Тренировки в домашни условия - 124

• 31 752
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Маги Б  кой дойде ? Ужасно е това...не пускай никой повече 😅 Аз дори и децата ( дъщеря ми и приятеля и)като идват ми е тежко и нямам търпение да си тръгнат ...да си вляза в рутината...
Иначе имаме апартамент на морето и там докато поставя граници много страдах от нахалници.
Днес цяло тяло ,батут и ходене.

# 376
Аз пък се местя в нова къща и искам гости Joy Но да, знам, как гостите могат да изкарват от рутината. В новата къща имам огледало с ballet bar - чудя се дали да го продам или да приема това като знак да вкарам малко балетни тренировки. Stuck Out Tongue Winking Eye Ей такива мисли ми се въртят. Но иначе си продължавам с 21 Day Fix RT, ден 17, не остана до края. След нея мисля да направя 21 Day Fix Extreme RT ...

# 377
  • Варна
Ден 9 от епик 2. Лежерна тренировка, вкарах и abs 15 минути, но добре беше след ден 8 крака, които малко поозорих с по-големи тежести.
Много задачи, много бягане, но тренировките не жертвам, че с 1 ще почна и отиде. Голям глад обаче след тренировки… направо ужас!!!!

MagiB, друга тема за тренировки ли?

# 378
Маги Б  кой дойде ? Ужасно е това...не пускай никой повече 😅 Аз дори и децата ( дъщеря ми и приятеля и)като идват ми е тежко и нямам търпение да си тръгнат ...да си вляза в рутината...
Иначе имаме апартамент на морето и там докато поставя граници много страдах от нахалници.
Днес цяло тяло ,батут и ходене.

Близка моя роднина с мъжа си и трите им деца момчета. Уведомиха ме, че са си купили билетите и кога идват. Не ме питаха изобщо дали ми е удобно. Аз им казах, че юли и август ми е най-натоварения период в работата и ням да мога да взема отпуска и да им обърна внимание.

Правиха много малко sightseeing, тъй като са идвали и преди в града ни. През повечето време са по цял ден вкъщи и само готвят и ядат. Аз работя от вкъщи и гледам да не се нервирам и да не обръщам внимание на безпорядъка, но се натоварвам. Щом моите деца на 13 и 8 забелязаха, че вкъщи е като че ли бомба е паднала и ми се оплакват тайно, и се опитват те двете да подреждат, значи мислете за какъв хаос става дума. Ох, спирам, не искам да мърморя. След два дена заминават…

Sprinkles - остави огледалото и barre - къща мечта!

eli70o0 - другата тема е Как тренирам. Тези двете следя Simple Smile

# 379
Искрено те съжалих като прочетох. Това е ужасно. При мен един-единствен път един нагляр си позволи така да ми каже как си е вече взел полет и щял да идва, побеснях и го отрязах директно. За мен е невъобразимо как хората правят такива неща. Колко време ще остават гостите? Макар че 5 човека за колкото и да е, все е много! С вас си ставате доста, любопитно ми стана на колко квадрата се помещавате 🤪

# 380
Днес мобилност и отново крака с Каролин. Трети пореден ден клекове в несвяст. Слушам и изпълнявам. Joy

MagiB, съчувствам. Изправи ми се косата като те прочетох. Следващият път им кажи, че сте на почивка на друг континент. Да се оправят.

Sprinkles, честито! Не бутай огледалото. Blush

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 21:14 от Dez

# 381
Благодаря ви момичета, имам нужда от малко морална подкрепа. Тук са за 3 седмици, но 7 от нощувките не бяха при нас, защото правиха роуд трип. Ние също бяхме с тях на този роуд трип за 3 нощувки, но поне бяхме в отделни хотелски стаи 😆.
Firebird26 - 170 кв. Има достатъчно стаи и бани слава Богу, ако бяхме само с 1-2 бани щеше да е невъзможно. Но пак е лудница. След два дена заминават. Усещам как съм изгубила мускул, дано не съм изгубила и много сила. Ще трябва да се стягам този уикенд!

# 382
Леле, MagiB, кошмарно. Няма да наливам масло в огъня и да казвам какво мисля за "гостите" ти, ама ще броя часовете с теб докато си заминат.

# 383
МаgiB, дано догодина намерите начин и кураж да ги отрежете. Сложно е с роднини, но всяко нещо си има граници.

Днес тичах след около 5 г. прекъсване. Тренирах си по план и спонтанно завърших с 2 обиколки на парка, отстрани на тревата и след това малко чакъл. Едва ли ще мога да го правя след всяка тенировка, но днес се получи добре и съм доволна от темпото.

# 384
Леле, MagiB, кошмарно. Няма да наливам масло в огъня и да казвам какво мисля за "гостите" ти, ама ще броя часовете с теб докато си заминат.

Ули, благодаря, и аз броя 😆.

Linofrina, другата година други роднини се канят да идват и ще трябва сериозно да го мисля… как ще ми е удобно на мен да се уредят нещата. Но не искам гости през лятото и за толкова дълго.

Хайде да не спамя повече темата с моите истории, ще се включа като подновя тренировките! Хубава вечер на всички, благодаря ви за коментарите.

# 385
3 седмици?! Някой те е изправил пред свършен факт, че е така 5 човека се нанасят у вас за 3 седмици?! И ти си си за бой, как допускаш такова нещо! Или са роднини на мъжа ти и той е съгласен?

Леле ускори ми се пулсът само като си представих!!!

Много тъпо последните дни нямах време за сносна тренировка, последно силова правих в събота! Утре обаче първо с това ще започна!

Имам нужда от по-високи тежести, чудя се дали да не си взема тежести за глезен/китка, и да видя дали за едно определено време това няма да е достатъчно. Подозирам обаче, че няма да реши въпроса, но пък ще си ги ползвам за пилатеса.

# 386
Вчера вечерта си направих близо двучасовата тренировка, силата ми никаква я намаше, дори любимото тичане го скъсих с половин километър.

За гостите прочетох и почти припаднах, била съм в подобна ситуация.

# 387
Маги къде живееш? Явно е на хубаво място щом ти се натрисат. За три седмици Flushed Аз като съм в Северен Йоркшир и няма много желаещи Joy
Ще се отчета вкупом в края на седмицата, но е ясно че с КГ краката се тренират дори в дни за горна част Stuck Out Tongue Winking Eye
При нас излязоха резултатите от матурите днес. Синът влезе в първото желание за университет и ще празнуваме днес Blush

# 388
Маги къде живееш? Явно е на хубаво място щом ти се натрисат. За три седмици Flushed Аз като съм в Северен Йоркшир и няма много желаещи Joy
Ще се отчета вкупом в края на седмицата, но е ясно че с КГ краката се тренират дори в дни за горна част Stuck Out Tongue Winking Eye
При нас излязоха резултатите от матурите днес. Синът влезе в първото желание за университет и ще празнуваме днес Blush

О, Costa, прекрасен е Йорkшир! Ида веднага, с трите момчета. Joy
Честито на младежа! Много успехи му желая!

Хващам въжето за 15мин загрявка, и Ден 23 с Каролин. Уж в 8 щях да почвам. (eyeroll)

Снимка от днес, преди 5мин:
..........

Имам да свалям много мазнина, и много работа ме чака. Добре че обичам да тренирам и да се движа, но ми е трудно да спазвам дефицит.
Да видим как ще съм през ноември след Iron,

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 16:07 от Dez

# 389
Dez, ти си знаеш как искаш да изглеждаш, на мен и сега ми харесваш много. Пък 7-8 кг, за каквито спомена по-рано, ми се виждат пълен абсурд. Тази снимка не е особено показателна, защото като държиш телефона по този начин - с лек наклон напред, краката са снимани някак "изотгоре", което визуално ги скъсява. Други скорошни снимки бяха по-реални и си беше топ!

Вчера почивах след три поредни дни едночасови тренировки. Днес щях да тренирам, но снощи стояхме до късно, пихме вино и... днес ще се размина с йога.
Утре сутринта ще направя един час задна верига.

Общи условия

Активация на акаунт