Тренировки в домашни условия - 124

• 31 651
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Чета си ви ,но да си кажа миналата седмица само 1 тренировка много горещо на работа и адски уморена се прибирах нямах сили,тази вече сряда чак днес правих за корем,но пък с желание.Моля и за помощ как по дяволите да си следя калориите искам да съм в калориен дефицит,но не ми се получава ( писането не яденето)

# 256
Днес 1 час народни танци. Май се брои за тренировка 😁

# 257
Днес почивен- фоум ролери, мобилност и разходки.

# 258
  • София
maksimka, сега вече ги свалих, ама..
И аз нямам енергия - едвам изтичах днес 4 км.Беше ми много трудно, но бях и недоспала и може би това имаше повече значение.
Costa, то да ти се дотренира в тази гледка.

# 259
Ветрена много ти благодаря за мнението, много ми е ценно Hug Ще си карам iron сам и мога да си добавям по някое кардио от Хедър.
Cskafena, аз най-добре контролирам храната с mfp и кухненска везна. Така няма лъжа и измама и всичко лъсва Joy

# 260
Това 😍 

Дойде новата ми лудост и съм толковаааа доволна -безшумен ,мек ,сгъва се  и се прибира лесно.
Усещането е невероятно,натоварването също ,почти през цялото време пулса ми е над 160 и нагоре ,спирам за да падне .Кардио зоната от две нагоре.Това ще ми е най-любимият уред ,усещам .

# 261
  • Стара Загора
И аз правих всичките Епици на Каролин, но в различна последователност. Първо Heat, Endgame, 3,2, 1.Мина време от тогава, но до колкото си спомням в 1 и 2 имаше упражнения, които в следващите Епици ги нямаше. Освен това 1 и 2 бяха по - дълги. Когато правих 1 исках по-бързо да приключа с тази програма, защото след година някъде трениране с Каролин имах нужда от промяна.

# 262
  • Варна
Cskafena, с теглене и смятане на всичко, иначе особено в началото няма оправия. Теглиш нещо, мислиш 100грама, а то е 150. После свиква окото, но с времето. Кое те затруднява?
Вкарваш си рецепти, продукти и пишеш грамажи.

Ето какво каза чата за епиците:
Програма
Трудност
Най-добра за…
EPIC I
⭐⭐☆
Начало, основа, стабилност
EPIC II
⭐⭐⭐☆
Оформяне, сила, прогресивно натоварване
EPIC III
⭐⭐⭐⭐☆
Висок обем, издръжливост, стягане
EPIC Endgame
⭐⭐⭐⭐⭐
Напреднали, изчистване, предизвикателство

# 263
И на мен Чатан ми показа такава градация по трудност, но аз се усъмних ...Епик 1 не е най-лесна ,a най трудна .

# 264
Епик 2, Тренировка 13- a humbling experience Heart Лъснаха всички дефицити.
Тази тренировка е огромно предизвикателство откъм лицеви. Помлях си трицепсите. На пулсиращите лицеви вече се отказах, и замених с кикбек с една ръка, и направих 3 серии, за да работи мускула все пак, вместо да си полегна като Тодора.

# 265
Днес сутрешно тренирах, неочаквано за хладното време ми беше тежко и нямах много сила.
Но пък тичането ми се получава повече след планината, килограм по-малко определено има значение.

# 266
Здравейте момичета, напоследък ми се събра доста обща умора и недоспиване. Мисля че от последния път имам две тренировки по програмата направени. Малкият влезе във фаза и сега с него трудно тренирам, все църка и нещо иска, за това два дни промених подхода - пускам часовника на тренировка ходене, първият ден за два часа с темпо на гол охлюв ми даде 1050 калории енерго разход. Не му повярвах в началото, но в този ден имах 1500 приети калории (през нощта бях яла банан с кашу, на обяд телешки бургер със салата, вечерта котлет от шаран на мулти кукъра) и бях -200 г. Та вчера хванах бебето и по най големите баири в квартала, по които се стига до подножието на Витоша направихме една 40 минутна тренировка, показа 430 калории разход, през деня поех 1200 калории и днес пак бях в лек минус. Та за сега май тази стратегия ще проработи, поне докато някой не ми осигури време да тренирам у дома. Ама този "някой" все нещо друго прави... та така Wink

# 267
Здравейте!

No_frame bitch, аз съм правила всичките програми на Карълайн до момента. Карах ги по реда на качване в YouTube, а после по реда на представянето им в приложението. Писала съм тук, че преминах към КГ след няколко години тренировки с Руми Илиева, та не съм била съвсем начинаеща, но методите на двете са абсолютно различни. За мен като трудност Епиците са подредени по реда на тяхното публикуване - съответно Епик 1е най-трудната, а в нея имаше някои и до днес непосилни за мен упражнения, като например стойка на ръце. От приложението за мен най-трудна до момента е P.E., особено в частта Рost Exhaust. Най-любимата ми програма е MAX.

Чакам с нетърпение новата програма, а до тогава вървя по седмичните календари.

Поздрави!

# 268
Новата програма на Каролайн е Iron Pro Heart Eyes Е, така ми се иска да бях по-напреднала. Друго си е да се прави "жива" програма!

# 269
IRON Pro звучи като сбъдната мечта за есенно-зимния спортен сезон Heart Eyes
Анонсът е кратичък и все пак: 35-40 минутни тренировки, по-кратки работни серии, по-дълги почивки в сравнение с предишните версии на IRON, възможност да опитаме по-големи тежести. На това се надявах!
5 тренировки седмично, от които две за долна част, две за горна и една - за цяло тяло. Любимата схема, просто перфектно.

Днес ми е ден за почивка. Сутринта направих 30 минути мобилност от приложението на Карълайн и 20 минути стречинг от YouTube канала.
Утре е ден за цяло тяло от Unleash, освен ако не пусне някоя любопитна нова тренировка послучай 1 август Blush

Общи условия

Активация на акаунт