Тренировки в домашни условия - 124

• 31 487
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Записвам се с тренировка в четвъртък 2,5 часа. Неусетно мина времето. Правих обръщания надолу с главата (на статичен и на въртящ се пилон). Не съм правила тази поза от март месец. Утре мисля, че ще имам сериозна мускулна треска - гърба, ръцете и раменете основно.

Това с килограмите е много индивидуално, зависи от толкова много неща, и еднакви килограми изглеждат по различен начин на различните тела. Според мен е важно как се чувства човек на дадени килограми, не колко точно са килограмите.

Хубав петък на всички!

# 451

Това с килограмите е много индивидуално, зависи от толкова много неща, и еднакви килограми изглеждат по различен начин на различните тела. Според мен е важно как се чувства човек на дадени килограми, не колко точно са килограмите.

Напълно съм съгласна.  Споделих как се чувствам аз на определени килограми, и кое ми е много, защото се познавам. От опит говоря. Не теоретизирам за други хора, и не се сравнявам с тях, а само със себе си, и то преди 2 години, общо взето, а не преди 20.

Добрата форма може да се замаже много лесно. Вторачваш се в работа, и уж не спираш да тренираш, но храната се изплъзва.
Много е модно да се кара на око и без кантар, но което може на 20 и 30, на 50 ще ти излезе през носа.
Just sayin'.

Отчитам ранна йога 90мин.

# 452
Добрата форма може да се замаже много лесно. Вторачваш се в работа, и уж не спираш да тренираш, но храната се изплъзва.
Много е модно да се кара на око и без кантар, но което може на 20 и 30, на 50 ще ти излезе през носа.
Just sayin'.

Ох, колко е истина това. На 20 и 30 дори и на 70% да беше храната, минаваше без поражения. Сега съм с везната и отрязани Вх.
Ветрена благодаря за пояснението Hug Каролайн каквото и да яде, с толкова мускулна маса, всичко се изгаря. Тя и не е в перименопауза още, което е също важен детайл. Ще ми е много интересно какви промени ще направи след 10тина години, и в тренировките, и в храненето.

# 453
Корем и рамо с Каролин. Hands Muscle Загрявка въже 15мин.
Изцедих се на макс, на финишъра само си седях, и накрая Шавасана. Joy

# 454
Както и предполагах, днес съм като разглобена. Не се сетих да взема вчера muscle relaxant след тренировката ми. В обедната днес направих 20 минутна стреч сесия и утре ще почивам.

Установих, че гърдите и гърба ми не са гъвкави изобщо, има ли и други като мен?

# 455
  • на острова на мечтите
Днес поднових тренировките. След ваканцията се върнах с 2кг. надолу💪
Доволна съм, макар че не издържах всички повторения 🥴 Като за начало бива. Добавих и The horse stance / позиция на коня. E само 30 секунди де.Предизвикателство си е. Имам проблем с равновесието и се надявам да постигна подобрение.
С българския клек не ми се получи 🙃😂 Costa😘
Дез, 👌🤗

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 00:49 от danilu

# 456

+1 😐
Висенето на телефон и седенето на стол си взимам своето. Заклела съм се пред себе си първо да правя стреч всеки ден и ако има време за тренировка ок ,ако няма здраве да е ,но стреча да не го пропускам .И на работа правя мини стречове.

# 457
  • Варна
Да  MagiB, има. Гърбът ми е дърво.
И даже не знам какво е гъвкави гърди.

# 458
Какво имаш предвид, Маги?
Че нямаш голям диапазон на движение при усукване ли?

# 459

+1 😐
+4

Повече няма да спирам с йога практиката. Винаги съм мразела навежданията назад, но не мога да се скатавам вече.
Занимавам се с йога от 30! години, знам какво да правя, но все спирам, а годините не прощават.
Октомври 1995 започнах. Ако бях и постоянна.....От началото на август съм на постелката всяка сутрин. Дано продължа.

# 460
  • Варна
Costa, да, за мен беше, но се отказах. Просто вече 6+м сериозен дефицит си казват думата.

Вчера изведнъж капнах още по обяд и едва изкарах ден 14 от епик 2. Просто нямах сили да мръдна.
Знам, че има и такива дни, но… зор беше.
По време на тренировката, гледайки се с вече подут корем пред МЦ се замислих, че тази жена един път не я видях така. Вярно, стегната, мускул, но как и това избягва?

# 461
Едва ли го избягва, просто записва тренировките в добри за нея дни.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 11:23 от Firebird26

# 462
Ели и аз се чувствам много изморена тази седмица. И не само това, но и озверях от глад и то за боклуци. Реших, че ще намаля малко тежестите, защото миналата седмица наистина се озорих, а такива тежести явно не мога да поддържам за цяла програма, а само за седмица.
Само на 3 тренировки от Iron съм тази седмица, включих пилатес и разтягане, плюс ходенето. Явно с голямата кошница тръгнах, реших, че съм по-фит, отколкото съм реално.
От другата седмица ще намаля на 50% от нейните тежести и ще включа повече мобилност.

# 463
  • Бургас
И аз като Costa, само че с една тренировка и две йога практики. И моята кошница  по-голямка се оказа Sweat Smile :Може би магнезият е разковничето при мен. Започнах да се съживявам, откакто започнах да го пия сутрин и вечер ( сутрин морски+цитрат, вечер - бисглицинат). И сънят се пооправи. Не съм се отказала, временно съм забавила темпото.

# 464
Сутринта 90мин йога практика, след което ми просветна. Май разкарах всички болежки, като нова съм.

Сега довърших краци с Карълайн. Не знам защо цяла тренировка сумо клекове и хип тръстове, не знам.
Държах Horse stance 3х1мин, и за финал личен рекорд 2мин 30сек.

Общи условия

Активация на акаунт