🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-33

• 20 647
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Малее, какви размисли страсти се леят днес!
Нямате стигане, но с голям кеф ви изчетох!

За Чийдем, аз от първа серия още видях, че Ешреф и Чийдем имат повече химия от с Нисан.
Някакси и сцените между тях вървяха с някаква лекота, може да е заради самите актьори, но повече ми въздействаха. Аз също мисля, че биха били една страхотна двойка. И ако бяха свързани по този начин, всъщност Чийдем изобщо нямаше да бъде такава. Нейните грешки дойдоха именно от това, че тя го искаше, но не го получаваше и се стремеше някакси да е близо до него и правеше грешка след грешка.

По другият въпрос
Скрит текст:
Аз лично не бих се съобразила с обществото и с хейта. Даже тези които ме познават, знаят за какво говоря. Вкрайна сметка всеки сам трябва да реши как ще му протече живота. Защо трябва да се слагам в някакви рамки, заради хора, които дори не познавам?...не не съм съгласна!
А за Джан бих казала така: Има глава на раменете, не е глупав, щом е с нея, значи е видял нещо, което ние обикновените фенове не виждаме. Имайте предвид, че много фенове го имат за своя собственост и си мислят, че имат паво да мъ избират половинките...ами  нямат право! Това не е само за него, за всички публични личности е така.

# 61
Ако говорим за Нисан, ако Ешреф умре, аз мисля, че за разлика от Чийдем, Нисан не се бори да бъде избрана. Тя бяга, крие се, лъже дори себе си.
Но въпреки това, той и e влезнал под кожата. А когато загубиш някой, когото си обичал, въпреки страха си, болката е още по-опустошителна.
Нисан може би ще продължи да живее.
Ще пее. Ще диша. Ще се грижи за сестра си.
Но… няма да е същата.
Защото когато някой е стигнал до най-дълбоката част на сърцето ти и ти си го пуснал, а после го изгубиш, нещо в теб завинаги остава недовършено.
Ешреф ще умре веднъж.
Но Нисан ще го губи всеки ден отново.
Скрит текст:
Цвети, има хора, които не можеш да познаеш на каква възраст са, така че, не е задължително такава двойка да е неприятна за гледане.
Виж за интелектуалното разминаване, интереси, начин на живот съм съгласна с теб. В това отношение такова връзка би била много трудна.

# 62
Ако финалът е това, което видяхме в първи епизод, Нисан вече е мъртва. Също като теб, Бофче, мисля, че Ешреф нямаше да се предаде при мисълта, че Руя е жива, дори и да не са двойка.

Скрит текст:
И аз за Чачо си мисля как държи личният си живот извън прожекторите, не знам дали е било така винаги, но си е риск в днешно време. Феновете очакват ежедневни сторита от любимците си. Както наскоро си говорих с една дама, която е ориентирана към бизнес консултации, тя каза, че ако си популярна личост и продаваш себе си (инфлуенсър, модел, актьор и т.н.) или развиваш бизнес в СМ, нямаш ли стори на ден, все едно магазинът ти да е затворен. Но пък нямаш ли публикации, имаш своето лично пространство. Въпрос на избор и приоритети. 
Споменахте го, затова се сетих за него, без да имам претенции, че знам нещо особено за Джан Яман, явно той е на гребена на вълната. И щом има непрестанни постове и изяви, ще има още повече коментари. След толкова време на екран, той добре го знае, сигурно и приятелката му го знае, вероятно е и търсен ефект.
Мисълта ми е, че много трудно обикновен човек би бил щастлив с много известна личост. Много трудно биха се напаснали един към друг, дори и без някаква голяма разлика в годините.

# 63
Аз мисля, че Чийдем сега е загубила връзка с реалността, а ако Ешреф умре, тя съвсем ще откачи. Ще взриви целия свят, за да отмъсти.
Много е странно наистина как едновременно иска да го нарани, но и да го предпази.

Скрит текст:
Нези, чела съм я тази книга. Много е хубава.Това ми е любим автор. "Отбой в полунощ" смятам, че трябва да е задължителна литература.
За Последна любов аз много късно разбрах, че това е възрастна жена. Не мога да кажа защо. Душата ѝ беше млада. Понеже автораът пише под псевдоним и не е ясно всъщност кой е, има спекулации, че е разказал лична история. За мен възрастта не е чак толкова важна. Познавам доста по-млади от мен хора с поведение и мислене на старци. Но познавам и по-възрастни от мен, чиято душа свети и имат енергия на няколко млади.

# 64
Здравейте момичета,
Нямате стигане, Свършиха ми лайковете, чудесни мнения, изчетох ви с кеф Simple Smile

Леле, впечатляващ актьорски състав за Сънливец. Този филм ще е шедьовър. Не ми се вярва да се съгласят половината да участват в проект който не е стойностен. Очаквам го с нетърпение...
Хм, Любов на инат и Джан ми е любимо когато попадна на ТВ - супер забавен ми е...
Но в живота - любовта на инат не я разбирам. Или я има или я няма.

По другата тема

Скрит текст:
Спомняте ли си миналогодишния сезон на ергена? Майката,  която е кардиолог, колко брутална беше на срещата и как обясни с няколко думи двете кандидат булки по големи с 8- 9 г. от синчето и....т. е те наближаваха 40...
С две думи, едната имаше ремарке ( дете) , а другата - минава и времето за дете т.е  не се знае дали може да го дари с дете...
Любовта е любов, но е важно да устои на бурите... Връзките  на Елчин игра Баръш устояха във времето, а имаше чудовищен хейт към жената на Баръш..... Гупсе как издържа, чак се чудя, но преди години имше клип как се засичат на едни избори и се поздравяват и разцелуват всички особено Елчин и Гупсе.... а феновете имаха страшни теории и своя представа за всичко

# 65
Станаха ясни кои са най-обсъжданите продукции от седмицата 7-13 юли!
(Данните са изчистени от ретуитове и бот акаунти.)

# 66
На 12-ти епизод от Меджезира съм, нормално ли е всички да ме дразнят. 😀 На Яман цялото семейство и хората от квартала, на Мира родителите и сестрата, Оркун и фамилия. Трудно гледаеми са.

Скрит текст:
Майката на Алек беше скандална. Въпреки това синът ѝ отново е с по-възрастна от него жена, която май е бременна от него, четох го на заглавие на статия, не знам дали е на 100% вярно. И това да харесва по-възрастни жени, респективно жена да харесва мъже, говори за проблемите им с родителя от противоположния пол. Да търси вината в себе си.

Баръш го открих покрай Ханде, и малкото неща, които знам за него, е хейтът към съпругата му. Даже имаше някаква информация, че тя е лудо ревнива, ходи на сетовете Ханде да не и го вземе и т.н. И това май е най-малкото. Явно любовтта им е устойчива, което си е чист късмет в днешно време.

# 67
На 12-ти епизод от Меджезира съм, нормално ли е всички да ме дразнят. 😀 На Яман цялото семейство и хората от квартала, на Мира родителите и сестрата, Оркун и фамилия. Трудно гледаеми са.

Скрит текст:
Майката на Алек беше скандална. Въпреки това синът ѝ отново е с по-възрастна от него жена, която май е бременна от него, четох го на заглавие на статия, не знам дали е на 100% вярно. И това да харесва по-възрастни жени, респективно жена да харесва мъже, говори за проблемите им с родителя от противоположния пол. Да търси вината в себе си.

Баръш го открих покрай Ханде, и малкото неща, които знам за него, е хейтът към съпругата му. Даже имаше някаква информация, че тя е лудо ревнива, ходи на сетовете Ханде да не и го вземе и т.н. И това май е най-малкото. Явно любовтта им е устойчива, което си е чист късмет в днешно време.

Хриси,
Разсмя ме от сърце,
Вярвай ми и аз се ядосвах, но нещата стават по добре, макар, че в целия филм най голямата дразнителка си остава абсолютно ненаказана за всички неща.
Скрит текст:
ооо, за Гупсе всичко това се говореше за сетовете още по времето на ЛПН с Елчин, но Гупсе е доколкото съм чела е любимка в Турция,   и тя е помогнала за кариерата на Баръш. И е от известно семейство в тези среди  / така съм чела. Имат и момиченце

# 68
Майката на Мира ли е? Тя ми е в топ три класацията за противни хора в сериала. 😅

# 69
Майката на Мира ли е? Тя ми е в топ три класацията за противни хора в сериала. 😅

Точно тя, ✌️

# 70

Точно тя, ✌

Жалко! 😒

# 71

Скрит текст:

Познато SmileySmileySmiley Суде отначалото си беше доста противна,определено,но за мен една от най-дразнещите и лицемерни беше майката на Яман ,няма да допълвам,да не те спойлна без да искам.Но определено има доста дразнещи персонажи.

Скрит текст:
Да,на годините на Маги и Надежда ама с няколко милиона в повече Smile затова и беше приета от мама,не знам дали се ожениха или тепърва сватбата предстои.

# 72
Ох, за момент помислих, че говориш за Ендер, вече я възприех като майка на Яман и много ми харесва. Иначе истинската му майка още от първи/ втори епизод не мога да я дишам.

Скрит текст:
Мамин сладък, намери си финансово симпатична госпожа да си го гледа. 😅

# 73
Ох, за момент помислих, че говориш за Ендер, вече я възприех като майка на Яман и много ми харесва. Иначе истинската му майка още от първи/ втори епизод не мога да я дишам.

Скрит текст:
Мамин сладък, намери си финансово симпатична госпожа да си го гледа. 😅

Неее, Ендер  ,като персонаж много ми допада,а и според мен е най-красивата от целият каст на филма.Великолепна жена.

Скрит текст:
Точно Smiley няма да виси на врата на мама и тати

# 74
Страхотна жена е!

Общи условия

Активация на акаунт