🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-33

• 20 741
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Журналисти попитали Чаатай Улусой коя е най-красивата жена, а той без колебание отговорил: Туба Буюкюстюн.  Той заяви, че ѝ се възхищава от нея още преди да започне актьорската си кариера, признавайки:
"Преди следвах работата ѝ със страст, а днес най-голямата ми мечта е да споделя същата сцена с нея".

# 121
Журналисти попитали Чаатай Улусой коя е най-красивата жена, а той без колебание отговорил: Туба Буюкюстюн.  Той заяви, че ѝ се възхищава от нея още преди да започне актьорската си кариера, признавайки:
"Преди следвах работата ѝ със страст, а днес най-голямата ми мечта е да споделя същата сцена с нея".

Уаууу,
Това е супер интересно 🙂
Харесва си какички  и това си е,

# 122
Нани, Туба изглежда възхитително за годините си! Много я харесвам!
Много от по-младите й колежки, не могат да й стъпят на малкия пръст по външност.
А и като се има предвид, колко е интелигентна, направо си става недостижима за много от тях!
Да не говорим, че няма никакви корекции!
Колажчето го взех от темата на Туба

Скрит текст:
За тези, които ни следят изкъсо и докладват, поста е по темата, защото Чачо я е споменал.

# 123
Оооо много готина мацка,но подозирам,че това не го е казал наскоро.

# 124
Бофче, не е!
Просто някой се е сетил и извадил архиви, но го донесох за новите фенки на Чачо, които може да не го знаят.

Това не знам откъде е излязло, защото Шахид е арабска платформа и как в Италия е първи, за мен е загадка.
Ама мястото ми харесва и го пускам.

Иначе и днес сме втори в Шахид, въпреки увеличението на точките.
Eşref Rüya на платформата Shahid днес, на 17 юли, на 2-ро място в общото класиране, в топ 10 от 18 държави, в 4 държави на първо място, в 5 държави на второ място, в Египет, Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства в топ 10 на две платформи - Shahid и Amazon Prime.

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 18:35 от jackie.

# 125
Оооо Туба ми е много любима!
Много ще е хубаво, ако наистина направят филм заедно. И с нея съм изгледала почти всички сериали. Огнено сърце ми беше много любим, той е от онези филми дето съм ги гледала над 10 пъти 😂

А по повод въпросите, човек така е устроен, че да помни само хубавите спомени. Затова и много хора милеят за детските, ученическите, студентските години. Не, че те не са най-хубавите на човек, но ако вземем един Ешреф, който не е имал детство каквото му се иска да е имал, спомня си само за Руя, която е и най-красивото нещо в неговото минало. Но реалността си е реалност и тя е много красива и вълнуваща, само да можем да си оценяваме тези моменти на момента.
Според мен сърцето първо разпознава любовта. Да вземем двама влюбени в началото, сърцата се викат, но умът вдига удивителен, не го познаваш.
А за втория въпрос, не знам, може би по-болезнено е ако разбереш, че това е човекът, който си търсил 20 години и накрая виждаш, че си го идеализирал и не е това, което си си представял цял живот Simple Smile

# 126
Има си вкус Чачо - Великолепна жена.

Скрит текст:
Нези , тук е страшна буря,гледам на приложението че вали здраво в Измир,Чешме,Истнбул и при теб,дано изгаси пожарите и да не го отвее вятъра нанякъде

# 127
Дано дъждовете да успеят да потушат всички пожари.

Да сложа и класирането в Amazon Prime

Ешреф Руя в Amazon Prime днес, 17 юли (последният епизод е излъчен по телевизията на 18 юни): 4-то място в общото класиране и 3-то място сред предаванията в Турция, 7-мо място в общото класиране и 6-то място сред предаванията в Саудитска Арабия, 7-мо място сред предаванията в Египет и 9-то място сред предаванията в Обединените арабски емирства.

# 128
Жаки,
Туба наистина е топ жена, аз самата щях да кажа, че няма корекции Simple Smile
Ако един ден играят с Чачо в един проект , това ще е супер!

# 129
Да ви върна малко към "Шивачът"

Стилът на Чаатай в сериала "Шивачът". 🔥

# 130
Отмъкнах го от фейса,

Обработена е, но много ми харесаха очите му Simple Smile

# 131
Нани Hands Thumbsup

На феновете вече им е скучно без сериала и молбите към продукцията и канала започнаха....ха-ха!
Дано, наистина ни отпуснат нещичко!

Много ме кефи това гифче!

# 132
Добро утро, момичета!
Благодаря ви за всичко споделено!
Радвам се, че Чаатай е отговорил така за Туба- много я харесвам!
Tя съчетава рядка красота и интелект.
Играта и, също като на Чаатай е емоционално наситена и истинска. Тя не просто играе героите си, тя ги превръща в живи хора, с които можем да се свържем.
Очите и говорят повече от думи, те разказват цели истории само с един поглед.
Двамата с Чачо биха били перфектната комбинация заедно!

Туба Бююкюстюн е естествена икона на стил и женственост, със своята елегантност и грация.

Скрит текст:
При нас засега всичко е наред, днес духа силен вятър, но това е характерно за острова. Тук рядко вали, но ако вали е сериозно, така че, по-добре да не започва.
Не знам какво става с пожарите, дано да са успяли да ги загасят!
Желая ви прекрасен ден!

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 09:39 от NeZ_9

# 133
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

https://x.com/nisagul899/status/1946089706816413927

Хубав ден!

# 134
Здравейте!

И аз да сложа една снимка, която много ми хареса. Да обработена е, но е страшно хубава. Вчера си я свалих.

А за Туба, мога да кажа само, че винаги ми е приличала на милейди, изключително красива жена, стилна, изискана.

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 11:09 от cvetansk

Общи условия

Активация на акаунт