Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 652 423
  • 22 625
  •   14
Отговори
# 22 605
Не всеки. ИТН и Възраждане. Коректно е да се каже, кои правят безобразия.

# 22 606
  • София
Добре, дано отговори, трябва да има въпроси и към МОН за училище Космос.

# 22 607
Каква е тази свинщина пак днес в парламента.. Всеки хванал лайномета, пардон микрофона и бълва ли бълва...
Сега ще има ли разсекретяване на документите по случая Петрохан,
защо когато някой казва, че е подал сигнал за педофилия два пъти - не са взети мерки. Къде са представители на структурите за да обяснят това
Костя хич няма да го коментирам, имам чувството, че целта му е да си отврати електората Simple Smile След изказванията му против етническите турци загуби техните гласове, а имаше много хора от тях, които му възлагаха надежди. Сега естествено ще се пренасочат към другия спасител Радев, защото не вярват нито на АПС, нито на ДПС-НН.

Няма да има разсекретяване. ГЕРБ и ДПС (очаквано добра комбинация) са го отхвърлили. Ако някой още си мисли, че има политици намесени в случая, да се замисли от коя ли политическа сила са.

# 22 608
  • софия
МОН сега ще му вземат лиценза. Голям праз! А миналата година, когато не е бил почти цялата година, защо не са ги санкционирали? Тогава все същият некадърник беше министър. Още колко деца са така?

# 22 609
Не виждам как бих могъл да харесвам която и да било гербава подлога.
Всички се показват що за стока са рано или късно.

# 22 610
Мен това с училището ме ядосва много. Излиза директорката, хвали Калушев, пращала си и тя децата там, всичко е прекрасно. Излизат родители с деца там - училището е супер, децата ни са генийчета и знаят повече от ония в града. И нито 1 дума съболезнование, съжаление, че е загинало дете от тяхното училище! Влязоха ли там психолози, знае ли се другите деца в какво състояние са?? Нали са имали приятели там? Какво е това отношение: "Ние сме си супер, то детето тъкмо го отписаха оттука"

# 22 611
Мен най-много ме притеснява, че има сигнали към службите и нищо не е направено, за да се предотврати тази трагедия. Поне непълнолетното момче да беше спасено, пак щеше да е нещо.

# 22 612
  • софия
Мен друго ме озадачава: никой не спомена да е предложена психологическа помощ на близките. Те, разбира се, могат да откажат. Чест от жертвите имат възрастни роднини, близки, за които нищо не знаем, може да имат нужда.
Отново пълна липса на държавата. Сега се втурна в публични проверки на обстоятелства, за които трябва да следи постоянно.

# 22 613
Сега чета, че Деян, женен за мексиканка и жител на село Гинци, който е открил трите трупа в хижата, е изчезнал...

# 22 614
Разпаднала се държава.
ППДБ са виновни и НПО.

# 22 615
  • София
Другите деца може изобщо да не са познавали Алекс, като е такъв свободен режима в училището.
Ходел бил по състезания, затова отсъствал, оправили са набързо и документите за миналта година, не се съмнявам. Ако са на място МОН, трябва да направят проверка какви са тези състезания.
За учителите - прочетох като е взело лиценз училището, е имало педагогически персонал, после напуснал и сега по-малко от 50% от персонала бил с педагогическо образование.

Мен това с училището ме ядосва много. Излиза директорката, хвали Калушев, пращала си и тя децата там, всичко е прекрасно. Излизат родители с деца там - училището е супер, децата ни са генийчета и знаят повече от ония в града. И нито 1 дума съболезнование, съжаление, че е загинало дете от тяхното училище! Влязоха ли там психолози, знае ли се другите деца в какво състояние са?? Нали са имали приятели там? Какво е това отношение: "Ние сме си супер, то детето тъкмо го отписаха оттука"

# 22 616
Има нарочна тема за случая. Моля, да не разводнявате тази.

# 22 617
  • София
Тук по повод МОН го пиша, надявам се да има въпрос/ изслушване в Народното събрание.

# 22 618
Митов кой знае на кои Малдиви е и не може да се върне току-така. Не че има смисъл.

# 22 619
Опс обърках темите просто.

Общи условия

Активация на акаунт