Мисля на Bake, 180° за двайсет минути с въртене от двете страни. Добре ли е? И върху сгъваемата решетка?
То май не е и боядисано де, не го знам дали не си е просто черен материалът.
Откакто го имаме този кукър почти всеки ден го ползваме. Намислила съм обаче да си поръчам още една тенджерка и един стъклен капак, защото примерно онзи ден варих месо, не мога да я изчистя веднага, за да продължа да готвя, а исках да направя нещо като доматен сос. Дори в обратната последователност да беше, пак щеше да ми отнеме време, да измия съда, да го подсуша и да започна другото, което съм си наумила. Искам да вадя едната и да слагам другата купа и да продължавам. Аз като цяло готвя разделно месо от зеленчуци и на котлона така си бях свикнала в по 2 или три тигана или тави да готвя. Първо готвя месото, после отделно гарнитурата и тук ми е малко сложно, та да, най-вероятно ще си поръчам още една тенджерка 
