🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-33

• 20 873
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Ново 20....сега пък още продължавали снимките!

# 571
Това няма голямо значение,  дано все пак да му остане и малко време за почивка и пренастройване за ролята на Ешреф.
Ето ви още един Uykucu

Иначе, аз също бих искала да кажа нещо за Kübra за bof4eto и всички, които не са го гледали.
Ако трябва да ти кажа защо „Kübra“ си заслужава да се гледа,ще е защото това не е просто още един турски драматичен сериал с малко мистерия, а умело смесване на  психология, религия и технологии в една доста провокативна история.
Ще гледаш как един обикновен човек изведнъж се оказва център на огромна вяра и внимание, защото някой (или нещо) му пише съобщения от името на Бог. И оттам започва лавина- последователи, врагове, морални избори, манипулации.
Сериалът те кара да се питаш за много неща.
Плюс това  Чаатай играе толкова убедително, че на моменти забравяш, че гледаш измислена история.
А атмосферата е стегната, напрегната и с онази турска киноестетика, която хем е близка, хем те държи в напрежение до последната минута.
Ако харесваш сериали, които не само разказват история, а и те карат да мислиш за света днес, „Kübra“ ще те хване.
А за Аслъхан мога да кажа,че, ако се впечатляваш от актьори, които се развиват и влагат истинска искреност във всеки кадър, Асълихан Малбора заслужава вниманието ти в "Kübra".
Определено препоръчвам да се гледа.

# 572
Нези, благодаря за  Ебрушка. Страхотна е.

От мен един привлекателен Чачо с "пороци".

# 573
Още от сета на Uykucu
Голяма мистерия, голямо нещо.
Чачо поне се появи, ама Елчинката хич я няма.
Тя ще излезе по-скрита и от Чачкин.

# 574
Добро утро!

Днес ви предлагам още едно забавно предизвикателство.
Какъв би бил ЧаатайУлусой, ако живееше в твоя квартал?

Бариста, който пише поезия тайно?

Самотен ветеринар с топло сърце?

Архитект, който реставрира стари сгради... и спомени?

Вие как бихте постъпили?
Ще продължите да го наблюдавате тайно от отсрещната маса, пазейки мистерията,
или ще си „организирате“ онази уж случайна среща,
която може да промени всичко?
За улеснение ви предлагам една забавна анкета:

1. „Ще го наблюдавам отдалече още малко. Мистерията е сладка.“
2. „Случайна среща? О, да! И ще се правя, че е напълно непланирана."
3.„Ще оставя съдбата да реши, но ще минавам по неговата улица по-често.“
4.„Ще го заговоря директно -животът е твърде кратък за тайни.“

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 575
Добро утро, момичета! Coffee

Eşref Rüya Дрон камера зад кулисите 🚀🚀

Хубав ден!

# 576
Добро утро!☕
Ох, Нези изумяваш ме с тия предизвикателства! Определено ми харесат. Ще се включа с отговор по-късно, направо се замечтах за такъв съсед. Не, че  нямам  turkish guys съседи, много са милилички често купуват сладолед от
ice-man на всички  децата на улицата. Карат яки коли.
С  такъв съсед🤔

Прекрасен, Петък от мен!

# 577
Не знам дали е официално

# 578
Аз избирам отговор номер 2.
Дълго ще го наблюдавам и, въпреки че знам,че обича да е сам

и, че не обича да нарушават личното му пространство

един ден просто ще  реша, че е време съдбата да получи малко помощ. Wink
Разбира се, като говорим за  Чаатай Улусой, който е човек, който не обича нахлуването в личното му пространство, всичко трябва да е много премерено.
Дори при „случайна“ среща, подходът трябва да е ненатрапчив, мек, оставящ му възможност да се отдръпне, ако реши.
Това всъщност може да  направи момента по-интригуващ, защото той ще забележи, че  уважавам границите му, и това може да го накара да се отвори повече, отколкото би го направил към някой прекалено
настъпателен.
И, когато това се случи, ще го поканя да си набере сливи от моя двор. Grinning

# 579
Комисар Чийдем е като „Сън“!
 „Ако Ешреф я види, ще се обърка“

Звездите от дългоочаквания втори сезон на феноменалния сериал „Ешреф Руя“ по Kanal D се наслаждават на последните дни преди снимачната площадка.

Бюшра Девели, която изигра значителна роля за успеха на сериала с изпълнението си на обсебващата бивша приятелка на Ешреф Тек Комисар Чийдем, също облекчава болката от натоварените си снимачни дни с почивка.

Публикациите на успешната актриса, в които тя разкрива красотата и стила си, противно на суровия си темперамент и мъжествения си стил в сериала, привличат голямо внимание.

Бюшра Девели, която продължава лятната си ваканция с пълна пара , отново си направи име с елегантността и красотата си в последната си публикация от ваканцията .

Публикацията на красивата актриса, в която тя позира пред огледалото, преди да излезе от къщата, беше залята от харесвания и коментари.
Феновете коментираха Девели, включително Ешреф Тек би се объркал, ако я види. Тя няма нищо общо с Комисар Чийдем.
Простота, елегантност и красота, съчетани в едно и Комисар Чийдем  е като „ Сън “.

„Ешреф Руя“ , продуциран от Tims&B и подготвящ се за среща с публиката през новия сезон , ще бъде излъчван по Kanal D с новите си епизоди всяка сряда .

Много е красива Бюшра...естествено красива!

# 580
Малее, Бюшра  е много готина.

Това ми излезе в туитър

# 581
Eşref Rüya на платформата Shahid днес на 8 август на 2-ро място, в топ 10 от 19 държави, в Египет и Саудитска Арабия в топ 10 на две платформи, Shahid и Amazone prime.

# 582
Добро утро!

Днес ви предлагам още едно забавно предизвикателство.
Какъв би бил ЧаатайУлусой, ако живееше в твоя квартал?

Бариста, който пише поезия тайно?

Самотен ветеринар с топло сърце?

Архитект, който реставрира стари сгради... и спомени?

Вие как бихте постъпили?
Ще продължите да го наблюдавате тайно от отсрещната маса, пазейки мистерията,
или ще си „организирате“ онази уж случайна среща,
която може да промени всичко?
За улеснение ви предлагам една забавна анкета:

1. „Ще го наблюдавам отдалече още малко. Мистерията е сладка.“
2. „Случайна среща? О, да! И ще се правя, че е напълно непланирана."
3.„Ще оставя съдбата да реши, но ще минавам по неговата улица по-често.“
4.„Ще го заговоря директно -животът е твърде кратък за тайни.“

Желая ви прекрасен ден! Hug

Привет,момичета Sparkling Heart

Нези ,благодаря за поредното интересно предизвикателство.
По-скоро си го представям ,като музиканта от вчерашното предизвикателство.
Бих ходила в дните,когато свири,бих сядала на маса точно срещу него и бих го наблюдавала,но така че да разбере че го наблюдавам,всеки път щом седна на масата срещу него ще дърпам стола срещу мен,като покана да се присъедини,но избора ще бъде негов. И тогава,когато свикне да ме вижда винаги там на неговите изпълнения изведнъж ще изчезна,много тънък момент е да усетиш,кога да изчезнеш.И когато човек е свикнал със определено нещо,което е било неизменно в живота му за определен период от време и изведнъж това се промени,става загадка.И тогава той ще започне да мисли за мен,ще ме търси на масата,на която съм седяла всеки път ,когато отиде да свири,ще изчакам месец и тогава една вечер случайно ще се поява отново,на същата маса,ще го наблюдавам как свири отново и когато ме види и дръпна стола с покана,ще се присъедини към мен.

# 583
Сумийето с нов проект за Нетфликс

Първият партньор на Ekin Koç в Учителя е Sümeyye Aydoğan
Въпрос на любопитство е кой ще изиграе голямата любов на Семих Сайгинер, Шенай Гюрлер, в сериала, написан от влиятелния писател Башар Башаран и режисиран от Умур Турагай...

В ход е подготовката за едносезонния сериал на Netflix „Майсторът“ , който разказва вдъхновяващата житейска история на първия ни световен шампион по билярд, Семих Сайгънер . Екин Коч ще се превъплъти в ролята на Сайгънер , за което е преминала през тренировки и тренировъчни лагери. Сюмейе Айдоган , популярна млада актриса, известна с красотата си, се присъедини към актьорския състав. Успешната актриса, която в момента води преговори с водещи сериали, ще се превъплъти в Ишъл, първата любов на Сайгънер.

КОЙ ЩЕ ДАДЕ ЖИВОТ НА ШЕНАЙ ГЮРЛЕР?

Сериалът, чиято премиера е през септември, ще разкаже завладяващата история на живота на Семих Сайгинер, от детството му до наши дни. Написан от влиятелния писател Башар Башаран и режисиран от Умур Турагай, сериалът вероятно ще представи героя Шенай Гюрлер, голямата любов на Сайгинер .

# 584
Моя отговор е 2 - ще се правя, че  случайно се срещаме,  но след втори, трети път ще ми стане не удобно, защото на мен всичко ми личи. Иначе тайничко ще си го наблюдавам от прозореца, ще бъде сканиран от-до, дрехи, маратонки, шапка, усмивка и задължително финеса с който отваря вратата на колата.
От мен ще получи "Hi" или поне кимване, ако е в настроение може и разговор да подкараме. Пък може и да не ме отрази, но аз не ще му се разсърди, даже ще му се усмихна още повече.
Да ви кажа честно със сесед Чаатай Улосой ще си остана без работа, постоянно ще вися по прозорците или нон стоп ще изхвърлям боклук. Колата му ще бъде разпозната по шума, ако е електрическа ще ме затрудни.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 22:27 от eliet

Общи условия

Активация на акаунт