Тренировки в домашни условия - 124

• 31 763
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Спринкълс къде гледаш 21 dfx

# 241
Спринкълс къде гледаш 21 dfx

Дух - https://disk.yandex.com/d/5O6KGQXBjAEcPg

Има линк на първа страница и за следващата - 21 Day Fix Extreme Real time си искаш нещо за по-напреднали.

Edit: ден 2 - lower body fix real time. Определено може и да използвам по-високи тежести. Когато тренирам в Autumn по принцип ползвам това, което и тя ползва и ми е окей. Но се замислим че трябва да ти вдигна. Ще си дам тази седмица за адаптация, но следващата може би ще използвам по-високи от нейните.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 15:48 от Sprinkles

# 242
  • София
Да Дез, това е Ваня.
Благодарение на нея спря да ме боли тазобедрената става.
Как точно? Имам болка и в тазобедрената и в коляното. Почти съм убедена, че е от тичането, но не искам да е вярно. Искам да си тичам. Сигурно вече се разпадам:angry:
Сутринта малко крах имах - заредих се да си правя Lift More Superblock в yandex, но на 5-тата минута почва звука да се прецаква и ми се провали тренировката. Явно трябва да ги сваля или да си платя...?
И за да не съм капо направих боди революшън, че го имам свалено..

# 243
  • Варна
Не знам точно как 🤔
Аз съм със скъсан менискус на ляв крак и ужасен дисбаланс.
Докато имах Мултиспорт ходих на тренировки за мобилност, после минах на домашни.
Предполагам, че е от многото " клечащи" пози, много време тренирах само горна част и корем.

# 244
  • Стара Загора
Райдърче, аз си ги свалям първо програмите. Понякога дори когато се пробвам само да разгледам спират, прекъсват, а когато тренирам да тръгне да ми спира няма да ми е ок. И затова първо си изтегля цялата програма. Аз заминавам на море утре и ще ми останат 4 трен от Lift more. На морето нищо няма да нося. Евентуално може да правя клекове.

# 245
След два дни само разходки, плацикане и лежане на плажа не издържах и направих 1h full body no equipment no repeat с Каролинчето. За следващите две седмици ми е много идилична "залата" за трениране Grinning

# 246
Чудна гледка от залата за трениране Simple Smile

Вчера деня беше много крив работно и вечерта отложихме за друг път уговорената с приятели скара, отидох да тичам, беше хладно и ветровито, много приятно.

# 247
  • Варна
Costa, залата ти изглежда чудесна и за по-дълго от 2 седмици ☺
Ден 3 epic II готов, достягам багажа и отпрашвам. Наваксах с 3те тренировки тази седмица, така че нищо няма да губя.
Кратка, но надявам се хубава почивка, на която няма да тренирам, ще си позволя да вдигна калориите малко за зареждане(1650/1500 сегашни в зависимост от деня на 1800) така че да съм на ръба с дефицита, да е лек и от понеделник по-агресивен дефицит(1450/1400) и продължение на epic II.

# 248
Как се степенуват по трудност Епик -1,2 ,3 и end game ? Чатана ( gpt)ми вика ,че е по ред на номера ,но някой като че ли каза ,че 1 е най-хард?

# 249
Максимка, приятна почивка!

Коста, чудесна гледка! 

Отчет - Ден 3 - upper body+ 10 minute abs. Бях забравила, че тези 10 minute abs в първата седмица са изключително досадни, защото са само crunches в различни вариации.

# 250
  • Бургас
Ден 23 от Iron от мен. Не съм се отказала. Усещам се обаче изтощена. Смятам да си направя почивка след края на програмата другата седмица до края на август и септември да започна с нови сили някоя друга програма. Всъщност с удоволствие бих повторила и Iron, но новата програма ще ми задържи интереса Simple Smile

# 251
Лятото наистина истощава Sad

Ядем по-леки храни, салатки, по малко енергийни заради жегите, апетита е по-малък и това се отразява на силата при тренировките.

Още една причина е потенето, с потта ние губим електролити, които участват в енегийните реакции в тялото и изтощението е по-голямо...
Аз пия микс електролити за тази цел.
И дехидратирането е по-голямо, особено, ако приемаме и креатин лятото...

Дано съм полезен.

# 252
  • Варна
Navy, добре дошъл!
В понеделник се сетих за теб на leg day от epic II.
Викам си това, ако пусне и намрази Каролинчето 😂
Факт е, че тази жега изпива. И аз пия електролити, ако не забравя… нещо не мога да си наложа направо на тренировка да си ги разтварям и пия.

# 253
Как се степенуват по трудност Епик -1,2 ,3 и end game ? Чатана ( gpt)ми вика ,че е по ред на номера ,но някой като че ли каза ,че 1 е най-хард?
До колкото знам от коментари от групата във фб, епик 1 е най-трудна. След това са 2 и 3.Endgame и heat са малко по-лесни и защото са по 30 минути. Мисля, че Ветрена знае най-добре, все пак ги е правила.
По този повод се чудя дали да не започна комбинирания iron+fuel календар като се върна, а не само iron. Щом можах да изкарам Beastmode и тренировките с плитките, може пък Iron сам да е една идея по-лесен и да си забавя инерцията? Приветствам мнения и съвети Hug

# 254
До колкото знам от коментари от групата във фб, епик 1 е най-трудна. След това са 2 и 3.Endgame и heat са малко по-лесни и защото са по 30 минути. Мисля, че Ветрена знае най-добре, все пак ги е правила.
По този повод се чудя дали да не започна комбинирания iron+fuel календар като се върна, а не само iron. Щом можах да изкарам Beastmode и тренировките с плитките, може пък Iron сам да е една идея по-лесен и да си забавя инерцията? Приветствам мнения и съвети Hug

Не, аз не съм правила ЕПИК 1 и 2! Първата ми цяла програма е ЕПИК 3, после направих ЕПИК Хийт и продължих нататък.
Имаме обаче една дама тук - Деа - тя е правила всички програми на Карълайн. Дано да прочете това и да се включи.
На конкретния ти въпрос - да, според мен IRON е най-лесна за възприемане, просто заради организацията и липсата на кардио дни. Дали е най-лесна за изпълнение - хм, зависи от тежестите, с които работим. И все пак, за мен IRON е по-лесна, по-приятна и беше по-ефективна от FUEL, която ми беше разпиляна и твърде кардио. Спомням си, че при FUEL много често умалявах от задъхване, а не от изтощение на мускулите, което би следвало да е целта на една силова тренировка. Затова и тази програма ми е от най-нелюбимите и никога не бих я повторила.
Допълвам се: изключение бих направила за тренировките силово кардио с дъмбели - това ми е любимият тип кардио.

За мен идеалната комбинация е IRON и кардио след тренировките за горна част или в свободните дни. Не съм виждала този комбиниран IRON + FUEL календар, но ми звучи като реална възможност да претренираш и оттам - да намалиш прогреса.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 18:23 от Vetrena

Общи условия

Активация на акаунт