🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-33

• 20 869
  • 741
  •   2
Отговори
# 585
Моя отговор е 2 - ще се правя, че  случайно се срещаме,  но след втори, трети път ще ми стане не удобно, защото на мен всичко ми личи. Иначе тайничко ще си го наблюдавам от прозореца, ще бъде сканиран от-до, дрехи, маратонки, шапка, усмивка и задължително фитнеса с който отваря вратата на колата.
От мен ще получи "Hi" или поне кимване, ако е в настроение може и разговор да подкараме. Пък може и да не ме отрази, но аз не ще му се разсърди, даже ще му се усмихна още повече.
Да ви кажа честно със сесед Чаатай Улосой ще си остана без работа, постоянно ще вися по прозорците или нон стоп ще изхвърлям боклук. Колата му ще бъде разпозната по шума, ако е електрическа ще ме затрудни.

Ели,разсмя ме с глас .Много си права,електрическите са проблем Satisfied

# 586
Еее,bof4eto,  страхотна история!
Направо сюжет за филм с Чаатай Улусой. Kissing Heart
Ели, теб направо си те представих. Kissing Heart
Не вярвам Чаатай да кара електрическа кола.

# 587
Еее, Бофче, поздравления!
Направо сценарий за сцена от филм ни написа!
Ели, разсмя ме!

Искам да е самотен ветеринар с топло сърце, за да го викам да ми лекува котките, ако трябва и куче ще си взема.
А бе ще осиновя котките и кучетата на квартала и ще обикаляме да ги преглежда и лекува.

Иначе, ще го наблюдавам отдалече, поне докато добия смелост да го заговоря.

# 588
Здравейте,

Аз още за вчера нищо не съм казала. По наблюдения, разсъждение и от интервюта май си го представям да се интересува от всякаква музика. Но неговата е по-бавната и меланхоличната. Братовчед му, с който има клипче как свират, е рок фен. ММК го представят както поп. Той в онова интервю каза, че харесва Боб Дилан и като цяло по-бавна музика. Не сиго представям да прави големи концерти и да се опианява от любовта на публиката, да скача примерно в публиката и тя да го носи. Това не ми прилича на него. Той май не обича прекаленото внимание. Ако свири някъде ще е в по-малко заведения и пред отбрана публика. Много би му отивало да свири джаз, но не знам дали това ще е неговото. Май повече си го представям като композитор, който пише невероятна музика, но не е популярен сред масите, защото не обича да се рекламира. Не иска скандали, не си прави ПР снимки, не ходи по събития, никой не го знае какво прави с месеци. Хората забравят. Ние сме фенове, но го дават по телевизията често, а при музикантите е малко по-различно. Въпреки, че Сия, която прави много добра музика никоя до скоро не я знаеше как изглежда дори.

Да се върна и на днешното предизвикателство. Аз понеже се познавам, ще кажа, че ще го наблюдавам отдалеч. Малко е вероятно да се престраша да го заговоря, не вярвам да флиртувам с него. Ако знам къде ходи със сигурност ще минавам от там много по-често. Ако знам кога къде ще бъде ще измисля причина и аз да съм там. Както каза Ели, едно боклуче няма да остане в нас ако има шанс да го видя като хвърляч боклука. Направо за всяка салфетка ще ходя до кофата. Ако имаме общи познати ще е много хубаво, но сигурно и на тях няма да си призная, че го следя.
Всъщност всичко това е ако съм влюбена. Аз от 20 години съм се с един и същ човек. Нямам представа на сегашния си акъл как биха ми се развили нещата.
В стария ми квартал щеше да пие биричка с приятели в някое кафе, щяха да обсъждат футбол, как върви живота и някакви такива неща. В сегашния ми квартал съм сигурна, че най-честата тема на разговор е пускане под гаранция, присъди, пробации, обичайните неща. И само да вметна това е по-добрия квартал от двата според общото схващане. Само дето има само едно кафе в което се събират такива хора. Другото е сладкарница. Майки с деца.
Иначе него си го представям да се занимава или с някаква свободна професия, която не го принуждава да ходи в офис, или нещо свързано с изкуство. Той нали много хубаво рисува, може да е свързано с това. Но определено си го представям да работи от вкъщи. Иначе ако знам примерно, че пътува всеки ден с метрото, аз ще съм там в този час. Ама няма такова нещо като закъснявам за работа. Там ще съм. Накрая като ме срещне случайно ще си мисли, че се познаваме. Аз ако се престраша може да му се усмихна и да го заблудя.

Ееееех какъв квартал само. Да не ти се иска да го напуснеш.

# 589
Жаки, бях сигурна, че това ще избереш. Даже специално за теб го дадох като опция. Kissing Heart
Гери, бих казала само- добре, че не живеем в един квартал. Представяте ли си колко чифта очи щяха да го следят!  Grinning
А и на тези от чистотата щяхме да отворим повече работа. Joy
Момичета,  благодаря ви, че се включвате!
Аз се чудя вече какво да измисля, докато чакаме.
Ако, обаче ви е омръзнало или имате други идеи, моля ви да си кажете! Hug
В Чанаккале има много голям пожар. Както винаги и вятъра е много силен...Confused
Дано успеят да го загасят по-скоро! Hands Pray
И две нови снимки от сета на UYKUCU .
Отново от района на кулата Галата.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 18:10 от NeZ_9

# 590
Здравейте момичета,
Нези,
Уникални теми за деня Simple Smile
Удоволствие е да Ви чета, но не успях още преди два дена да опишем Чачи, без да използваме думите Simple Smile
Една закачка от мен,
Синева,  мачта,  сини шорти, "баклава"  и очи гледащи красотата наоколо 😉
Не се сдържан 🥳
Иначе, със сигурност мога да повторя някоя думичка, но за мен Чачо е
Харизматичен, Уникален в изразяване на емоция, и не говоря за красив, говоря за това, че камерата го обича - не се притеснява да се въплъти в всяка роля, която му хареса....
За мен той не е" първата "ми любов , но е истинската....докосна ме и остана в сърцето ми Simple Smile

По другите теми, ще се опитам да пиша  по- късно Simple Smile

Нези, имаш уникално дар слово Simple Smile докосват ме твоите постове Simple Smile
Всъщност с удоволствие влизам в темата заради всички Вас! Simple Smile

# 591
Нани, хората в метрото ме гледат как се заливам от смях. Много хубаво си го описала патрона.

И за сериозната част. Ветеринар ще му е много подходяща професия. А я си го представете продавач в магазин на касата. През 30 мин ще се редуваме да купуваме.  Две яйца. Забравила съм едно кисело мляко да взема. Ама то брашното свършило. Ееее тази захар няма да стигне. Един бакпулвер. Хм. Ама то олиото ми е старо. Мислите ли, че ще се сети. Какво правим. Кекс правя аз. За вас не знам. Аз го обичам със стафиди. Какаото не го откривам.

# 592
Гери, сега вече мен ме гледат странно.
JoyJoyJoy
Мисля, че днес направо сътворихме сюжет за цял сериал:
"Съседът Чаатай: Турски сериал на живо пред входа" Movie Camera

# 593
Ще се върна да купя едни семки, да чоплим пред блока. Люспите само да съм видяла на земята да ги плюете. Ще има скандали с дърпане на коса. Това за сериала пред блока.
Иначе и едно кафе за джезве ще трябва да взема, че ще върви с ккса

# 594
Ооо, Гери точно в десятката си! Касиер в магазин, познайте дали няма да сме най-добрите домакини...то ще са продукти за готвене, за чистене, за пране, па накрая и пиячката на мъжо ще сме осигурили!
Жени - мечти! Да живее касиера!

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 19:47 от jackie.

# 595
Гери и с чай ще си върви.
Аз ще донеса.Wink

# 596
Момичета,разкошни сте Heartpulse

Смея се с глас Smile Чачо -касиер.Опашката там ще е до дъното на магазина Smile

Съгласна съм с Гери ,че не е фен на прекаленото внимание.Момичето първо ще го накарате да се черви постоянно,а после ще избяга.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 597
Да пусна още малко от сета на Uykucu

Хванали са Елчинката

# 598
Здравейте!

Хубав уикенд с един "хулиган"

# 599
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Една физзарядка с Неджип

Хубав уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт