Тренировки в домашни условия - 124

• 32 510
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Dez 30мазнини споменаваш в макросите. Не е ли прекалено малко това, целиш ли го или него ден така се е случило?

Днес ходих на лов за обувки. За 2 модела отидох, с трети излязох.. ще видим след малко. Дано тези са последните, че скоро магазин за почти нови маратонки ще отварям.

Каролин с плитки, точно кардио с плитки съм подхванала след 2те iron и вярно, че даже се и поти тази жена на него видео, а е едва 20мин, а както знаем при нея мислехме, че е невъзможно.

https://youtu.be/a-V4Or5xyis?si=SGR_qrz4vKQguqx6

Сега мятам ден 21 и 22 от iron + 20те минути кардио. Другата седмица приключвам с iron и мисля epic II. Някой да ги е правил в този ред? Искам 2 месеца да засиля кардиото, а за epic II четох че има и кардио и после пак ще наблягам на повече силови и по-малко кардио.

# 61
# 62
Dez 30мазнини споменаваш в макросите. Не е ли прекалено малко това, целиш ли го или него ден така се е случило?
..........................................................

Сега мятам ден 21 и 22 от iron + 20те минути кардио. Другата седмица приключвам с iron и мисля epic II. Някой да ги е правил в този ред? Искам 2 месеца да засиля кардиото, а за epic II четох че има и кардио и после пак ще наблягам на повече силови и по-малко кардио.

Eli, вчерашните 30гр мазнини не са точни, защото ядох от общия кускус. Гледам да не ям от общата храна, но не винаги се получава. Иначе тегля всичко на везна.

Правих Iron през септември/октомври 2024, трябва да видя точно. Голяма част от Епик 2 правих април и май, но не по ред, по-скоро я прегледах. Сега я правя отначало, и както трябва. След нея ще направя Iron отново, и ако успея с календарите, ще приключа на 50тия си РД.
С Iron си върнах изгубената сила, но настанаха форс мажорни обстоятелства, и не помня нищо от следващите месеци. Помня, че се сецнах зверски в кръста, и цяла пролет бях с болки, и кляках с не повече от 2х5кг, иначе напрежението в кръста беше непоносимо.

# 63
Аз съм тук, но вчерашното време го посветих на тренировка за лицевите мускули,
Скрит текст:
а днес на зъболекар (Който ми поднесе чудесна изненада с думите "честито, под пломбата имаш пулпит), но все пак нищо не е загубено, защото пък измислих мега яки и засищащи "палачинки" с броколи и хуск.

Та така.

# 64
Ден 3-ти от Unleash си го пускам тази сутрин и какво да гледам на манежа... някаква щанга от сто кила!

Аз такива неща у дома нямам ...

# 65
  • София
maksimka, страхотна си! Blue Heart Така и не можах да разбера как се търси на тази страница https://disk.yandex.ru/
Сега ще чета и да видя каква е разликата между двете и дали ще стане за моите цели.
Иначе за днес отчитам  сутрешно тичане 4.2 км с със средно темпо 7. Много съм бавна в тичането още, но в края на май тръгнах от 8.3 км средно темпо, така че имам напредък:bowtie:. Вечерта правих крака на Lift 4 , 8 -ма седмица.

# 66
  • Стара Загора
Супер блок мисля, че са по около 30 мин. Не съм я правила още. А другата са по около 40 мин. Струва ми се, че в Lift more почивките са по - къси от Lift 4, но може и при Lift 4 формата ми да е била друга.

# 67
Днес ден 7 цяло тяло чувствам се супер заредена и доволна

# 68
  • www.bg-mamma.com
Здравейте!

Във форума можете да задавате въпросите си на тема тренировки и хранене и в темите на професионални инструктори. На разположение за вашите въпроси са Станимир Михов и Владислав Хаджиперев:

Станимир Михов - фитнес у дома

Влезте във форма със съветите на фитнес инструктора Владислав Хаджиперев

# 69
Вчера ми беше ден за активна почивка- 10км бавно на гладно. Калориите пак докарах около 1650 с висок протеин.
Крачки над 23 000. 
Днес Каролинка и Тренировка 4 от Епик 2. Heart
Финалните бърпита с гири модифицирах без гири. Имам панически стрес от сецване, и модифицирам безсрамно.
Иначе супер. Лекичко кардио, не се изпотроших, явно се подготвя почва за утре.

Крачките днес ще са слаби, ще го ударя на почивка, но утре пак ще тичам.
Направила съм си снимки за преди и след. Ще следя прогрес на 2 седмици.

# 70
Ден 8 цяло тяло плюс корем,но накрая се чувствах доста уморена за разлика от вчера

# 71
Един час плуване и гимнастика + половин час воден волейбол с лапето.Ще направя някакъв пилатес сега и ще разтегна.

# 72
Днес ден 9 ,но реших да е изцяло само за корем.
Събота и неделя почивка.Целта за 5 тренировки тази седмица изпълнена.

# 73
Привет, за вчера отчитам ден пореден от ултимейт.

# 74
Откога не съм се включвала с отчети!
Сутрин си правя мобилности с Маша, но от сряда започнах Low Impact 1 на Блендърите. Програмата е 4- седмична, но тъй като отново ще имам доста пътувания близкия месец, съм си задала да я свърша за 5 седмици; дори и 6 да отнеме няма да е драма. Бях планирала PiYo, но на Шалийн за пореден път ще ѝ се наложи да почака. Grinning
Отделно не падам под 12000 крачки на ден.

Общи условия

Активация на акаунт