Тренировки в домашни условия - 124

• 31 216
  • 728
  •   2
Отговори
# 720
Привет и от мен Blush
Честита нова придобивка, НФБ, видях я, изглежда страхотно полезна.
Аз съм много доволна от инфрачервената светлина, макар и от малка лампа вкъщи. Само си представям ефекта от този голям панел. Чакам отзиви и междувременно ще изследвам перспективите да се сдобием с това чудо Hug ММ отдавна престана да се изненадва на моите инициативи, изключително стоически ги приема.

След 4 прелестни дни, посветени на Bella Italia, франчакорта, бардолино, просеко и други, тази сутрин се върнах към реалността с ден 11 от IRON Pro. Простичка тренировка за крака - едностранна тяга, статични напади, клек с повдигнати пети и много, много степ-ъпс със собствено тегло, но бяха много трудни след максимално натоварените базови упражнения. Довечера смятам да повървя на пътеката, че все не успявам да си направя крачките.

Развълнувах се, че на две крачки от работа отварят "Атлетик" фитнес. Може пък да ходя от време на време за малко работа с машини. В груповите тренировки видях мобилити. Би било чудесно да ходя веднъж седмично.

# 721
Simple Smile
И аз оня ден минах ден 11 Wink
NEVER skip leg day! Това ми каза щерката на следващия ден, след като изохках сядайки на масата Simple Smile
Извинявам се, че се повтарям, но Pro е много добре мислена програма за хипертрофия. Тя си го и казва жената, имаше го някъде като текст.
Краката си ги усещам като бухалки, натежали, леко изтръпнали, но без мускулна треска. Степ ъпите ги направих всичките Simple Smile Но виж, тягата с 25 кила неам такива гири, а и ръката умалява като съм с 20. Видях, че тя има ленти на китките с "куки", аз съм само с ленти... това с куките е много интересно и полезно Simple Smile Не съм виждал такива по магазините... сигурно има де Simple Smile

# 722
  • Варна / UK
Куки има, и не са скъпи - аз имам тези: Използвах ги за мъртвата тяга - докато не започнах да кръстовсам хвата. Иначе дъмбел 24-26кг мога да държа с дясната ръка стабилно, но с лявата - най-много 20ка.

Дези, аз май няма да се класирам за пражката полиция Grinning- мъчих се да правя като на клипчето опорите - краката се разтварят на широчината на раменете, нали? Докарах 10 броя, можеше да се измъча с още две ама си викам - 'айде няма нужда. И после гледам точките - че то плюс 2 опори е още една точка - прецаках се. Утре вечер ще пробвам пак, че ми е ден за бицепс/трицепс. И трябва да измисля какво да подложа, че нямам такова топче като на клипа. Днес подложих един дъмбел петица - той не е с много голяма глава - обаче на всяка лицева опора си трясках носа в него Joy
Скрит текст:
Иначе голяма разходка му дръпвам вечер преди лягане из Прага - чета сега:
Скрит текст:
Как съм я пропуснала тази дестинация Heart - ще се поправя!

No-frame, бързо оздравяване, мила, и честита придобивка!

Ветрена , супер, направила си идеалното зареждане (и психическо, и физическо) - "... франчакорта, бардолино, просеко и други".

# 723
Развълнувах се, че на две крачки от работа отварят "Атлетик" фитнес. Може пък да ходя от време на време за малко работа с машини. В груповите тренировки видях мобилити. Би било чудесно да ходя веднъж седмично.
Гласувам с 2 ръце!

Честити ви нов панели, програми и екскурзии за активно възстановяване от тренировките! Бързо възстановяване на болните и травмираните!
(вчера ходих за ултрасаунд на китката след като рентгена не показа проблем с костите, ще видим дали ще се потвърдят подозренията за киста)

Лентите с куки и мен ме заинтригуваха, защото хем имам дъмбелите, хем нямам хвата да направя повече от няколко повторения с 52 lbs. Мерси, Наде (чудна си, ама ти винаги си чудна!)

И да се похваля и аз с нещо новичко Simple Smile Walking pad! Щерката спомена няколко пъти, че искала (гледала из соц. медии), та аз използвах това да убедя баща и, че ще е идеален подарък за Коледа за нея, но го купихме сега, че така и така се е зарила с учебници, а иде есен и дъжд и студ! Сега ако аз успея да се науча да го ползвам когато работя от нас ще е супер, вече си преместих бюрото в стаята за трениране! Апропо, поисках го с наклон (6 градуса), поддържа до 6.5 km/h!

Фитнес цел за следващите дни - да се науча да не си кръстосвам кръката и да се усуквам зловещо заради това в момента в който седна на стол пред бюро. Старите навици умират много трудно, може би трябва да си купя и подложка за краката все пак Sad

PS Днес няма да успея днес да пусна новата тема, но утре рано рано с кафето ще я направя! Ако имате предложения за първия пост давайте!

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 17:33 от Agent Provocateur

# 724
Куки и аз имам и ги ползвам дори за 15кг, явно ми е слаб хвата, защото успявам един сет да ги държа, но на втория към средата просто не мога вече.

Ули за ХЗТ, само   две думи имам game changer!
Скрит текст:
Ще ме погребат с нея. Със съня все още имам проблеми, но всички други симптоми изчезнаха, включително болкита в ляво рамо и гръб, които си носеха последните 5 години . Неща, които смятах за нормални при раждали жени и не мислех, че са от перито също изчезнаха. Като това да се изпускам като кихна, пикочният ми мехур е желязо.
Освен това още повече ми се изчисти талията и корема.
Скрит текст:

# 725
Куки и аз имам и ги ползвам дори за 15кг, явно ми е слаб хвата, защото успявам един сет да ги държа, но на втория към средата просто не мога вече.

Ули за ХЗТ, само   две думи имам game changer!
Скрит текст:
Ще ме погребат с нея. Със съня все още имам проблеми, но всички други симптоми изчезнаха, включително болкита в ляво рамо и гръб, които си носеха последните 5 години . Неща, които смятах за нормални при раждали жени и не мислех, че са от перито също изчезнаха. Като това да се изпускам като кихна, пикочният ми мехур е желязо.
Освен това още повече ми се изчисти талията и корема.
Скрит текст:
Costa, ХЗТ предполагам е за перименопаузата? Би ли споделила в какво се изразява - какви хормони вземаш и как (лепенки, хапчета)? Аз също имам цял куп симптоми, не съм говорила с лекарката ми още. Болката във врата, рамото и гърба и постоянна от почти една година. Има ли определена възраст под която не се препоръчва?

# 726
MagiB, аз съм в Англия, предполагам че има значение за бранда на медикаментите. Първо ми дадоха лепенки, но падаха само след 10-12ч, просто такава ми е кожата. Минах на гел oestrogel и utrogestan таблетки от 14-28ден от цикъла. Няма долна възраст, има жени при които перименопаузата започва още преди 40 години. Горещо препоръчвам подкаста на Dr Louise Newson, аз изслушах всичките 300+ епизода, плюс изчетох всичката литература и изследвания, дадени в линковете под всеки епизод. За Щатите по-релевентна информация има от Dr Mary Claire Haver.
Също книгата oestrogen matters разглежда всички по-големи и сериозни изследвания през последните 30 години и добре обяснява данните в тях.

# 727
Благодаря ти за информацията! Аз имам книга, но още не съм се наканила да в започна.

# 728
Агент и аз имам голям проблем с кръстосването на краката и усукването от кръста на тялото ,за мен е практически невъзможно да седя нормално на стол,трябва да се чекна нанякъде ...😅
Винаги съм се чудела на приятелите си как издържат 6-8 часа на кръчмата в една позиция без да мръднат с прибрани крака -това е невъзможно за мен .
Ноооо ...две години работя като съм седнала на стол ,а краката са вдигнати на швейцарска топка-поне спрях кръстосването и частично усукването.
Честит уолкинг пад ! ❤️
Вчера все пак направих -батут ,пилатес и стреч...в отчаян опит да си отпуша носа и синусите ...

Общи условия

Активация на акаунт