Instant Pot - тема 6 - мнения, рецепти и съвети

• 10 413
  • 239
  •   2
Отговори
# 90
Аз заглеждам Нинджата и Косорито на два етажа и фурничките на Инстант пот и Нинджа.

Чакам и намаления на аксесоари да пуснат от Инстант пот. Искам втори съд неръждаема стомана, кошницата от неръждаема стомана, рендето за кубчета и стойката за дехидратиране. 😬

# 91
При пот-овете вървят намаления вече от 2 седмици на различни модели. Следи ги да не ги изпуснеш Simple Smile И аз на промоция взех моя и то доста изгодно беше, затова му се радвам още повече Simple Smile

# 92
  • Сливен
На косори ще има намаление от 5-ти до 30% и код BORI5 още 5%

# 93
  • 1st floor

Сега съм метнала око на Косори Дуал Blaze - настройвам му се на цената Grinning и ще го взема. Ако го намалят, супер.
Друг фраер не искам.
И аз го искам, но чакам намаление! Миналата година на Черния петък взех на щерката и тя е много доволна. Свиркай, ако го видиш намален преди мен. Simple Smile

# 94
  • София
Поръчах Pro Crisp + Air fryer и Vortex с намаление от Озон. Да мирясам най-накрая 🤣

# 95
Тинтири, супер. Честито! Дано останеш доволна. 😊

# 96
Привет, имам еърфраер Инстант пот, но на индикаторите за цифри и долните чертички вече има няколко изгорели. Вие имате ли подобен проблем? Като прочетох колко тромаво става сервизът почти съм се отказала...

# 97
Къде сте чели за тромав сервиз? Абсолютно навсякъде чета за страхотно обслужване. Аз пращах капак за готвене под налягане - стана много бързо подмяната и комуникацията е супер. Много са отзивчиви и възпитани. От доста години не съм прочела никога негативен отзив за ремонт и комуникация с Инстант пот.

Пиши им по мейл, приложи снимки и гаранцията и ще ти пишат какво да се случи след това.

# 98
Пробвах в кукъра пълнените постни чушки - всичко сурово, под налягане - ниско с естествено освобождаване, за 20 мин, станаха божествени. Оризът е идеален, както и самата чушка. Нарязах всичко, разбърках, напълних и след 20 мин вече имах готова вечеря. Simple Smile Не помня кой тук го беше писал, че е пробвано и работи, благодаря и аз докладвам, че наистина работи идеално!

# 99
Пробвах в кукъра пълнените постни чушки - всичко сурово, под налягане - ниско с естествено освобождаване, за 20 мин, станаха божествени. Оризът е идеален, както и самата чушка. Нарязах всичко, разбърках, напълних и след 20 мин вече имах готова вечеря. Simple Smile Не помня кой тук го беше писал, че е пробвано и работи, благодаря и аз докладвам, че наистина работи идеално!
Без запръжка на плънката така ли? Извинявам се за глупавия въпрос но докъде сипвате вода?

# 100
Къде сте чели за тромав сервиз? Абсолютно навсякъде чета за страхотно обслужване. Аз пращах капак за готвене под налягане - стана много бързо подмяната и комуникацията е супер. Много са отзивчиви и възпитани. От доста години не съм прочела никога негативен отзив за ремонт и комуникация с Инстант пот.

Пиши им по мейл, приложи снимки и гаранцията и ще ти пишат какво да се случи след това.

Не съм чела отзиви за сервиза, а само процедурата, тя ми се видя трамава. На вас за колко време ви върнаха капака?

# 101
Без запръжка на плънката така ли? Извинявам се за глупавия въпрос но докъде сипвате вода?
И за колко време настройвате кукъра?

# 102
По принцип си е 30 дни, но моя капак го смениха може би за седмица. Много доволна останах от обслужването и помощта.

# 103
Здравейте всички Blush надявам се, че това е правилното място да задам въпроса си. От няколко дни ми е хрумнала идеята да си взема мултикукър с цел да намаля времето прекарано в готвене. След известно проучване на мнения реших, че Instant pot е марката, която ми вдъхва най-много доверие. Не успявам обаче да се спра на модел и тук имам нужда от вашия съвет. Нещата, които най-често готвим у дома, са мусака, пиле (бут с кост) с ориз, пиле с картофи, боб и леща, и класически супи. 4ма човека сме, т.е. около 6 литра обем ни трябва. Обмислям варианта за комбиниран уред с air crisp функция, но струва ли си (сякаш са бая пари отгоре)? И запечената повърхност не е ли реално малка (ако тенджерата е по-скоро дълбока, отколкото широка)? И още нещо - мъжът ми твърди, че обикновена тенджера под налягане щяла да върши същата работа и се чудя как да го оборя Joy Извинявам се, но съм много нова в темата. И благодаря предварително за съветите!

# 104
  • на Мелмак
Ами, аз изпитвам истински ужас от тенджерите под налягане.
Точно този модел имам- с двата капака. Про нещо си. Научих се да готвя в него.
В началото ще имате може би фалове. Но се свиква. Време и вода. Слагаш, каквото си решила. Той си готви, изключва и воала. Не му следиш време, не го дебнеш. Спокойно може да си почетеш книжка, да отидеш на разходка и като се върнеш да е сготвено и топло яденето. Използвам и бавното готвене, има дехидратация, су вид. Доста интересни опции. Няма да съжаляваш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт