🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-33

• 19 668
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Редактирам се. Не е по майчина, а по бащина линия. ИИ много лъже. Помня снимка, че съм виждала с някой от големите Коч. Затова ги свързвам. Може да са трети братовчеди.

Жаки, аз знам, че има връзка с най-богатата турска фамилия по майчина линия. Баща му също не е случаен. Мисля имаше някакви политически участия или беше кмет на нещо. Питах ИИ и каза, че майката е от фамилията. То не е и важно. Важното е, че Чачо не е продал лодката. То ако имаше лодка миналата година поне веднъж щеше да я ползва. Той нямаше да се покаже, но всички приятели, които е качил щяха да се похвалят. Те само от вилата се тагнаха.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 21:28 от gerryto_2

# 706
О, Жаки Мустафа Мерт Коч е богаташче!
То, си му личи. Много често в коментари под песните му съм чела:" парите на баща си ли използваш..." самите турци си ги пишат тия коментари.
Няма значение дали е богат или не има негови песни които ми харесват и ги слушам, харесвам го защото е и щурав!
Пък и зависи кой какво разбира под богат, да уточня мойто разбиране "Човек с много пари".

# 707
Значи, грешката е моя. Никога не съм засичала тази подробност.
То не че съм се интересувала много от него, де!
Интереса ми е бил дотолкова, че е приятел на Чачо. Ама все мислех, че ще ми попадне такава информация.
Ами тогава, още по-абсурдна идва тази новина за яхтата...как ли пък няма да си купи стара яхта!
Аз също харесвам пените му, особено Аз мълча/Sessizim

# 708
Роднинските връзки нямат значение ако ти трябва талант. В тяхната професия, за да се справиш добре не се искат роднини. Момчето пее хубаво. Има приятни песни. Слушам някой от тях. Напоследък са ми леко еднообразни.

Може да не е най голямата турска звезда, но си има своята кариера и своите успехи. Той съм сигурна, че на завижда на Чаатай, защото са приятели. Но мен направо лудите ме хващат като го питат за Чаатай. На рождения му ден! Честити му, питай го за проектите му и не му отнемай блясъка поне на този ден. Неудобно ми е всеки път. Имаше случай, той е с момиче в колата, спират го и го питат Чаатай как е, работи ли по проекта. Тогава се готвеше старта на Гаддар. Ами много е гадно. Беше малко: а, ти си приятеля на Чаатай, я ни кажи за него. Теб не те помним, но как е той?

# 709
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Гери и мен много ме дразни, и това е всеки път, все едно Мерт за и с Чачо живее. Ама пък от друга страна откъде да разберат нещо за Чачо като него никакъв го няма извън снимачната площадка. А и Мерт винаги с усмивка им отговаря, че с Чачо всичко е наред и т.н....голям сладур е!

Една красива Джерен

Хубав ден да имате!

# 710
Добро утро, момичета!

Може да се каже, че пожарът в Чанаккале е овладян. Сега само се наблюдава и следи за вторични самозапалвания, които се получават от вятъра и останалите искри.

Гери, на мен също ми е много неудобно, когато пренебрегват кариерата на ММК и го питат само за Чаатай. Но пък ММК е широко скроен и не се засяга.
А и Чачо го подкрепя винаги, когато може.
Истински приятели са!

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 711
Жаки, тук съм, чета ви редовно, имам повече работа и пътувах и още с музикалните предизвикателства не успях да си събера мислите и да напиша нещо и от там нататък съвсем. Sweat Smile

Отделно, че втория сезон на Меджезира стана много интересен, даже повече от първи и гледам епизод след епизод, когато мога. Мислих си, че след смъртта на Ендер ще ми е скучен, ама покрай нея се завъртяха интересни събития и не само.

# 712
Хриси, радвам се, че всичко е наред при теб и че втори сезон те е зарибил вече. Изобщо няма да ти е скучно.
Това е от малкото сериали в турдизи, който втори сезон да не отстъпва на първи, а и по-интересен.

Днес Елчинката е рожденичка.
ЧРД! Birthday
Да е жива и здрава, и много успехи в личен и професионален план!

# 713
Привет, момичета!
Да е жива и здрава Елчин, успешна и много щастлива да е!

Нези, радвам се, за добрите новини.

О, Хриси втори сезон на Medcezir е страхотен, то не че първи не е.

За доброто приятелство:

# 714
Здравейте,
Аз не се съмнявам в тяхното приятелство или в това, че ММК не се сърди. Чаатай винаги го подкрепя също и връща жеста. Според мен просто не са дребнави души.
Дразни ме нивото на журналистиката. Сигурна съм, че има начин да го правят по по-нормален начин този интерес. В петък ще видим какво ни е подготвил и дали ще имаме включване от Чачо.

# 715
Хриси, радвам се,че си добре!
Кажи до къде си стигнала и спря ли да те дразни лелята? Wink

# 716
Хриси, радвам се,че си добре!
Кажи до къде си стигнала и спря ли да те дразни лелята? Wink
Благодаря! Надявам се и при теб нещата с пожарите да се нормализират, отдалеч изглежда страшно, там не искам да си представям какво е. Pensive

До 17еп., тъкмо Лейля и Надир се омъжиха, но още не съм сигурна защо Sweat Smile, Селим и журналистката спаха, май не се загаджиха официално, Мира и Яман не са заедно в момента, горе-долу това е.
Лелята спря да ме дразни към края на първи сезон още, сега си е супер, направо не мога да повярвам, че не съм я харесвала. Smile
Малко съм сърдита, че избраха за ново гадженце на Селим отново червенокоса, твърде много си приличат с Ендер.
В началото на сезона, на откриването на фондацията на името на Ендер, Селим каза много хубави неща за нея и любовта им, много ме докоснаха.

# 717
Ти пък Гери, турски жълтур и такт...несъвместима комбинация!
Всички тия питания и писаници, са все от жълтата преса.
При сериозната журналистика, дори и да има някакъв въпрос за Чачо, ще е помежду другото, а не да са от основните въпроси.

Тази сцена беше яка, където Афра не опази тайната.
Не казвай на никого!
Скоростта с която се разпространява тайната.

# 718
И това може да е жълта новина, но да я отразим все пак. Wink
На Чаатай Улусой е предложена сума от 250 хиляди долара от Дубай за участие в 45-минутна програма, свързана с римейка на „İçerde“ с арабски актьори.
Актьорът не е приел поканата поради натоварения си график и текущи проекти. (Мехмет Юстюндаг – Hürriyet)

Хриси, разбирам те! Kissing Heart

# 719
И това може да е жълта новина, но да я отразим все пак. Wink
На Чаатай Улусой е предложена сума от 250 хиляди долара от Дубай за участие в 45-минутна програма, свързана с римейка на „İçerde“ с арабски актьори.
Актьорът не е приел поканата поради натоварения си график и текущи проекти. (Мехмет Юстюндаг – Hürriyet)

Хриси, разбирам те! Kissing Heart

Още от сутринта се върти, ама толкова ми е жълто, че след писаниците за яхтата, умишлено пропуснах да го донеса.
Кой ше откаже такава сума за 45 минути, чак ми звучи глупаво от негова страна, ако е вярно, а не ми прилича на глупак.

Общи условия

Активация на акаунт