🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-33

• 20 887
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Ели, какво ще проверяваш, тя го редактира, ама остана малка част от нашите коментари,
ама сигурно и тях ще ги махне.

Джерен със съпруга си
Сладка двойка!

Ново от Шифанур
Страхотна е!

И ново от Ебрар
Сладурка!

# 556
Цвети, моето усещане е сходно с твоето.
Чаатай не би бил типичната музикална звезда, а  по-скоро мъжът, който живее в музиката, но стои встрани от прожекторите, избирайки изкуството пред славата.
Представам си го като пианистът от ъгъла на вечерта. Свири джаз, тиха неокласика, понякога боса нова.
Не обича думи- предпочита звуци.
Свири така, че хората забравят къде са.
Всичките му песни носят женски имена, но никой не знае дали са истински.
Мястото е леко затъмнено, посетителите слушат, докато разговарят тихо, но никой не аплодира.
Той идва всяка вечер по едно и също време. Никога не закъснява. Никога не говори. Не сe запознава с никого.
Не иска да свързват музиката с лице. Само с усещане.
Веднъж му предлагат голяма сцена. Той свири... обърнат с гръб към публиката.
Мечтата му е да напише  парче, което никога няма да бъде чуто.
Само изпратено на един човек и това да бъде достатъчно.
Когато го слушат, хората си казват за него:
"Мисля, че той е обичал някого. Но мисля, че не го е казал."
Бих ходила често да го слушам. Heart

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 14:41 от NeZ_9

# 557
Нези, много поетично си го описала, страшно ми хареса. И както сме тръгнали тази седмица, за края на работната седмица може да се пробваме да оприличим Чачо с танц(ча-ча, румба, валс, танго, хип-хоп...) стилове и послания на танците колкото щеш.

Убийствена снимка, Нези.
И от мен най-великия Франк Синатра

# 558
Май май и Аслъхан ще си има проект другата година. Филм или сериал. Нямам идея

# 559
Страхотно, радвам се за нея! Blush
Цвети, може, защото не. Wink
Включване от Емир, който казва,че Арас Булут Йенемли няма да участва в Eşref Rüya.
Да не се вярва на лъжливите новини на репортерите.

# 560
Привет ,момичета Sparkling Heart

Елчин е фотографката,на жената до прозореца,вижте емотикончето на камера отпред.
Тук Чачо е със същата визия от Йешилчам,но ,като снима между два сезона на сериал,няма много опция да играе с външността.
Гери защо чак догодина ? Не е ли точно сега момента - септември да снимат новите проекти ? Толкова дълга подготовка ли имат ?

Според мен Чаатай ще бъде абсолютно същият ,като Яман.Композитор в сянка,но който понякога ще свири песните си,в някое тихо,забутано кафене.Май избрах две от опциите Smile

Нези Heartpulse
Скрит текст:
Много ти благодаря,точно такъв тип човек търся.Направо си златна Heartpulse ,ще те помоля да ме свържеш да,за да се уговорим кога ще ни е удобно или я попитай дали е съгласна да ми дадеш нейни координати .Много ти Благодаря ♥
HeartpulseHeartpulse

# 561
И Görkem Sevindik снима нещо в момента и леко е променил външността си

Според мен Чаатай ще е поне с малко по-различна прическа.
bof4eto,
Скрит текст:
Утре имам урок преди обяд и ще я питам. По принцип тя ни е уведомила, че от 24.08 до 7.09 ще е във ваканция.
Но ще я попитам дали може преди това да се чуете и да се уговорите.
Ако имаш някакви познания, може да ти даде да направиш тест, за ниво. Ще ти пиша утре.

# 562
Зад кулисите на 1-ви сезон

# 563
Гери, Бирсен е писала за Аслъхан

Aslhan Malbora, една от блестящите звезди на телевизионните екрани, прави първата си стъпка в театралната сцена. Малбора, която се готви да се изправи пред публиката с играта „Природата на нещата", написана от Ферхат Ергюн, ще вземе участие в този проект с успешния актьор Мерт Турак.
Малбора ще изживее магията на изпълнението на живо и тръпката от дишането едновременно с публиката този специален проект, носещ подписа На Aysa Production Theater.
Актрисата, достигнала до голяма фен база със сериалите и филмовите проекти, в които участва, се готви този път да привлече внимание с актьорската си игра на сцената.

Колко интересно! Може пък да отидем да я гледаме. Wink

# 564
Късмет на Аслъхан! Винаги съм харесвала актриси, които играят и в театъра.

Днес официално приключиха снимките на филма „Спящият“ с участието на легендарния Чаатай Улусой.
Чаатай определено ще си вземе кратка почивка и ще започне подготовка за втория сезон на ролята си на Ешреф Тек. Новината за новия сезон е по-близо от всякога.

# 565
Благодаря, Нези! Аз много я харесах в Кюбра. Така добре игра в шеста серия на втори сезон, че много ме докосна и това помогна да намразя Гьокхан.

Бофче, имах предвид другия сезон. Нали сезонната година почва септември.

# 566
Имайки предвид,че подготовката на вторият сезон на Ешреф бяха писали,че ще започне на 20-ти август има малко време да си поеме дъх.Макар,че в тази подготовка може би участва екипа,а не главните герои.Не съм наясно.

Впрочем театралните актриси и актьори са доста заети,познавам няколко такива и там са репетиции,след репетиции,после генерална репетиция,премиера и след това игра ,докато постановката е на сцена,ако е успешна това е доста продължителен ангажимент.Или Аслъхан е решила да се пробва в театъра или не е получила по привлекателно предложение за телевизионен проект.Още не съм гледала Кюбра и нямам впечатления от нея ,като актриса.

Благодаря ти Гери за пояснението ♥

# 567
Кюбра не е лесен за гледане. Това не е шивачът. А от приливите е коренно различен. Не исках да издавам сцената, затова не я разказах. Обаче нещо ще загатна. Жилището му беше толкова автентично, че веднага си мислиш каква мизерия е. Дрехите на Аслихан бяха … нищо общо с тоалетите в приливите.  Дори в Гаддар нямаше толкова отчаяние.

# 568
Малко информация за Мерт Турак, с който ще играе Аслъхан.

Този човек има много богата филмова и театрална актьорска кариера

# 569
Попаднах на много красиви снимки на Ебру Шахин

Общи условия

Активация на акаунт