🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-33

• 19 668
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
От ИГ на режисьора Can Ulkay - "UYKUCU"

Всички наши мечти могат да се сбъднат, ако имаме смелостта да ги преследваме.“
В процес на работа 🎬

Под публикацията го молят да пусне снимки на главните герои.

# 691
Привет!
Повече информация ще излезне, преди да да пуснат филма си мисля.

Толга, яко тренира -браво!

Сюмие, сладко момиче!
Много наблагат младите момичета да си пъчат гърдите, да са на показ. Да превличат  мъжко внимание ли, незнам.
Много да не говоря, че си имам и аз една кукундрела и тя е по същия начин.

Нези, имали новини от Чанаккале?
Овладян ли е пожара?
Днес мисля и за Чачо, отиде да си почине при техните горкия, сега с пожарите в Чанаккале хич не му е спокойно. Може и да се е втурнал да помага.
И да вземе да го махне тоя мустак, вече.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 15:08 от eliet

# 692
Режисьорът Джан Улкай сподели няколко снимки в Instagram. В една от тях той написа:

„Всички наши мечти могат да се сбъднат, ако имаме смелостта да ги следваме.“

Дългогодишно приятелство между известния режисьор Джан Улкай, Серкан Сьозери и Селчук Одабаси продължава и до днес. Джан Улкай публикува снимки на двамата от 2020 и 2025 г.

Тримата се обединиха и за филма „Uykucu“, в който Чаатай Улусой играе главната роля, агент Ферман, заедно с актрисата Елчин Сангу, която ще играе ролята на Сайе.
Серкан Сьозери е известен с „Dip“ (2018), „Kötü Çocuk“ (2017) и „Amerikalilar Karadeniz'de 2“ (2007). Той е оператор в отдел „Камера и електричество“.
Селчук Одабаси е известен с филмите си „Айла“ (той беше първият асистент-режисьор във втория режисьорски състав или асистент-режисьор): „Дъщерята на войната“ (2017), „Мюсюлманин“ (2018) и „Турски сладолед“ (2019).
Джан Улкай каза онзи ден за филма „Уйкуджу“: „Ще разкажем качествена международна шпионска история в турското кино. „Ние създаваме не само екшън, но и интелигентна история.“
Филмът, който ще бъде пуснат в турските и чуждестранните кина в началото на 2026 г., е в преговори с дигитални платформи.
Историята ще включва изпълнени с екшън сцени, стегната бойна хореография и стрелба.

Ели, още се борят с огъня... Cry

# 693
И американската фен страница публикува тези актьори като новите попълнения,
но аз все още съм скептична, но дано да ме опровергаят!

Скрит текст:
Положението наистина е много страшно.
Огънят достигна до вилите в Чанаккале!

В Чанаккале готвачи приготвят сандвичи за дежурните екипи.

А това е споделила Бирсен в стори
https://www.instagram.com/p/DNP_kiVIgmU/
Пламъци обхванаха нощта, носейки скръб на сутринта
Пожарът, който избухна в Байрамич, Чанаккале, засегна и село Сачаклъ.
Много къщи бяха превърнати в пепел, а селяните посрещнаха сутринта със сълзи.
Молитвите ни са с нашите пожарникари и засегнатите граждани... 🤲

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 15:53 от jackie.

# 694
Не знам кое е точното място, в което живеят родителите на Чачо, но ситуацията е следната:
В и около Güzelyalı (под Чанаккале) бушува горски пожар, който засегна и други близки селища като Halileli и Erenköy. Общо около 2 090 души бяха евакуирани по море и суша като предпазна мярка .
Акцията по гасене включва десетки самолети, хеликоптери и сухопътни пожарникари и техника. Множество къщи, вили и автомобили са унищожени от огъня, макар че животът в райони, в които пожарът вече е овладян, бавно се възобновява .
Някои жители са получили медицинска помощ заради вдишване на дим — общо 77 души са били лекувани, но няма критично пострадали .
Спасителни операции на море също са проведени: 84 души са били изведени с корабчета от Крайбрежната охрана и пренасочени към безопасни зони .
Какво означава това?
Да, информацията ясно показва, че Güzelyalı в момента е сред най-засегнатите региони от пожара. (точно този район с характерната природа и атмосфера, която обсъждахме вчера)Тези данни потвърждават, че ситуацията там е изключително сериозна и тревожна.
Cry
Повечето приятели на Чаатай споделят това, което той публикува в Инстаграм стори.
Дори и Аysun, която вчера имаше рожден ден, но изглежда Чаатай и Аслъхан не са присъствали...

# 695
Лошо! Ще запаля свещеника и ще се помоля!
Много мъчно ми стана за хората там.
Надявам се, да го овладеят час пи скоро.
В Сърбия видях от близо пожар покрай магистралата, ужасно е!

# 696
От Канала:

И аз така мисля!
https://x.com/KanalD/status/1955257276530348183

Много жалко за хората, които са останали без дом!
С природата не можем да се борим, ние се борим, но в повечето случаи не успяваме.

# 697
Надявам се семейството на Чаатай да не е сред пострадалите. Confused
Трудно е да си го помислиш, собено след като ги видяхме съвсем скоро така усмихнати, заедно и щастливи.
Жалко, за всички, които са загубили домовете си! Cry

# 698
Момичета,привет Sparkling Heart

В средата на юни един съсед не знам дали изобщо беше със всичкия си,беше запалил сухи треви и клони,не знам дали го е оставил без надзор или какво точно се е случило но огънят памна с пълна сила и започнаха да горят изсъхналите му туи ,прескочи оградата и влезе в съседа до него.Всички наоколо се втурнахме натам,пламъците бяха поне 2-3 метра ,защото туите му бяха доста високи,огъня стигна до долните клони на орех ,който беше надвиснал над пътя и стана страшно.Ние гасим с маркучи,квасим с вода,но под игличките на туите още тлее,в момента в който се махне от там струята на водата и пак пламва.Гасихме го повече от час ,а беше нищожно в сравнение с мащаба там.Страшно е и най-гадното е ,че там където до преди малко си гасил и си мислиш ,че е изгасено и след минути пламва пак.

Надявам се скоро да овладеят пожара и да го изгасят.

Чудно как така ,Чачо е пропуснал рожденият ден на Айсун,но ако пожарите са близо едва ли му е до празнуване.

Аз в момента съм на Вътрешен Човек - офффффффффф бе ,много ме дразни майка му и оная журналистка,толкова ли не го познават ? То бива,бива слепота,ама тея и двете са от кьорави по кьорави и адски дразнещи.И набиването на вина постоянно и от двете и опитите за манипулация.Дано натам малко от малко оправят,че ще спра да гледам сериала заради тези двете кокошки.

# 699
Мустафа Мерт Коч в голямо настроение, тъкмо сега пусна в сторито си нещо за Чаатай и говори нещо, навън съм и без слушалки то не, че много ще разбера.

Бофче,  едва ли му е на Чаатай за забавления, особено ако пожара е близо до мястото където живеят. Пък и да далече от него, ние се трогваме и ги мислим, камо ли той. Снощи през нощите да пуска стори-апел, значи е сериозно.
Дано всичко е наред със семейството му

# 700
Здравейте,

Мустафа май говори за инфото с продадената лодка. Май не е много вярно. И следващата снимка може да е истинската лодка. Stuck Out Tongue Winking Eye

Дано на Чаатай семейството да е добре. И изобщо бързо да се оправят нещата. И да няма повече проблеми. На снимките при тях дори не изглеждаше задимено, а те бяха лежерни. Не знаем кога са били там обаче.
На връщане от Гърция след Петрич още се виждаше пожара в планината. Много беше гадно. Включи се и сигнализация на всякакви устройства в колата. Страшно беше.

Бофче, Айсун беше в Лондон по мои спомени. Не видях да празнува. Снимките май бяха от други събирания с хора. Може и да не съм права.

# 701
Ели, казва:
"Приятел, продал си ми яхтата? Боже,боже, защо не си ми казал. Аз сега научавам ,че съм я купил. Каква ли е тая яхта. Не съм я виждал, но съм я купил.Grinning"

Явно са поредните драсканици на турските репортери.
И още едно Инстаграм стори от ММК

cagatayla teknede bi animiz
Момент с Чаатай на лодката
 JoyJoyJoy
Гери, пожара започна вчера. Беше след снимката в ресторанта.
А Айсун писа, че вчера се е върнала.
Според мен си е празнувала, защото и Иляс беше там.

# 702
Ели, казва:
"Приятел, продал си ми яхтата? Боже,боже, защо не си ми казал. Аз сега научавам ,че съм я купил. Каква ли е тая яхта. Не съм я виждал, но съм я купил.Grinning"

Това беше добро!
Браво на Мерт, че ги разобличи!
Сега ще се окаже, че Чачо няма яхта!
Сега да очакваме ли отговор от Чачо?

# 703
Аз съм по спирки, автобуси и като съм без слушалки хич и не се опитвам и да слушам. Но ми направи впечатление, че е закачлив.
Браво на ММК!
Аз както винаги повярвах, чувала съм за "КОЧ" - фамилията в Истанбул са много богата фамилия. Та едва ли е проблем за ММК една яхта да купи.
Да, Айсун беше в Лондон.

# 704
Ели, аз не съм чувала Мерт да е роднина на тази фамилия Коч, за която говориш!
Просто съвпадение на имената е!

Според данни на Adba TV, най-обсъжданите продукции на екрана
през седмицата от 4 до 10 август 🎬

Хриси, губиш ми се!

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 22:08 от jackie.

Общи условия

Активация на акаунт