Instant Pot - тема 6 - мнения, рецепти и съвети

• 14 477
  • 309
  •   1
Отговори
# 150
Слагам го на решетката в метална форма за кекс.
Тази, която се ползва в програмата air fry?

# 151
Слагам го на решетката в метална форма за кекс.
Тази, която се ползва в програмата air fry?
Решетката с крачетата.

# 152
  • Пловдив
Сега малко извън темата, но не мога да реша 😄
Имам Instant Vortex PLUS VersaZone air fryer – върши страхотна работа, ама… точа зъбките за Instant Pot PRO CRISP + AIR FRYER 😍
(само мултикукър не искам 😅)

Обаче… тук идва дилемата!
Много ме изкушава и Ninja Foodi MAX 15-in-1 SmartLid Multi-Cooker with Smart Cook System (OL750UK) – изглежда звяр! 💥

Някой има ли опит с двата и може да каже кой си заслужава повече?

# 153
  • Бургас
Аз съм фен на марката Нинджа, но избрах Инстант пот/про крисп е моя/  заради стоманените съдове. Имах преди това мултикукър с керамичнно покритие, колкото и да пазиш става на нищо и то доста бързо.

Да ви кажа на мен не ми харесва чак толкова как стават готвените с налягане, но пък за меса, варива и когато бърза човек е супер. Еър фрайър капака ми харесва. Доста по-силен от еър фрайър фурната. Там обаче ми е по-удобно да пека печива / но с условието да са обработени , за мусака например и там само със заливката/, защото мога да ги сложа с тавичка. Когато пека тестени , слагам повече време  и се опичат добре, но предполагам ако се хване цаката и в ИП ще стават.

# 154
Здравейте. Искам да си купя мултикукър. Никога не съм имала. Бихте ли ме насочили към модел?

# 155
Моля,който има наблюдение да каже дали намалят цените на всички уреди на черен петък? Или само на някой от тях?

# 156
Миналата година не бяха всичките намалени със сигурност, аз се чудех между 2 модела и това ми финализира избора че само единия от тях намалиха. Пак имаше доста модели намалени де, просто не всичките.

# 157
  • София
Проверявайте и в другите магазини, не само в официалния сайт.
Аз миналата година го взех от Технополис с 30% намаление, което го нямаше в сайта на Инстант Пот.

# 158
От кой модел сте доволни?

# 159
  • София
Аз имам Дуо Нова 60, само мултикукър. За комбинираните нищо не знам.

# 160
Не съм ползвала и не знам. Какво предимство има,че са комбинирани, с функция фрайър?

# 161
  • София
Пестиш място за два уреда. Аз имам отделни уреди.
Но има и уреди със запичащ капак, например правиш мусака в режим налягане, после слагаш запичащия капак и запичаш заливката.

# 162
Моят е Дуо ево плюс, сега го няма, за мен е незаменим. За децата взех Про, защото и те са с дръжки, това ми е много важно, защото не ми трябват ръкохватки, разнасям стабилно където си искам. Имат и много хубави програми, включително йогурт.

# 163
Аз взех Дуо Изи, за моите нужди е достатъчен и такъв базов модел. Еърфраер имам отделен и не смятам да се разделям с него, така че за мен не си струваше по-скъп модел. Доволна съм от работата която ми върши, взех го на черния петък миналата година и си го ползвам често от тогава.

# 164
Моят е дуо крисп + еър фрайър. Не мога без него, разнасям го непрекъснато с нас. Исках да купя и за младежите, но те не искат. Поне ги склоних за един еър фрайър вортекс.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 22:50 от morskibriz

Общи условия

Активация на акаунт