София
Не знам кой е Виктор Димчев. Постът е очевидно тенденциозен.
Но в частта си за вредата от Зелените, за рекетът към държавата, за безкрайното обжалване на обществени поръчки и за също безкрайните сладки и непроследими поръчки , е прав.
Не знам нещо Зелено да сме видели от тези хора, все на Кафяво бие. Начело с Тома Белев, разбира се.

# 21 923
  • София
Стана ми интересно и проверих тоя Сандов кой е точно и установих, че е хората на Христо. Демократите. Можещите. И прочие….
Малеее, смех.

И нека сеира започне 🍿🍿🍿🍿

# 21 924
Сандов и Белев са от Зелено движение,отцепили се от ДБ .А в ДБ бяха-Зелено движение,Да,България/на ХИ/ и ДСБ.

На мен ми е каша тази история.Сега чета,че управителят на счетоводна фирма-Дечо В. е единият от застреляните.

# 21 925
Малеее, смех.

И нека сеира започне 🍿🍿🍿🍿
Ти отцялата поредица имена и връзки само демократите ли видя? Щото аз виждам и някои други партийки тук. Освен че Сандов не е министър от поне три или четири години, вече не ги броя. Какво направиха другите партии по въпроса и как някой си позволява да загради и забрани на граждани да минават през планината? Ама нали....краставицата съдържа 99 процента вода, ППДБ са корумпирани и припевът се повтаря. Надявам се тази история да се разнищи, въпреки че като слушах какви глупости говори прокурорката-блондинка се хванах за главата...

# 21 926
  • Варна
Сандов и Белев са от Зелено движение,отцепили се от ДБ .А в ДБ бяха-Зелено движение,Да,България/на ХИ/ и ДСБ.

На мен ми е каша тази история.Сега чета,че управителят на счетоводна фирма-Дечо В. е единият от застреляните.
Аз чета, че убиецът бил 16 годишен.
П,П, Търсили го като свидетел, де.

# 21 927
Явно са яко навързани.
Кой и защо е допуснал регистрацията, защо е подписано това споразумение, откъде са имали такъв арсенал и техника, защо след прекратяване на споразумението продължават да упражняват контрол, защо ДАНС са влезли първи днес? Отделно поведението на МВР също е смущаващо, сякаш се опитват да прикрият някакви неща по случая и да насочат вниманието в друга посока.
Сериозна изглежда работата и ми се струва, че съвсем не става въпрос просто за "зелени" практики, дърводобив и т.н.

# 21 928
Тази история след 3 дена се забравя и никой никога няма да каже какво се е случило.

# 21 929
Тази история след 3 дена се забравя и никой никога няма да каже какво се е случило.
Да, службите отсега полагат усилия да стане точно така.

Общи условия

Активация на акаунт