🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-33

• 19 668
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Нищо чудно, Жаки, но е и напълно в стила на Чаатай.
45 минутно участие като гост в серия, не означава, че целият ангажимент ще отнеме само толкова време. Wink
А, не е като да не е зает в момента.
И не на последно място, но все пак, Чаатай не е комерсиален.
Спомням си и за една сума от 1млн.долара, които му бяха предложени преди няколко години, за да присъства на вечеря с жени от арабското висше общество, негови фенки, която той отказал. По това време имаше други актьори също, получили такава покана, които са приели.

# 721
То това с жените е друго.
Тук става въпрос за работен ангажимент, за много успешен негов сериал. Най-много 1-2 дена да му отнеме.
И ако толкова не му трябват пари, може да ги дари на пострадалите от пожара.
Смятам, че е фалшива новина.
---------------------------------------------------------------------------------
Това го взех от темата на Елчин
Респект към това момиче
ЕЛЧИН Е ОТПРАВИЛА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ В ПЛАТФОРМАТА X(ЕКС-ТУИТЪР) 🙏🌳:
🙏"Здравейте на всички💫
Имам едно искрено предложение за всеки, който обмисля да ми изпрати подарък за рождения ми ден.
Тази година бих искала да вдъхне живот на природата, която загубихме от пожарите.
Нека засадим фиданки вместо подаръци и да подкрепим грижите за ранените животи.
Най-добрият подарък, който мога да направя, би бил свят, който да излекуваме  заедно. 💚
С любов... "

# 722
Елчин получава торта за рождения си ден по време на рекламен ангажимент.

Много е сладка! Не можеш да и дадеш годините! (40)
-------
Жаки, все пак не е невъзможно да е отказал.
Това може би ще е свързано с определена визия, а той в момента има поети ангажименти. Тъкмо приключи работата по един филм, скоро започва дълъг снимачен процес за сериал.
Преди филма също беше така.
Все пак и той е човек, не машина.
И не всичко е пари. Да не говорим, че си има и бизнес, който в момента разширява.
Може би, по друго време би приел.
Което, разбира се, не изключва фактът, че новината може да е фалшива.

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 16:20 от NeZ_9

# 723
Момичета,привет ! Sparkling Heart

Нези много се радвам,че са овладели пожара !

Хриси Много хубави моменти те очакват.Относно Седеф - все пак е коренно различна от Седеф от началото,тогава просто си дразнеше.
Аз много харесвам 4-ти,14-ти и 20-ти епизод от вторият сезон.

Момичета , аз в момента съм на Ичерде,точно вкараха Дуйгу,като комисарката Сема.Явно Чачо си пада по клечки за зъби и Дуйгу и Аслъхан са от слаби по-слаби.Чак,като я гледам в дънки имам чувството,че ще се счупи.Все още нямам обективен поглед върху играта и.Иначе сериала и хубав,определено ми харесва-доста динамичен,е има 2-3 дразнещи персонажа,ама то няма как да няма Smile засега класацията ми водят Ейлем и Фюсюн.

# 724
Бофче, 4-ти и 14-ти вече не помня точно какво е станало, но на 20-ти ще внимавам, гледам ги с бг аудио, не знам дали тях имаш предвид всъщност.

Много се надявам Седеф да се събере официално с бащата на Мира, както и да има Селим жена до себе си, от вас знам, че Суде няма да си получи заслуженото.

# 725
Хриси

Точно с бг аудио визирам.
4-ти епизод беше с песента им и раждането на братчето на Ейлюл
14-ти - когато Яман разбира ,че всичко,в което е обвинявал Мира не е вярно,когато ги подслуша с Оркун до асансьора.
20-ти няма начин да не ти хареса ♥

Няма да подсказвам,само ще ти кажа - очаквай неочакваното  относно кой с кого се събира,а иначе бих казала,че самото съществуване на Суде е наказание за нея.

Допълвам се - преди време и за Джан се въртеше подобна новина,която уж бил отказал.Мисля,че с тази "новина" спрягат всички актьори.Лично аз не смятам,че Джан би отказал при условие,че реално прави срещи с фенове от време на време.За Чачо ако новината е вярна - изобщо не бих повярвала да приеме.

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 16:40 от bof4eto

# 726
Привет, радвам се че пожара е овладян. При съседните всеки ден стават нещастия, Алах да ги пази. Confused

За мен би било странно ако Чаатай приеме още участия и ангажименти, графика му е доста добре запълнен.

Честит празник на Елчин. Да е жива и здрава. Ще се радвам да ги видя в общия им проект след време. Тя е много сладка и талантлива.

# 727
Зад кулисите на вълнуващата сцена в затвора 📸 | Ешреф Руя (4K)

Има и авт. суб.

# 728
Аз мисля, че би отказал предложение, ако е много изморен. Той не е почивал за по-дълго тази година. всички знаем, че има нужда да разтовари. Миналата година почива 6 месеца. Част от тях влицаше във форма, но така или иначе е добре да се погрижи за себе си.
Вече зали сумата е била 250К. Това може и да е заблуда. Нали и за баснословните му хонорари понякога казват, че няма начин да са толкова високи.
Иначе той отказва предполагам и предложения, които не са му се видяли смислени. Нали уж е отказал роля в Рибарчето. Не, че се сещам коя там би била подходяща за него. Отказвал е предложения за реклами. Собствения си чай не рекламира. Ама пък прати брат си да се занимава. Братчето преди няколко месеца сподели снимка от изложение с чая. Нали се твърдеше, че има и други бизнес начинания. Изкарва достатъчно, за да може да отказва роли и незначителни участия. Може ролята да не го е впечатлила, може да е изморен, а може и парите да не са тези.

# 729
Втори ден подред сме първи на платформата Шахид

В 9 страни е номер 1, а в 19 страни е в топ 10

# 730
О, всичко може да е. Но, няма да се учудя ако  е отказал. За Чаатай парите са да му служат а, не да им слугува.
Пък и да може да е преценил, че с това натоварване няма да е в най-добрата си форма знаем, че е перфекционист.
С какъв костюм се беше изтупал в Аби-Даби.
За женското парти на арабките, нормално е да откаже. Проучил ги е, това не са туркините в Турция.  Говорим за Дубай, там са парите и всичко останало.

# 731
Взех го от темата на Елчин

Първата снимка зад кадър от филма "UYKUCU-СЪНЛИВЕЦ"
Проект мениджъра на филма поздравява Елчин за рождения и ден с думите:
"За много години Елчин Сангу 🌹"

# 732
Прекрасен Чаатай Heart
Толкова мил и сърдечен с всички!

# 733
Според журналиста Нурлан Залиев, се водят преговори с Алп Навруз
за участие във втория сезон на сериала „Сънят на Ешреф“ в ролята на брат на Ешреф...

Най-популярните сериали от предходната седмица

1- #UzakŞehir
2- #EşrefRüya
3- #Sahipsizler
4- #ArkaSokaklar
5- #KızılcıkŞerbeti
6- #KuruluşOsman
7- #HudutsuzSevda
8- #Teşkilat
9- #AileSaadeti

# 734
Биха били перфектните братя