🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-33

• 20 854
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро!

Две информации за "Eşref Rüya", които още са в графа непотвърдени.

Желая ви прекрасен ден!

# 601
Добро утро,
Един чудесен уикенд ви желая,

Който и от тези актьори да влезе, ще бъде добре Simple Smile

Аз съм за Фърат Челик,  (мразя го от дъното на душата си от Фатмагюл) 😉  т.е чудесен актьор Simple Smile
И Ешрефчо Simple Smile

# 602
Добро съботно утро!

Цвети, ама той е сладък тоя "хулиган"❤
Неджип, като го видях и неволно се усмихнах. Ама, той можел  и сериозен да  бъде. Аз си го представях, че и в реалния живот е такъв образ.

Сейфо е много жесток герой, на мен няма да ми липсва дори и да не се появи.
Историята на втори сезон ще е отклонят, може да има по-малко екшън, със сигурност. Ешреф ще излезе от затвора ще почне от ниво нула...

Новите артисти не ги знам, ама дамата Бирдже ми е интересна, в каква ли роля ще се впише. И да ги мисля и да не, едно е сигурно очаквани невероятен Втори сезон.
Тоз "хулиган" да вземе вече да се покаже заедно с Аслъхан тоя уикенд, време е.
Цяло лято чакам такъва снимка.

Чудесни почивни дни Ви желая!

# 603
Здравейте,

Хакан съм го гледала. Много е добър да играе двуличен човек. В това, което съм гледала си беше пълен психопат. Приличаше ми на италианец.

Но как пее само… много го харесвам. Имам негова песен в плейлистата си. Ако може с Ешреф да изпеят нещо. Много ще ме зарадват.

Този Фарат не се сещам да съм го виждала. Обаче и той има излъчване на италианец.

Дамата не ми е позната. Дано оставят Ърмак. Тази може да се върти около Ешреф и да дразни Чийдем и Нисан. 

# 604
И аз съм гледала само Хакан. Харесвам го. Наистина прилича на италианец.

Засега това са само слухове, още нищо не е обявено официално.

И понеже Ели каза,че цяло лято очаква снимка на Чачо и Аслъхан, ми хрумна да ви питам:
Каква би била неговата най-неочаквана стори снимка? Camera

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 12:27 от NeZ_9

# 605
Нези, най неочакваната снимка би била изобщо негова снимка в стори. Или още по неочаквано само Аслъхан или обща снимка на двамата. Grinning

Всъщност той си е пускал негова снимка с разни риби. Ама пак не е било очаквано. Но виж с Аслъхан, това би било неочаквано.

# 606
Момичета ,привет Sparkling Heart

Вчера започнах "Вътрешен човек" ,още съм само на първи епизод и още нямам впечатления,гледайки участващите в сериала,май там се е запознал и залюбил с бившата.Те май повечето актьори така им се получават нещата май-май.

Неочаквано стори от Чачо Smirk нещо свързано с личният му живот или с партньорката му в даденият момент.Везните по принцип са много премерени,нямат големи амплитуди в почти нищо,точно затова и толкова ме впечатлява играта на Чачо,защото във филмите си изиграва и преживява голям набор от емоции,а в живота това е нетипично за него или по-точно не за него,защото не го познавам,но за мъжете везни,с които съм имала взаимоотношения.Смятам,че трябва да се влюби лудо и дълбоко за да изпита желание да "изкрещи на света" ,че той е с тази жена,иначе няма шанс,освен ако не е ПР,но както виждам той е твърде далеч от това.

# 607
Нези,
Както Гери казва, направо ми граничи с абсурд да пусне той стори с Аслиханче Simple Smile
Ама знае ли човек Simple Smile

# 608
Снимка стори Чачо - шах и мат!
Ако направи нещо такова, ще свързано да постне някакъв проект "Eșref Rüya " например. Лична снимки с Аслъхан се надявам някой да ги щракне, невярвам толкова Чаатай да има против.

Иначе, Бофче напълно съм съгласна за Мъж Везни-естет и романтик, нали съм си Везничка😀

# 609
Съгласна съм с вас, момичета.
Разбира се, най-неочаквана снимка в стори, би била от неговата сватба. Wink
Но защо не и нещо такова:

Видеоклип на отворен прозорец с леки завеси, развявани от вятъра. Wink

Снимка на свещи на маса, със силует в дъното.Wink

Полароид кадър на морски фар, поставен на перваза на прозорец. Wink

Благодаря ви за активността!
Черпя ви по едно мохито Hug

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 14:42 от NeZ_9

# 610
Аз не съм допринесла много за активността днес, но от мохитото ще си пийна с удоволствие!

Аз Хакан Курташ съм го гледала в Пълнолуние. Много ме дразнеше, но добре играе, наистина много хубаво пее, там изпя няколко песни.
Бирдже Акалай съм я гледала в Черно бяла любов с Ибрахим Челиккол....страхотно партньорство имаха. Всеки който ги е гледал е бил силно влюбен в този тандем....страхотна химия!
Между другото Бирдже и Хакан са двойка в живота.
Фърат Челик е много силно име, би бил добро попълнение.
Малко ме съмнява да ги привлекат, защото доста би им натежало на бюджета, аз залагам на по-неизвестни, ама да видим! Аз бих се радвала да взимат утвърдени имена.

# 611
Жаки
Толкова добре играеше Хакан в "Пълнолуние",че направо не можех да го понасям.Това да се натресеш някъде ,където не си желан или да досаждаш постоянно на другите с думите "Притесних се" - направо ми бъркаше в червата.Дано ако играе в Ешреф да е от нашият отбор,че иначе направо ще гонамразя до дъното на Душата си Smile

# 612
Днес снимките на UYKUCU са приключили рано.

# 613
За днешния въпрос, вие момичета, сте написали всичко с какво стори би ви изненадал Чаатай. Мен би ме изненадал  също със снимка или клипче как мие колата  с градинския маркуч.
Бирдже и аз съм я гледала в "Черно бяла  любов"  и "Птичи полет"(май така се  казваше)  сериала  по  Нетфликс, и двата са  с Ибо. Много хубави отзиви бях чела и за сериала й "Гробище", но не съм го гледала.
А  Хакан Курташ не  играеше ли и в "Благодаря, следващия"  със  Серенай.

# 614
Да, Цвети, Хакан  играе в "Благодаря, следващия" със  Серенай!

За днешното предизвикателство, освен това, което сте коментирали, бих се изненадала, ако пусне стори с някое празненство, примерно да пече чеверме.

Общи условия

Активация на акаунт