🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-33

• 20 890
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Меко казано луда Joy
Приликата сме я констатирали много отдавна, реших да споделя вълненията на младия актьор.  Може би имат някакво далечно роднинство Joy
Нещо ново от актьорите -някои снимат, други се забавляват.  Аз пък уча Joy

# 541
Наистина си имат прилика...сладурчо е този, малкият!!

Какво учиш, Нинче посред лято?

# 542
Отложих си държавния писмен за началото на септември,.защото с двете деца ми беше трудно за 2 седмици да се подготвя Simple Smile Hug

# 543
Да събират сили,че ги чакаме с нетърпение Smile

Скрит текст:
Нези,ти на курс ли ходиш или си си намерила жена/мъж учител,който да ти преподава онлайн ? Или на живо ? Питам ,защото искам да започна да уча турски,но предпочитам да си дам парите на някой учител,отколкото на курс.Така и за него добре и за мен добре.Че напоследък все попадам в ИГ на клипчета със официалне и разговорен турски и ми се иска да е човек,който знае и двете.Като учих испански посетих курс,изкарах до C1 и след това си намерих човек,който живее в Испания и определено научих много повече,има изрази и идиоми ,които в курса не ги преподават,тях ги знаят само кореняк испанците.

# 544
Добро утро, момичета! Coffee

Не губете никога детското в себе си!
То винаги ви кара да се чувствате щастливи!

Хубав ден!

Скрит текст:
Нинче, успех на изпита!

# 545
Добро утро, момичета!
Uykucu се е показал. Wink

И още две снимки от снимачната площадка

bof4eto,
Скрит текст:
Започнах сама. Първо с думи и изрази, после си купих самоучител и учих сама граматика, но ми беше трудно и си взех учителка.
Тя е младо момиче, сега е студентка в Белгия. Турсиня е, но от България.Преподава и по английски, както и на турски от английски. Има опит, подход и доста материали.
Онлайн ми преподава, имаме урок веднъж седмично по 2 часа.
Аз лично съм много доволна от нея.
Ако искаш, ще ви свържа. Тя винаги първо прави видео разговор, за да се видите и да разкаже как работи. После първия урок е безплатен, отново пробно, така че нищо не губиш и можеш да прецениш дали ти допада.
При нас духа силен вятър.(май и в Истанбул и Чанаккале е същото)
Нямаме и ток. Дано да отстранят аварията.
Ако някой има идея за днешното предизвикателство, сега е момента! Wink
Желая ви прекрасен ден!

# 546
Еее, най-накрая, ама Елчинката нещо не се вижда много добре, ама пак е нещо!

# 547
Жаки, това тя ли е? Нали е червенокоса?
Аз останах с впечатлението, че Елчин е фотографът на снимката.
Никак не ми се иска да е сменила цвета на косата си...

# 548
Нези, тя е, ама снимката може да е стара, ама може само да ми прилича на нея.
Лицето не се вижда хубаво.

Ето тази снимка е от най-скорошните.
Предполагам, че това ще й е визията.

# 549
Добро утро, момичета!
Симпатична е Елчин и Чачко ни е хубав!
Добре стоят един до друг. Нямам търпение да ги видя как играят заедно.

Доста солидна прилика на Умут с батко си Чаатай.
Скрит текст:
Нинче, успех! Имаш време ще се справиш, не е лесно с 2 деца да учиш, но не е невъзможно. Минала съм през тая академия трудничко е. Добър пример ще си за децата си.
И аз искам да го науча турския език, уча само думи и чат пат изрази и като попадна в ситуация да се говори оказва се, че нищо незнам, словореда ми е мес. И аз уча от самоучител - книжка, но често имам момиче туркиня на гости и ме поправя постоянно. Оказва се, че дори правилно не чета. А, за език се иска много четене поне при мен. Някой хора сортват чужд език - слушайки, други - четейки. Зависи коя памет повече е развита. Иска се време и упоритост, при мен и две липсват.😏

Имайте един прекрасен ден на Надежда днес!
Неспирайте да се усмихвате, мечтаете и обичате! Даже напротив правете го с още по-голяма страст! И не губете надежда!❤

# 550
Жаки, не ми прилича на нея все пак...

Според мен, тя е направила снимката на жената, която е на прозореца. Или поне на мин ми се иска да е така.Grinning
Нинче, успех! Flowers Four Leaf Clover
Ели,
Скрит текст:
Аз с четене, разбиране,  граматика, проблеми нямам, но с говоренето ми е трудно.
Тук съм в езикова среда и постоянно се опитвам да говоря, но трудно ми идва навреме мисълта. Grinning
Но, няма да се отказвам, продължавам.
И понеже вчерашното предизвикателство много ми хареса, днес ще ви попитам:

Какъв би бил Чаатай Улусой, ако беше музикант?

1.Тих композитор, който пише за любов, която не може да има?

2.Джаз пианист в малко, дъждовно кафене?

3.Звезда, която отказва слава, защото търси смисъл?

4.Рок звезда с китара, по който всички жени са луди?

5.Или нещо съвсем друго?

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 15:09 от NeZ_9

# 551
Според мен:

# 552
Да Нези, видях, още веднага си я зумнах, но реших да я пробвам тази дето не ни чете, дали ще ни препише.....
е, не пропусна, преписа ни!
Аз разбирам да ни преписва информацията, ок!
Ама и разсъжденията да преписваш е прекалено!
Ами то вече е прочетено при нас, защо се излагаш и другите да те виждат как преписваш!
Скрит текст:
Нези, след твоя пост се е редактирала и е махнала една част, сега да видим, дали след моя ще махне и останалите ни разсъждения.

По въпроса съм категорично за:

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 11:41 от jackie.

# 553
Здравейте!

Аз не знам дали заради стайлинга, но на Чачо много би му отивала именно епохата на джаза. Дори смисълът на самия джаз ми прилича на него - Отличителни черти на този жанр са полиритмията и импровизацията. Липсата на фиксирани правила го превръща в един от най-жизнените и разнообразни музикални жанрове в света.. Точно както и ролите на Чачо са много разнообразни. А също не спазва и всякакви фиксирани правила по отношение на ПР живота на популярната личност.
Така че съм за 2.Джаз пианист в малко, дъждовно кафене?

# 554
Жаки, ще ме убиеш!
Нямам време да влизам и проверявам, безрезервно ти вярвам, но и думи нямам.

Общи условия

Активация на акаунт