🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-33

• 19 664
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
БЛАГОДАРЯ за новата тема, момичета!
Както винаги прекрасна!
Да си е изпишем с добри новини и хубави моменти, здраве и спокойствие!
Благодаря Ви за всичко споделено!

Добро утро!

Много се радвам за партньорството на  Чачи с Баръш Фалай - страхотен актьор!
Очаквани и  страхотен филм.

Хубав ден и  хубава седмица! ♥️
И не забравяйте да се усмихвате където и да сте това придава цвят на живота ви!

# 16
Добро утро от нашия Uykucu

Set от времето на Емир Сарафоулу .
Там изглеждаше страхотно!
После ще коментирам нещата, които сте споделили.
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 17
Добро утро!

Нези, като видях кадрите и леко се изненадах колко млад изглежда. Реших, че са от сета сега. Замислих се какви са тези дебели дрехи в тази жега и чак после видях, че това е от преди 15 години почти.

На мен също името не ми е от такова значение. В моята работа примерно имам две определения за sleeper, значат различни неща. За сега знам, че ми е много любопитно да видя шпионина Чаатай. И екшън Чаатай е супер, и любовник Чаатай е супер и тъжен Чаатай е супер. Всякакъв Чаатай досега е супер.

Скандалът с плагиатството ми е малко странен, но си мисля, че защото не го видяхме по бански това лято(още), не го хванаха с жена (миналогодишната вече ми изглежда нереална) и се чудят с какво да си пълнят страниците на жълтите издания. То имало 5 дела, ние за това ще трябва сега да четем.

Ешреф Руя не е фантастика, естествено, че е възможно да е по истински случай. Всички автори черпят вдъхновение от живота. Даже това прави добрият разказвач. Краде истории и ги облича в свои думи и мисли, преплита различни идеи и създава нещо уникално. Дори историческите филми са измислени. 

# 18

Както казва един профил в X
"Този актьор е икона и артистичният манталитет, който притежава, би трябвало да се разпростре сред останалите актьори.
Най-добрият актьор,който може да обобщи същността на работата с качество, а не с количество.
С други думи, нормално е да отсъства от актьорството с години, но когато се върне, се завръща с нещо мощно, било то филм или сериал.
Цялата кариера на Чатай? Виждам само две произведения под очакванията, но станалите? Великолепни избори!"

И съм напълно съгласна с него!
Сега малко за заглавието.
„Сънливецът“ звучи много интересно като заглавие за психологически трилър. Леко загадъчно, леко зловещо и с неочаквано двусмислие.
Може би има някаква метафора-може да се тълкува като символ на човек, който живее в заблуда, в „сън“, или който игнорира реалността.
Носи лека нотка, която може да контрастира с мрачна, тревожна история, нещо като „Мълчанието на агнетата“.
Звучи безвредно на повърхността, но това създава напрежение и публиката интуитивно усеща, че зад това невинно име ще има нещо по-дълбоко и тъмно.
Може главният герой да страда от нарушения на съня, а реалността и сънищата му да се размиват.
Възможно е той да е в някаква изолация, да има тайни от детството, или мистериозни събития в стара къща, например, свързана с мит за същество, наречено „Сънливецът“.
Възможно е да е таен "спящ" агент.
Момичетата от темата на Елчин, бяха асоциирали заглавието с животното Сънливец.
Ето какво пише за него:
Сънливецът е малко бозайниче, известно със своята способност да спи продължително време — оттук идва и името му. В България най-често срещаният сънливец е горският сънливец (Glis glis), наричан още обикновен сънливец.

Характеристики:

Семейство: Сънливцови (Gliridae)

Размер: Дължина на тялото около 15–20 см, с пухкава опашка почти толкова дълга.

Външен вид: Прилича на малка катерица или мишка с големи очи и гъста козина.

Навици: Нощно животно — през деня спи, а нощем търси храна.

Храна: Плодове, ядки, семена, насекоми, понякога яйца и малки птици.

Зимен сън: Може да спи 6–7 месеца през зимата, обикновено в хралупи или подземни убежища.

Сънливецът е символ на дълбок сън и често е представян в приказки и народни изрази. Среща се в гористи райони на Европа, включително и в България, особено в букови и дъбови гори.

Ще разберем какво се има предвид, едва, когато научим повече за сюжета на филма.
Надявам се да е по-скоро.

# 19
Аз нали съм по класациите, та ми попадна, че Ешрефа е номер 1 във Франция.
Къде го дават там не знам, по някоя платформа ще да е сигурно.
Във FlixPatrol не го видях.

# 20
Случка от преди малко:
Вървим с моя мъж по една улица с къщи.
На терасата на една къща,виждаме момченце с пистолет- играчка в ръка.
И изведнъж чувам:
"SIZ HEPİNİZ EŞREF TEK "- па,па,па с пистолетчето. Grinning
И така, децата си играят на Ешреф Тек.

# 21
Нези, мога да си представя колко мило ти е станало да го чуеш това. Сега ще почнат да си кръщават и децата Ешреф.

# 22
Нези, много сладка история. Sweat Smile
Благодаря и за темата. Two Hearts

На мен все по-често ми излизат клипове от българския тик ток за сериала, явно има доста повече почитатели тук, отколкото предполагам.

# 23
Нези, мога да си представя колко мило ти е станало да го чуеш това. Сега ще почнат да си кръщават и децата Ешреф.
Беше много неочаквано, чак не можех да повярвам какво чух. Grinning

# 24
Ооо, Нези, супер случка и изживяване!

Ешрефа с още точки се доближи до първото място в общото класиране.
Вече в 6 държави е първи и в 19 държави в топ 10

# 25
Привет ,момичета ♥

Аз не знам защо ,но в моята глава е Спящият - и го свързвам с човек,който наблюдава без да действа.Наблюдава,преценява.... нали знаете има такъв израз "Стига спа-действай" - с нещо такова го свързвам.Явно ще има игра на ходове,шах игран от инспектора и Сайе,като танц.... определено ми е интересно всичко до тук,което знаем като информация.Не съм гледала Елчин,като актриса,тук и давате добра оценка,но според мен много добре пасва.Не е момиче,а жена.Опасна,обиграна....

# 26
От Birsen:
Муса Узунлар и Тамер Левент участват във филма на Чаатай Улусой „Спящият човек“
PollFilms, ръководителят на 14-те нови филма на  Polat Yağcı, ще пусне новия си проект, "Sleeping Man", тази седмица. Филмът, който премина през интензивни репетиции и подготвителни снимки през уикенда, е режисиран от Can Ulkay.
В шпионската история, написана от KubilayTat, BarışFalay ще играе Картал, главния агент Ферман -Çağatay Ulusoy, Ферит Кая ще играе партньора му Афро, а Elçin Sangu ще играе Сайе, изненадващ герой. Cengiz Bozkurt ще добави цвят към филма като собственика на агенцията Селимн.
ДВАМА ГИГАНТСКИ АКТЬОРИ ГОСТУВАТ
<Двама много ценни актьори, Муса Узунлар и Тамер Левент, се присъединиха към силния актьорски състав на „Спящият човек“. Муса Узунлар ще играе ролята на "Асъм" във филма и ще се превъплъти в бащата на Ферман (Чаатай Улусой). Тамер Левент ще играе ролята на шейха.

Интересно, че Бирсен продължава да нарича филма "Спящият човек "...Thinking

# 27
Ох, писали сме заедно с Нези информацията за двамата актьори.
Аз ще го занеса при момичетата на Елчин.

Филмът „Сънливеца“ трябва да се превърне в сериал със същия актьорски състав. Такъв добър актьорски състав не бива да се ограничава само до филми. Той трябва да бъде дигитален, да се излъчва по телевизията в бъдеще.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 16:03 от jackie.

# 28

Само Елчин ли ще е жена в тази мъжка компания?

# 29
Яяя, верно!
Мъжко момиче, ще бъде най-обгрижваната....късметлийка!
Аз съм много впечатлена от актьорският състав!
Аз за филм, толкова много звезди на едно място не бях виждала!

А и феновете са във възторг!

Общи условия

Активация на акаунт