Седмокласна Изпитна 14.07 - 20.07 До класирането отброяваме, на най-желаното място се надяваме …

• 87 382
  • 1 503
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Всяка година пускат такова съобщение, за да спре тормозът по телефона и по мейла. И после класирането излиза по-рано от обявения час.
Имайте предвид, че излиза едновременно във всички области и трябва всички РУО да са готови на 100%. А някои не са особено експедитивни, както знаете от публикуването на статистиките за успеваемост.

# 91
ММ ми предложи да ми направи скрипт, който ауторефрешва, а аз го помолих да тури и едни сирени за сигнализация, когато нещо се случи в системата. JoyJoyJoy

Ударили сме го на забавление в наш"та къща.

# 92
Добре, съгласна да сменим малко темата. По БЕЛ ако даваш само отговор Б ще имаш 13т. и ако не отговаряш на нито един отворен въпрос. Тоест може да хванеш към 30, ако все пак попълниш всички.

# 93
И в нашето едно момче са го хванали. Било е в стаята на сина ми. Анулирали са му работата и са го помолили да напусне.
Ужасно скъп и болезнен урок ще му е Disappointed

Успех на всички чакащи!

# 94
Колко точки средно се изкарват от тест, ако произволно се заграждат а б в г? Приблизително?
10-тина точки според мен на тестовата част с избираеми отговори.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 11:52 от Мила Атова

# 95
Над "Класирането не е обявено" се появи съобщение, че ще е след 16,00 ч.🤭

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 15:23 от dolce miele

# 96
По математика, ако даваш само отговор Б - 19т. Номерът с гадаенето е да даваш само един и същ отговор, за да си сигурен, че няма да уцелиш всички грешни!

# 97
  • София
За тази година максималният бал година не се вижда никъде, защото още не знаем къде с колко се влиза. След каласирането ще излизе статистика за макс/мин бал.

Всяка година пише така, за да не им звънят изтрещели родители като нас.

А само се замислете: дали в 12:00 или в 16:00, все ще се чака до утре за записване. Да ударим по един джин, а?

# 98
Я да благодаря за новата темя на Гадамер! За джин рано - някои се мъчат да работят / полууспешно, полунеуспешно/!

# 99
  • Куциндрел
Държавна институция... хич не им е, че сумати народ чакат класиранията. Добре, че има срок за записване, иначе поне още няколко дни щяхме да чакаме

# 100
  • София
За тази година максималният бал година не се вижда никъде, защото още не знаем къде с колко се влиза. След каласирането ще излизе статистика за макс/мин бал.

Всяка година пише така, за да не им звънят изтрещели родители като нас.

А само се замислете: дали в 12:00 или в 16:00, все ще се чака до утре за записване. Да ударим по един джин, а?
Грети (дъщеря ми се казва така и си ми много на сърце) Simple Smile ударя ли един джин, ще съм фурор на работа Simple Smile

# 101
То записването е лесно....

Чудя се в петък какво са правили в МОН...не са ли си подготвили нещата?

# 102
  • София
Дали в училищата гнезда ще разпечатат резултатите?

# 103
Четири часа и малко какво са! Все пак целта оправдава средствата -  битката е за една образователна система, предлагаща достъп до елитни училища, някои от тях с по-добри тоалетни. А за всички участващи има бонус - едно по-добро онлайн изживяване! 😉

# 104
  • Стара Загора
Благодаря за новата тема.
Да я напълним с добри новини, без нерви , въпреки, че МОН са на принципа - ела Вълчо, изяж ме!:))

Общи условия

Активация на акаунт