🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-33

• 20 655
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Само дано не ни карат да чакаме като Джентълмена! Wink

# 31
Мисля, че няма, защото филма на Ханде и Баръш го пусняха на голям екран мисля в края на януари, а на платформата на 14 февруари.
Самият филм го снимаха предната година.

# 32
Днес рожден ден има дъщеричката на Неджип

1 годинка

2 годинки

3 годинки

4 годинки

5 години

# 33
Да му е жива и здрава, дъщеричката! Birthday

ЗАД КАДЪР НА "UYKUCU"/"СЪНЛИВЕЦ"
Очаква се снимките да продължат 25 дена.

# 34
Добро утро!

Много му отива морето на Чачо!

Усеща се, че много го обича.
Малко морски снимки и от мен

Вчера ви оставих да си почивате, но за днес ще измисля предизвикателство. Wink
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 35
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Между другото Чачо и Сюмейе тук бяха много сладки....помните ли ги?

Нези, много красота си ни донесла, благодаря ти!

# 36
Здравейте!

От две  седмици гледам или по-точно съм пуснала  да  ми  върви като фон "Любов  на  инат".  Много сладка  комедия,  пълна с много лафове.  Да, Джаки, онази с Джан.
Та как мислите съществува ли любов на инат и дали любовта на Чийдем към Ешреф не се е превърнала в "любов на инат" след като той й е отказал.

# 37
Оооо, "Любов на инат" ми е едно от любимите комедийни сериалчета, особено първата половина.
Чийдем според мен си е влюбена в Ешреф. При тях има нещо недоизживяно и недоизказано.
Ината й се състои в това, че въпреки, че вижда, че той няма да се върне при нея, тя е зациклила на него.
Цвети, къде го гледаш?

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 11:26 от jackie.

# 38
Чудесна тема за размисъл, Цвети! Hug
Любов на инат, когато чувството се превръща в рана...
В света на Eşref Rüya, образът на Чийдем предизвиква  мното дискусии. Обичала ли е Ешреф истински? Или след като той и е отказал, любовта и се е превърнала в нещо друго -борба, инат, наранено его?
Любовта на Чийдем вече не изглежда като желание за близост, а като доказване на себе си, на него, на света. И така се ражда онази тиха, опасна форма на "любов", в която няма грижа, а само желание да притежаваш.
За мен любовта на инат не е любов. Тя е неспособност да приемеш загубата.
И един допълващ въпрос:
Може ли любовта на инат да се превърне в нещо здравословно?  Срещали ли сте подобна любов в живота или в други истории?
Понякога не обичаме човека, а  обичаме идеята, че трябва да ни обича...

# 39
Джаки, гледам го в YouTube. Има ги всички серии с БГ аудио
(89 епизода с БГ дублаж, като сериите са по 40-45 мин.).
Наистина е серилче точно като за лятото, внася много настроение.
А и да не забравя, няма пълнеж, всички двойки са интересни и забавни.

Ето и линк към плейлистата със всички епизоди.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLTGig_yrkNNExPhguIrghSs97Nq6_y7UF

# 40
За мен любовта на Чийдем не е само инат, има в нея наранено его, обсесия, вътрешно съмнение в себе си защо не е достатъчно добра, че Ешреф избира Руя и Нисан пред нея.
Такава любов не е здравословна, едва ли някога се превръща и в такава. Тя се превръща в хиперфиксация върху образа, а не човека с неговите качества и недостатъци.
Чийдем иска Ешреф, защото не може да го има, и да го е имала в някакъв момент, предполагам, че Ешреф ясно и е заявил, че е влюбен само и едиствено в Руя, и точно това я кара да не спира да се занимава с него. За да докаже на себе си, че ще го направи неин.

# 41
Здравейте,

Любовта на Чийдем не ми прилича на инат. Даже не съм сигурна какво значи да обичаш на инат. Поне според мен е направен ибор. Кой ми си избрал такава лбюов като на Чийдем. Където щастие няма, а има само болка

# 42
Според мен първоначално любовта на Чийдем към Ешреф може да е била искрена. Възхищение, нужда от близост, може би и споделени преживявания.
След отхвърлянето обаче, тя сякаш започва да обича не Ешреф, а идеята, че трябва да бъде обичана от него. Това вече е инат. Борба със себе си, не с него.
И когато той и отказва любов, тя не приема това като край, а като предизвикателство. Любовта и става настойчива, мъчителна, почти обсесивна. Не защото той е "нейният човек", а защото той не и принадлежи.
Любовта на инат рядко води до щастие.
Тя е като ходене срещу вятъра - усещаш нещо силно, но никога не стигаш никъде.

На мен тяхната история ми е по-интересна дори от тази на Ешреф и Нисан, защото Ешреф също изглежда наранен и искам да разбера защо.

# 43
Ешреф е наранен от предателството ѝ, но може би в някакъв момент е изпитвал чувства към нея, не колкото към Руя, но все пак чувства. Защото той има странно поведение към Чийдем. Сякаш я допуска близо до себе си физически, с думи я отблъсква по жесток начин.
И на мен ми е много интересно какво е имало там.
Силно се надявам да задълбаят историята.

# 44
Здравейте, момичета ♥

"Любов на инат" е много свежо сериалче.Удоволствие е да го гледаш.

Поначало ако говорим за Любов ,то там няма място за инат,няма място за нищо друго освен за Любов.
Ако говорим за любов на инат по-скоро Ешреф обича Руя на инат...влюбен в проекцията създадена от ума му,в представата,идеала...

Чийдем не обича на инат,тя е обсебена от идеята да се докаже ... на Ешреф,на себе си ,че е достатъчно добра,по-добра от Руя.Реално ако Чийдем не беше полицайка и чувствата и с Ешреф бяха споделени,те биха били една страховита двойка на чело на Сираците . Заедно щяха да ги управляват.Имам още по темата ,ама сега съм сънена,легнах призори Smile

Общи условия

Активация на акаунт