Тренировки в домашни условия - 124

• 30 704
  • 714
  •   4
Отговори
# 480
Благодаря за думите, Dez! Да, в някои тренировки и в IRON казва, че е възможна замяна, което ме успокои. Днес, ако остане време, ще съм ден 9 от IRON.
eli70o0, може ли рецепта за чийзкейка? И аз с храната все още не мога да се разбера, но трябва да се стегна.

# 481
  • Варна
Извинявам се за спама!
Green Arrow, заповядай!
Скрит текст:
но за храната установих, че ако не си правя аз няма как да ям и да съм в калориите. Избирам само обаче бързи и лесни неща. Днес на обяд бяхме на бургери с питки от 3 съставки(440гр скир, 300гр брашно от спелта, 10гр бакпулвер и подправки на вкус) това е обърква, разделя на топки и пече)
Чийзкейка: там опции много. Аз исках да го направя максимално изпилен и следващите пъти вече ще експериментирам. Качвам си рецептата. Тук ме забави единствено сладкото от ягоди, защото си го направих на момента. Иначе бъркаш основата в чопъра, после крема, можеш и без третият ред и готово. Общо взето всеки уикенд правя по 2-3 такива неща за тест, смятам макросите, следващ път променям, някои се оказват не по наш вкус и хвърлям-като така нашумелия кекс от скир. Миналия уикенд правих пък студени барчета тип лидълските и кето шоколадов кекс. Тези неща се харесаха!  Но наистина правя само бързи неща. Ето примерно питки-ако трябва да са стандартни то втасване, Мая… освен, че е време аз не обичам да готвя и да се мотам в кухнята. Тези сипваш, с бъркалките за тесто няколко минути да стане на тесто и мяташ във фурната.

Основата със стойностите на целия

Крема

Сладкото като в него са 10гр желатин, а в крема са 5

И стойностите на 1 парче при разделен на 12.

# 482
За сила, енергия и тонус, на тялото освен месо му трябват и въглехидрати - картофи, паста, бобови, овес, т.н.

Стартирах седмицата с около 4.5 км ходене, а вечерта ще спортувам.

едит: допълвам, че говоря за сложните въглехидрати, т.нар. дълги вериги

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 15:45 от Al Georgieva

# 483
  • на острова на мечтите
Привет! Два дни не можах да тренирам. Само клекове и поза кон 🐎 по минута. Обаче замених със силово градинарство. Орязах листата на палмите Washington. Отдавна ги гледах, но онзи ден минах малко невнимателно и се забих в тръна на листото. Окопах тревата около дръвчетата, та бая потене падна.
Довечера ще гледам да наваксам.
Откъм тегло нямам големи загуби, но в сантиметри имам постижения. Още много път  трябва да измина, за да постигна това, което искам, но поне започнах. Почти шест месеца.

# 484
Днес стартирам с КГ цяло тяло с плитките Simple Smile Чувствам се добре може и да съм имала нужда от почивка. Доста неща изчетох днес и променям някой работи дано имам резултат.

# 485
Да, ние пропуснахме преумора естествено, най-баналната причина защо човек не е в кондиция 😅 Важно е да почиваш, а понякога дори и не се усеща човек как умората се натрупва.

Мога да ти дам пример със себе си, ако примерно една седмица всеки ден вървя по около 20-25к стъпки на ден (имам такива седмици), дори и с по-малко на брой и по-слаби като интензитет тренировки, задължително седмицата след това имам ей така от нищото даунтайм няколко дена. Не усещам, че се преуморявам, а явно ми идва много, защото после енергията ми пада значително.

Ти и малко спиш, винаги ли си спала по 6 часа както написа? Според това колко време прекарваш в различните фази на сън също може да се чувстваш по-изморена.

# 486
Да ,но се чувствам наспала се,ако спя или лежа повече започват да ме болят костите и тялото.
Днес примерно се събудих преди алармата и съм си ок. Но мисля, че е било от преумора.
Другото което исках да споделя е, че от около месец усещам мускулите ми все едно горят имам предвид прасеца и не зная защо някой имал ли е това усещане.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 09:25 от Cskafena

# 487
Преумората и мен ме удари. Уикенда още по-натоварен беше, с пътуване и дълги дни, та тази седмица ще го карам по-леко, ще направя двете тренировки от Iron , които ми останаха от миналата седмица и 2-3 full body. От следващата седмица ще си продължа по план с 5 от Iron.
Крис и Еди минават на апп за новата си програма. Ще продължат да пускат по една безплатна тренировка на седмица. Хедър има пилотната група, които изпробват апп също. Явно тренда върви натам и отделяне от ютюб. Само Синди ще остане.

# 488
  • Бургас
Здравейте, чета ви от доста време и ви се възхищавам на постоянството и най-вече на знанията и детайлите, които се придобили с времето. От вас преди време се запознах с Керълайн и почти всяка сутрин се гледаме една друга Simple Smile . Сега се зачетох за приложението и се чудя заслужава ли си плащането на абонамента (не е никак скъпо на фона на цените за групови тренировки в залата) или това, което е качено в youtube е достатъчно като видове и количество тренировки. Не съм обърнала внимание кога са последните качени видеа там и дали качва нещо ново, но за момента превъртам програмите Епик, като съм минала през Irоn и Fuel. Избирам си тренировката спрямо времето ,  с което разполагам и това как се чувствам в дадения момент.
Тези, които тренирате през приложението, моля да споделите впечатленията си.
И още един въпрос - някой платил ли си е абонамент към Ванко (от "Живот на кантар")? И съответно има ли нещо повече от това, което КГ предлага като концепция.

# 489
  • Бургас/Пз
Дано като всички минат към АРР , да не свалят тренировките от ютуб. Аз много харесвам всички на КГ и вече няколко години ми вършат прекрасна работа. Пробвах една година с АРР, но понеже не тренирам редовно искам аз да си редя групите, а и повечето пъти ми се налага да тренирам цяло тяло. Та вече не знам колко пъти съм извъртяла тези за цяло тяло от ютуб и още не са ми омръзнали.

# 490
Тази вечер тренировка за корем с КГ

# 491
Втори почивен ден с йин йога и Емили. Картинката не отговаря на практиката, Хануманасана нямаше.

# 492
Аз започнах 21 Day Fix Extreme RT, но покрай местенето и започването на учебната година на децата, при мен е някаква пълна лудница. Не пропускам тренировки, но ми трябва повече време да почивам и да спя... Вчера за първи път от 458 дни не успях да си направя крачките, но в 11 вечерта ми оставаха 3000 крачки до заветните 11000 и реших, че е по-разумно да си легна да се наспя (ставам в 5), отколкото да ходя по улиците Blush Не ми остава време за преходи, но тази неделя съм решила да избягам в гората, пък после пак ще наваксвам с домашни и работни задачи. Имах някакви идеи да пробвам след нея пак 80 Day Obsession, но реалистично погледнато няма да имам време, така че вероятно ще се спра на друга програма до 40 минути на ден.

# 493
  • на острова на мечтите
Аз нещо не схванах историята с Ютуб!? Ако тези , които следя в тубата, не публикуват вече там, ще мога ли да гледам старите видео? Или ще изчистят всичко?
Тази сутрин мускулна треска ръце.

# 494
Вчера извън графика ми, излезнах да тичам за компания, студеничко стана и сега съм леко схваната.

Общи условия

Активация на акаунт