Чакам и намаления на аксесоари да пуснат от Инстант пот. Искам втори съд неръждаема стомана, кошницата от неръждаема стомана, рендето за кубчета и стойката за дехидратиране. 😬
и ще го взема. Ако го намалят, супер.
Не помня кой тук го беше писал, че е пробвано и работи, благодаря и аз докладвам, че наистина работи идеално!
Не помня кой тук го беше писал, че е пробвано и работи, благодаря и аз докладвам, че наистина работи идеално!
надявам се, че това е правилното място да задам въпроса си. От няколко дни ми е хрумнала идеята да си взема мултикукър с цел да намаля времето прекарано в готвене. След известно проучване на мнения реших, че Instant pot е марката, която ми вдъхва най-много доверие. Не успявам обаче да се спра на модел и тук имам нужда от вашия съвет. Нещата, които най-често готвим у дома, са мусака, пиле (бут с кост) с ориз, пиле с картофи, боб и леща, и класически супи. 4ма човека сме, т.е. около 6 литра обем ни трябва. Обмислям варианта за комбиниран уред с air crisp функция, но струва ли си (сякаш са бая пари отгоре)? И запечената повърхност не е ли реално малка (ако тенджерата е по-скоро дълбока, отколкото широка)? И още нещо - мъжът ми твърди, че обикновена тенджера под налягане щяла да върши същата работа и се чудя как да го оборя
Извинявам се, но съм много нова в темата. И благодаря предварително за съветите!