Тренировки в домашни условия - 124

• 31 675
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Никога, никога, никога не ме е смилала така тренировка за гръб!
Пулс 140 на ренегатското- голям зор, съскане и пръскане на пот във всички посоки.
По 4 серии на упражнение, и само 30сек пауза между 2ра и 3та серия.
Много гребане, много чудо, залепи ми се корема на гърба. Много работи ядрото при ренегатското.

Ветрена, благодаря за включването. На предишната снимка съм с клин и топ, които ме прибират. Не се виждаха краката и корема. 58кг съм днес (на 156см. ) Scream
Дано устоя на темпото през есента и не се затрия пак. Ако трябва, и в зала ще вляза, но повече регрес не искам да виждам.

Утре е Ден 24- Хамстринги и ядро (отново ядро, значи)
В събота Ден 25 Цяло тяло
В неделя почивам, за да ми се падне Ден 27 за рамо във вторник

# 391
Dez, на снимките в Уау позите ми се видя доста здрава и фит.

Днес е ден за дълги вечерни разходки

# 392
Никога, никога, никога не ме е смилала така тренировка за гръб!
Пулс 140 на ренегатското- голям зор, съскане и пръскане на пот във всички посоки.
По 4 серии на упражнение, и само 30сек пауза между 2ра и 3та серия.
Много гребане, много чудо, залепи ми се корема на гърба. Много работи ядрото при ренегатското.

Ветрена, благодаря за включването. На предишната снимка съм с клин и топ, които ме прибират. Не се виждаха краката и корема. 58кг съм днес (на 156см. ) Scream
Дано устоя на темпото през есента и не се затрия пак. Ако трябва, и в зала ще вляза, но повече регрес не искам да виждам.

Утре е Ден 24- Хамстринги и ядро (отново ядро, значи)
В събота Ден 25 Цяло тяло
В неделя почивам, за да ми се падне Ден 27 за рамо във вторник

# 393
Маги, вдигнах нивото на стрес само като прочетох. Съжалявам, дано са си отишли вече.

Дез, все те изпускам аз.

Ние се върнахме в сряда от "почивката". В последните три нощувки се преместихме в частен апартамент и почивката на възрастните приключи. Поне беше лудница в планината, а не лудница в града Joy

Мен ми е сдухано, много имам желание да си обърна внимание, а всичко де що е рода заминава или замина за доста време от града и до края на месеца съм сама с децата. Супер много искам да ги тропосам на някого за един ден и да отидем само с мъжа ми някъде, но няма ентусиасти за тая работа.

Вчера правих крачки с количката из квартала, има места с прилична денивелация. Днес съм се наточила на силова.

Някой пил ли е комбинация от д мио хидро инзоитол и берберин? Не знам силна ли ми е дозата, но като ги пия двете ме боло стомаха и имам гадене. Ноще пак ми беше доста зле. Пия ги берберин два пъти на ден, инозитола две капсули по два пъти на ден (общо четири), пия ги заедно.

# 394
Здравейте!

Не съм се включвала от известно време. През последните седмици тренирам с приложението на Карълайн 3 пъти седмично и 2 пъти ходя на йога виняса, както вече писах. Йогата ми се отразява отлично и физически, и психически. А вчера много се възгордях, като ми каза "Д., можеш да направиш поза врана - ти си силна"...и да, направих я - за няколко секунди, но успях.

Честит празник на всички с красивото име Мария и хубави почивни дни!

# 395
  • Варна
Costa, честито!

Честит празник на имениците, ако имаме и на градските!

Ден 10 от епик 2 - няма 60мин, 348 активни калории. Каролин защо не беше с плитки?!?! 🤣
Почивам 15 мин и пуска ден 11 - там вече е с плитки, 30 мин хард Хийт.. да видим. Днес имам повече време и искам да го използвам.

Едит: на ден 10 паузирах на 60% да си взема електролити. Тая програма продължава да ме побърква. 1 ден лежерен, все едно съм на разходка в парка, а на другия се чудя от къде ми е дошло.
Довечера сме на градинско парти от лятната занималня на детето, програма са подготвили, сготвили са ни и ще почивам, ако доживея до довечера. Сега продължавам, за да си заслужа браунито в хладилника
Скрит текст:
жестоко, без брашно, и топ стойности - 3яйца, 350гр банан, 10гр бакпулвер, 30гр протеин, 30гр какао
.
Утре ще е ден за почивка - 10км бързо ходене и тест на 2 рецепти.

Снимките не успях да видя, но сега в темата съм виждала само на грижещи се за себе си дами, на които си им личи Simple Smile

# 396
Лейдис аз се завърнах в къщи след две седмици скиторене и си давам седмица почивка след ваканцията BlushJoy В Испания бяхме на супер готино място, обаче къщата беше на един баир.
Скрит текст:
Разбира се първия ден се изгубихме заради моя милост Joy и почти стигнахме до съседно село. Всичкото наоколо богати вили и имения. Половинката (козирог) ми заяви да не мрънкам много, щот било прохладно горе и си катерихме + плуване всеки ден и като цяло грам не съм качила от ваканцията Joy
На връщане минахме и през Френските Алпи, където на него много му се искаше и хайкинг да прави, но пък за късмет на мързеливите ни дъщери случихме гореща вълна и лежерно прекарахме времето до едно езеро.
Скрит текст:
Както и да е, прибрахме се.

Да честитя на Costa за чудесните резултати на момчето и. Много успехи му желая!!

Sprinkles, честито и хубави емоции в новият дом!! Това е доста вълнуваща промяна Heart

Dez снимки не видях, но ти за мен винаги си топ!!

Маги, аз направо само докато те прочетох и почти изпаднах в стрес!! Милата.
Ох, добре че в Нидерландия къщите са малки, пък и аз работя от нас т.е. заемам мансардата, половинката 3 дни е в Амстердам, 2 хоум офис, девойките сме разделили всяка в собствена стая тъй че и да искат освен на палатка няма къде гости да слагам и по-добре. Дано вече да си в мир със себе си омммм...

Другата седмица се дисциплинирам и обратно в редиците!

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 16:40 от ~Биб~

# 397
Биб, фантастично изтлеждаш! И прекрасна ваканция сте си спретнали! 😍

Днес 2 часа мобилност за цяло тяло.
Сега ще мачкам с фоум ролери и тенис топка. Голям проблем имам с пириформиса май.
Засега най-много ми помага поза Жаба.

Aко ми олекне, ще правя глутеус. Див ужас имам от хип тръстове, но с лек лост може и да ми помогнат.
Момичета, горното видео с топката е животоспасяващо! Мислех, че съм се осакатила пак, отпусна ме веднага! Heart

И глутеус с Каролинка:

Вместо Good mornings правя суингове с пудовка, защото така и не разбрах това упражнение. Без тежест го усещам, но сложа ли най-малка гира-край.
Тяга вече само с лост. С гири е много смахнато, технически не го мога, с лост е бомба.
Последното упражнение- от коляно и после тяга замених със изометрия- Horse stance, та си направих и домашното от Ваня. Вчера вече го държах 3х90сек, умрях от радост. Joy

Задължително вече след всяка тренировка за долна част и тичане ще се търкалям върху тенис топка.
Препоръчвам! Heart

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 19:14 от Dez

# 398
Доволна, направих си тренировката по план, трета за седмицата.
Опитах с тежести, не ми се получи.

# 399
  • Бургас
И аз така - ден 26, 27 и 28 от Iron за тази седмица. Обмислям другата седмица пак 3 с Каролин и в два от дните да правя ин йога. Крачките всеки ден са около 8000-10000. За момента този ритъм ми е ОК май. Септември след отпуската ще измисля кое/как.

Dez, и аз така бях набедила едни хип тръстове за едни жестоки болки,, които получих през 2020. И до ден днешен не знам дали те са били причината, но винаги със страх правя глутеус дните на Каролин и много внимавам с изпълнението им.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 18:27 от I r r a

# 400
Крачките не ги броя, но в километри гледам да са минимум три.

# 401
Момичета, много благодаря за пожеланията. Толкова е хубаво, когато децата ни радват Blush
Хип тръстовете не се ли заменят успешно с glute bridge? Ако ви натоварват кръста. Аз засега съм ок с тях. Това, което мразя страстно е българският клек. Не е истина колко ми е противно. Ама клякам и псувам, щото има резултати Joy

# 402
След дълги месеци само четене вече май мога да се включа в темата (пак). Засега само с ходене, но тия дни ще избера и програма, с която да започна.
Днес 8,5км край реката.

# 403
Преход 3 часа.Плуване 30 мин .Лошо ми е от умора незнам защо...
Прехода не беше труден ,в сенчеста гора ,плуването лежерно ...сега съм тотал щета ....😅

# 404
  • София
След 1 седмица в болница в началото на август излязох малко от строй. Не почвам  някаква програма,защото пък по-следващата седмица ще съм на почивка ималко се объркаха нещата. Не можах да тичам изминалата седмица, защото страшно много ме боли коляното и тазобедрената.
Сега взех нови маратонки,по-удобни - дано да нямам проблем. Поръчах и витамини К2Д3  за ставите.
Правя някакви епизодични тренировки. Днес беше  Total Body Cardio Fix от 21 day fix. Може би докато се върна от почивка това ще правя.
Имате ли някакви тренировки, които правите когато нямате план? Аз най-често в тези случаи прибягвам до Jillian 30 day shred или друго на джилиън, че ги имам свалени на компютъра.

Общи условия

Активация на акаунт