Тренировки в домашни условия - 124

• 30 959
  • 723
  •   2
Отговори
# 465
Какво имаш предвид, Маги?
Че нямаш голям диапазон на движение при усукване ли?
Да, това имам предвид и също като се правят движения за изолиране на гърдите, трудно ми се получава. Има и някои движения и пози, които правя, които изискват гъвкавост там.

Ноември, дано го обясних добре по горе. Един примерно с упражнение - застава се на 4 крака, ръцете се преместват напред и гърдите трябва да достигнат земята, като коленете са под хълбоците и не се местят. Това ми е много трудно, да не кажа почти невъзможно.

# 466
MagiB, Puppy pose?
Трябва редовна работа, и ще стане.

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 05:04 от Dez

# 467
Dez - да, тази поза имам предвид. Благодаря за видеотата. Аз работя, но не ми се получава бързо, затова реших, че съм супер не гъвкава в тази част на тялото.

# 468
Движа се по график и тази седмица.

Споделям, че редовния спорт ми помогна да удържа положението с обиколките,  а много искаха да тръгнат нагоре.
АГ лекарят ме предупреди изрично да поогранича хапването и да наблягам повече на движение и спорт, за да не се налея в корема и талията.

# 469
  • Bristol
Да се отчета, най-накрая приключих с 12 week express на Хедър!  Реших сега да пробвам Fierce 3.0. Тя е по-кратка, но с 10на мин по-дълги сесии, да пробвам как ще съм. Първите две сесии бяха само силови, по големи тежести сякаш ползва, в сравнение с предната й програма, която свърших и нямаше кардио.

# 470
Отели ми се вола. Ужасно изживяване. Всичко си направих чинно и послушно, но не бях напълно възстановена, вчера доста натоварих раменете (йога).

Ще почивам 2 дни задължително (йога не се брои, но ще е нещо кротко).

Сутринта йога, и там чатуранги в несвяст....Не знам дали ще тичам довечера, ще видя. Може и да си остана с 20те мин кардио загрявка с въже. Хич го нямаше тичането тази седмица, но поне оправих кръста.

# 471
Здравейте тая седмица само две тренировки:( надявам се следващата да са повече. Желание имам,но сила нямам не знам какво да правя за да имам енергия. Ако някой има мнение или съвет бих се радвала да сподели.Simple Smile

# 472
  • Варна
В дефицит ли се храниш и ако да какъв?
При мен това се оказа разковничето - много сериозен дефицит за много дълго време (в тренировъчни дни 1000калории, нисък въглехидрат - тренировъчни 120, нетренировъчни - 70)
А понякога просто си има такива дни + различните месечни периоди.

# 473
Дефицит, но и с какво се храниш, количество и качество на съня, при жените втората половина на цикъла е по-възможно така да се чувстват. По принцип ако се заседяваш или залежаваш много това влияе на нивата на енергията. Хормонални проблеми (щитовидната може да се провери), дефицит на витамин Д.

Аз лично не се чувствам хич добре само на мръвка и салата, ако не хапвам въглехидрат като картоф, ориз, бобови не се чувствам въобще добре, нито заситена, нито в кондиция.

# 474
Аз, когато намаля калориите и увелича рязко тренировките, веднага имам нарушение в месечния цикъл. В крайна сметка разбрах, че всичко е в това да слушам тялото си. В този ред на мисли вчера и днес ми беше много зле и се ограничих до сутрешния джогинг в парка. Следобяд малко покарах колело..и като се има предвид, че бях пазарувала стабилно от ЛидЛ и КауфЛанд днес, а асансьорът не работеше, а чак утре ще дойде техник, а повечето продукти нямаше как да останат в колата, защото са за фризера...направих и една допълнителна тренировка по стълбите, та бройте го, че съм била и на степера. 😁

# 475
Храна - зеленчуци, плодове, млечни,ядки общо взето това е.Не ям никакво месо, всичко което съдържа брашно, захар и яйца.Така вече 6-7 години.Работата ми е изключително натоварваща постоянно съм в движение изкачвам и стълби(в голям склад за авто части на три етажа има супер тежки неща )т.е. не водя заседнал начин на живот.Спя около 6 часа рядко час повече.Правила съм си изследвания всичко е ок.В нещо пред менопауза сам( 10 месеца нямах цикъл сега от 3 пак се появи)Сори, че дълго стана,но да обясня. Определено няма да се отказвам от тренировките:)

# 476
Включвам се и аз късно-късно. Днес направих ден 8 от IRON във фитнес зала, но има едно голямо НО. Заради дискова херния не мога да изпълнявам хип тръст, поради което част от упражненията баха глутеус мост с 10 кг лост и ластик, хип абдуктор 40 кг на машина и задно бедро 20 кг на машина. Казано така, се получи малко по-различна тренировка от нейната, но просто нямам избор. Но пък ми харесва, че ми се събира макс 1 час трениране.

# 477
  • на брега на морето
Аз съм на 44 год. На високо протеиново хранене, когато успея. Съобразявам се със семейното готвене. Т.е. мм готви често лазаня , пастичо и т.н.
В много добра форма съм.

# 478
Включвам се и аз късно-късно. Днес направих ден 8 от IRON във фитнес зала, но има едно голямо НО. Заради дискова херния не мога да изпълнявам хип тръст, поради което част от упражненията баха глутеус мост с 10 кг лост и ластик, хип абдуктор 40 кг на машина и задно бедро 20 кг на машина. Казано така, се получи малко по-различна тренировка от нейната, но просто нямам избор. Но пък ми харесва, че ми се събира макс 1 час трениране.

Green Arrow, в началото на тренировките за долна част на Епик 2 Карълайн напомня, че съвсем спокойно може да се замени хип тръста с глутеус мост, ако на някой му дразни кръста. По план си, не бой се. Сигурно и в Iron го споменава, не помня.
Iron съм правила февруари- Великден, много натоварен и стресиращ период, и не помня нищо от програмата. Вчера намерих хвърчащ принтаут, където съм отмятала тренировки. Качих мускул на предно бедро, въпреки ниските тежести заради болки в кръста. Виждам го с просто око, а миналата година не беше там.

С храненето не съм добре, но ще се оправя. Изби ме на захар вчера, ядох сладолед, от пилето за вечеря ми се обръщаше стомаха сама като го погледнех. Цикъл вече нямам.
Освен да не се поддавам на захарта и да ям морков-два, те ме оправят, но вчера беше зле.

Edit:
Прекрасна виняса с Емили. Heart Препоръчвам! Blush

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 08:37 от Dez

# 479
  • Варна
Не мога без сладко. Винаги това ми е било проблем, макар че сега плодовете ми липсваха най-много с ниския въглехидрат.
Започнах да си правя разни бързи домашни сладки неща и така си ям. За вчера примерно имахме чийзкейк, който е 165 калории на парче на фона на ~550 на готовите.

Днес ден 15 епик 2. Денят е цяло тяло с кардио така че + стреч 20 мин.

Успешна последна седмица на август на всички!

Общи условия

Активация на акаунт