Тренировки в домашни условия - 124

• 30 685
  • 714
  •   2
Отговори
# 495
Аз нещо не схванах историята с Ютуб!? Ако тези , които следя в тубата, не публикуват вече там, ще мога ли да гледам старите видео? Или ще изчистят всичко?
Старите тренировки си остават в ютюб.
За Хедър специално календарите обаче няма да са на разположение. Ще взема да си ги сваля, не се знае, може да ми хрумне да направя някоя програма, особено ако Каролайн ме счупи Sweat Smile

# 496
  • на острова на мечтите
Costa, благодаря! Аз ще си запазя Каролайн. Нямам време да тренирам редовно. Понякога, както вчера в 21:30 се натутках.

# 497
Днес - КГ силова цяло тяло реших да я направя въпреки мускулната треска дано утре не съм по зле .

# 498
  • Варна
Ден 16 и 17 от епик 2 днес. 16 беше 30мин Хийт и реших, че ще изкарам и една Горна част.
Утре ден почивка!
Разбих ходенето на 2 дни вместо на 1 ден и вече съм с 2 почивни, а не 3. По-балансирано е.
Вдигнах калорииите и въглехидрата и започнах отново да свалям.
Отчет- даден Simple Smile

# 499
Т.е. с повече въглехидрати се получава по-добре?

# 500
  • Варна
Да. Много бях орязала аз (1300 калории/70въглехидрат и 1450/120в) и то дълги месеци и явно тялото ми влезе здраво в сейфти режим. Общите ми изразходени калории идват 2 дни 2000-2050, 2 дни 2300-2350 и 3 дни 2400-2500. В момента, в който вдигнах въглехидрата, 5 дни подред съм по -300гр, а съм пред МЦ.
Иначе на 172см забих на 58.5-59кг и на 1300/1450 не мърдах. Даже последната седмица отидох почти на 60, реално качих стоейки на ниските калории, а си беше мъка дефицит от 700-1000 калории. В момента съм на 1700 със 170в, 140п и 50 мазнини и тренировките са ми дооооста по-леки.

# 501
Здравейте, тук съм и чета, но нямам какво интересно да кажа. Или крача по баирите, или крача нощем из апартамента или тренирам с Каролин. И дневната храна сложих в релси, мисля че и добавките много помагат. Нощем обаче се дъня понякога. А понякога много се дъня. И там не знам как да оправя работата.

# 502
  • Бургас
Да. Много бях орязала аз (1300 калории/70въглехидрат и 1450/120в) и то дълги месеци и явно тялото ми влезе здраво в сейфти режим. Общите ми изразходени калории идват 2 дни 2000-2050, 2 дни 2300-2350 и 3 дни 2400-2500. В момента, в който вдигнах въглехидрата, 5 дни подред съм по -300гр, а съм пред МЦ.
Иначе на 172см забих на 58.5-59кг и на 1300/1450 не мърдах. Даже последната седмица отидох почти на 60, реално качих стоейки на ниските калории, а си беше мъка дефицит от 700-1000 калории. В момента съм на 1700 със 170в, 140п и 50 мазнини и тренировките са ми дооооста по-леки.

Как смяташ общо изгорените калории за деня. За тези по време на тренировка - ясно, аз използвам спортен часовник, а другите?

# 503
  • Варна
tedincence, точно с часовник. Там имам активна енергия за деня и енергия при покой. Енергията при покой попринцип в БМР-а + базови движения, които не се отчитат като тренировка и равнят там нещата, когато смятам по таблица и за това и се доверявам ба часовника. (С Apple Watch 10 съм)
Днес: още -200гр. Да ме пита някой защо цяло лято се мъчих само да гледам хубавите плодове. В момента наваксвам с по едни 300-400грама диня.

Дух, пробва ли да пиеш нещо вместо да хапнеш?  Аз в тези жеги много се наливам с вода с лед, лимон и мента. Направо си засища.

# 504
Е ..ти на 172 см и 58 кг сваляне ли целиш?
То това си е поднормено тегло ...
Отчитам само стреч ,батут и крачки последните дни + много физическа работа-разчистваме една от къщите.

# 505
Елито,
Скрит текст:
на 3 часа сън, аз не ям, защото съм гладна, а от емоции и нерви. През деня на цената на много труд си правя балансирано меню, със сериозен дефицит, катерят баири по два часа, даже с макросите вече добре играя. И като през час един от двамата ме буди, накрая изтрещявам, изнервям се и вземи тоя банан или какаов крем. Приспивам единя, приспивам другия, лягам към 23, и след 1 се почва, единия ще яде, другия идва да спи при нас и е като стадо диви бизони, буди първия, той пък не може да заспи час и половина- два, лягаме си, втория пак буди първия, първия буди втория и така днес от 4:30 съм из апартамента. Спала съм от 23 до 24 после до 1:30 и после от 2 до 4:30. И толкова. Оплаках се. Ше ме извинявате много, но просто имах нужда да го кажа на някого.

# 506
eli70o0, аз съм като теб, 172 см и около 58.5-59 кг.
Тренирам през ден по близо 2 часа, зора ми беше да стопирам корема който тръгна да расте от падналия естроген заради МП.
Въглехидратите присъстват в менюто ми всеки ден.

# 507
Наистина не мога да разбера манията по ниските въглехидрати.
Да, когато са наистина много, пречат - добавят калории, задържаме вода и тн.
Но когато се храним балансирано, те са ключови за здравето, нивата на енергия и тн.

Обожавам летните плодове и не си представям да се лиша от тях. При това най-сладките обичам, особено смокини! За компенсация
лятото почти не ям ориз, картофи, паста. И всичко е точно. 52 г., 164 см, 54-55 кг, менопаузата отмина. Да, и аз се боря с характерните тлъстинки около талията, но насладата от живота ми е по-важна.

За протокола - тази седмица нямам време за тренировка всеки ден, затова избрах тридневния сплит за цяло тяло на Карълайн. Излезе ми душата днес с ден 2, но след закуската с 4 белтъка, 1 жълтък, 30 г козе сирене и 2 филийки квасен хляб с лимец съм
топ. И няколко смокини за финал 😊

# 508
Дух, използвай част от времето през деня за почивка. Може да си виртуоз на макросите, накрая недоспиването съсипва всички усилия.

Чувствам се късметлийка, че не обичам плодове Simple Smile

# 509
  • Варна / UK
Духче Hug, един банан е 100 калории - ти само от нерви хабиш повече, отделно ходенето нощем напред - назад... ами, изяждай си го без угризения! Гледай да поспиваш, когато можеш (и през деня), почивката е по-важна от тренировките.
Аз поемам промишлени количества въглехидрат на ден (включително и от шоколад, и от банани...) - не ми пречи Grinning
Скрит текст:
От миналата седмица се върнах към обичайните тренировки - 6 миналата седмица, тази ще са 5, а в неделя съм на концерт - танци-манци не знам дали се броят за тренировка Joy

P.S. Добавям едно видео, което току що изгледах - на Стан Събев за метаболитната гъвкавост - има добри предложения как да разцъкаме метаболизма:
Скрит текст:

P.S.2 - Бананите са много полезни, съдържат много витамини и фибри. Може да се комбинират с 50-100г Скир за по-голямо чувство на ситост.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 16:29 от NadyaT

Общи условия

Активация на акаунт