Тренировки в домашни условия - 124

• 31 609
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Агент, за малко да идем и ние в Банско на джаз феста, но ще си направим спортен лагер в Пампорово.

За днес отчитам поредна силова тренировка. Разбрах защо хабя толкова калории с разходката с количката. Ами тя е 14 кг и бебето в нея 9 кг, аз бутам 21 кг...

# 286
Day 6 - 21 Day Fix real time - Dirty 30. Тази тренировка винаги минава много бързо.

Агент, радвам се, че си намерила ритрийт!

Аз много харесвам Банско. Миналият месец бяхме горе в Пирин голф. Самият град ми се стори много подреден в центъра.

Дез, благодаря за споделеното. 30 минути сумарно едва ли ще мога,  но може да се пробвам 5 например 😊

# 287
За финал, Ден 15. Силово кардио с корем, лицеви и изометрия, чудесно подбрани упражнения. Аз доволен.
Рапорт даден, отивам да спя. Joy

# 288
  • на острова на мечтите
Вчера успях да "клеча" около пет минути с много усилия и разпокъсано. Днес сутринта издържах три минути без прекъсване. Ще направя още по-късно. В момента коленете ми са я потрес😂
Дух, 🤗

# 289
От "мечешкото ходене" имам много интересна МТ на гърба, раменете и ...трапеца? Май там МТ не бях имала никога.
След малко се мятам на това, но ще загрея с клековете, мечките, и червейчетата:

Ако не допълня коментар до обяд, значи съм припаднала.

Много съм доволна, че не се скатах! Страхотна, раздвижваща тренировка, излишно ме шашардисаха бърпитата, правя си ги, кръста е добре. Слава Богу!
Моята цел номер 1 е да си оправя кривия таз, отворя хип флексорите, или както там се казват на български, че лошо. Като седя в дълбок клек, усещам пириформиса директно, дано не се влоша и там.
Ще клеча.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 12:25 от Dez

# 290
Ден 3 от както си следя калориите оказа се, че не е толкова трудно може би ми е липсвала мотивация, подкрепа, насока знам Благодаря още веднъж. Вчера си купих нов дъмбел да си станат двойка постепенно увеличавам кг . Днес цяло тяло от EPIC Beginner много съм доволна.

# 291
Йога и разходка в планината - прекрасен ден се получи 🤩

# 292
Sprincles  страхотни снимки, липсва ми ходенето с кучето сега на морето.
Дез запали ме с това Ванче. Ще я пробвам и аз като се прибира и се върна към рутината.
Днес  ден 2 от Calisthenics series на Каролайн - upper body and core.
https://youtu.be/X-YEZGZ0XMM?si=L9PpI1cfrpwrYacn
Накрая бях на колене за последните серии от диамантени преси. Мъжът ми и той се озори накрая, не падна на колене, ама поспираше Joy

# 293
Дез,  реших да направя няколко минути с тази мобилност и неусетно завърших целия клип. Благодаря, че сподели Simple Smile
Голямата почивка ми се отразява много добре. Такъв хубав релеф, особено на бедрата и корема, не си спомням да съм имала.

# 294
Днес тренировка за корем + дъмбели

# 295
Днес, освен, че си направих 10000крачки, плувах 1час и вкъщи тренирах с гирички.

# 296
  • Варна
Който почивал, почивал.
Днес добри дошли в реалността и ден 4 от EPIC  II. Лекичко ми се стори, не ми се мисли за следващите дни какво е планирала 🙄

# 297
Днес, освен, че си направих 10000крачки, плувах 1час и вкъщи тренирах с гирички.

В момента съм на легло, заради травма на крака

Впечатляващо!

# 298
Вчера :
15 мин батут
15 стреч
25 пилатес крака
10 000 крачки, половината в гората
30 мин плуване и гимнастика във вода.
Зарязвам силовите за август месец ,ще правя само една за горна част на седмица.
Имам някакъв оток на крака и леко подут лимфен възел в слабините отдясно-вижда се като асиметрия на гънките.Всичко това го открих случайно като обух един сравнително по-тесен панталон и единия ми крачол беше по мене ,другия не ...
Доки каза да изчакам ,ако не мине до една две седмици ще разследваме и че може да е от някаква крив таз и то така е ,аз се кривя на една страна ,имам лека сколиоза и бог знае какво още хехе ...

# 299
Голям хит ще стане Ваня, благодаря на Ноември, че сподели!
Днес, ден 5 от клякащия протокол.
Вчера клечах сумарно 30мин в няколко клякания, и изометрия на Богинята (Horse stance) докато не ми се подпалиха краката.
Направих и голяма йога за таз и хамстринги, май 3 часа изкарах, с хубави почивки и без стрес, но вечерта ми стана странно лошо, точно като при бременност. Стават такива неща като се работи за таз.

Днес ще продължа с Каролин, сега отивам да тичам. Миналата седмица бях зле с километража. Ходих много, но не тичах, а ми липсва.
С храната съм зле- не свалям. Умерен дефицит никога не е работил за мен, явно не броя правилно. Ще вдигна протеина и намаля въглехидрата.

Queen, движението помага при травми, все пак не прекалявай. Плуването е идеално, гирички от седеж е супер. Леженето не е добро за някои травми, но все пак се консултирай със специалист.

Общи условия

Активация на акаунт