Битата родилка в Майчин дом София

• 51 850
  • 1 342
  •   1
Отговори
# 975
  • France
Колко викаш е средната продължителност на живота на вашето поколение в България? Има ли 70 години за мъжете или май няма?

# 976
Колко викаш е средната продължителност на живота на вашето поколение в България? Има ли 70 години за мъжете или май няма?

Е, аз още нямам 70 и съм баш на възрастта, на която сега са професори, доценти, шефове и прочее хора по най-горните етажи. И да не забравяме, че те са учили по своя начин и следващото поколение и то това е видяло и това е попило като ноу хау.
Мойсей е водил 40 години евреите през пустинята...

П.П. Даже и 60 нямам още Wink

# 977
  • Пловдив
Тяхното поколение, предполагам, още не е измряло, а иначе в България за 2023 г. средната продължителност на живота на мъжете е 72,3 години, тоест, представете си, има 70.
Тук за целия период 2022-2024.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 18:14 от Магдена

# 978
Не знам за какви поколения си говоритено вербалната и физическата агресия както и вулгарните подмятания, нямат място в болниците. Точка. Не знам какво се бистри още този въпрос кой бил корав и кой лигав. Това няма нищо общо. Кога да се постави упойката е прерогатив на медицинския екип, изпускането на ръце и език, не.

# 979
А ако персонала изпадне в истерия, пак ли с шамари?

# 980
  • Пловдив
Кога се установи, че пациентката е изпаднала в истерия, и то, застрашавайки бебето си?

# 981
Черна станция, прочела ли сте историята на Антония? Знаете ли защо е бил шамарът?

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 18:28 от White_noise

# 982
Аз писах условно, уточнявайки, че не знам какво е станало. И само предположих, че както обикновено истината е по средата.

# 983
Хора защо пишете глупости без да четете? Момичето не е било в истерия,  ударили са я защото не е стояла на едно място докато са й слагали епидуралната упойка, което се е случвало по време на контракция! Коя е тази жена, която ще получава контракция и няма да мръдне, защото й слагат упойка? И за какво са й я сложили ПО време на контракцията а не между???

# 984
  • France
За да се упражняват по красноречие и между другото да вкарат линията ние сме по-по-най, а вие сте най малкото изнежени.
Ама аз ще раждам веднъж-два в живота ми и изисквам топло и мило отношение. Ако искам да се тренирам в твърдост, ще се запиша в армията.

# 985
Мисля, че всички разбраха, че трябва да се плаща. Много. Редовно се припомня. Сега пак. Жалко е, защото не се раждат чак толкова много българчета.

# 986
И да плащаш, пак не е гаранция. Това е най-страшното.

# 987
Тогава няма да ти натякват, че си мизерна истеричка

# 988
Ударила я е, защото си е позволила да предупреди, че започва контракция преди да бъде сложена упойката. Шикова не е искала да изчака.

# 989
Не знам защо моето ОБАСНЕНИЕ, а не ОПРАВДАВАНЕ, на нещата обира толкова негативи?  Да съм казала, че добрата практика изисква шамари? Е, допуснах го в супер критична ситуация, но то беше илюстративно, а за случая не знам нищо и само си пиша общи неща.  Не защитавам позиция, защото нямам данни.

Що се  отнася до поколенията, плагиатствам една снимка от друг подфорум:

Общи условия

Активация на акаунт