Навсякъде имаме по 1-2 нощувки с цел и да поразгледаме /дано времето е с нас, че доста амбициозен план имам за посещения и спирки пътьом/, като в Германия нощувките са 3, че имаме букнати час за настаняването в общежитието, час за общината и адресна регистрация, до кампуса трябва да прескочим... и прочие бюрокращина. Общо взето 12 дни, за да успеем да се върнем на време за ученичката и 15ти септември.
А в началото на октомври ще летим само с нея двете и тя вече окончателно ще остане там. Като за тогава сме взели само по 1 малък куфар и раници /х2 за мен и нея/, с които да пренесем остатъка от разни дрехи най-вече.
Някак си този път не ми трепти толкова много под сърцето от притеснение, защото преди 2г го играхме подобен филм с каката и настаняване в Италия, и един вид имаме утъпкана пътека, кое да не забравим, кое може да пропуснем, кое да си купи от там...и мисля, че всичко успяхме да вземем и нагласим.
Равностметката - 4 кашона, и багажника е пълен, а нашите куфари за 12 дни път още не са приготвени

madame твоята девойка беше с френска диплома, нали? Такова забавяне с това VPD... дано всичко се нареди по-най добрия начин за вас и имате положителен резултат час по-скоро.
Освен вас май друг не остана да чака резултати за прием все още..
Свърши почивката, уви. Не ми се тръгваше, но няма как. Като за последно се разписах на най-големия водопад в Европа. А в лодката до нас - българи.. Младежът ще учи в TUM.
?