Битата родилка в Майчин дом София

• 51 774
  • 1 342
  •   1
Отговори
# 1 065
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Някои си ги знаят, и като си ги потърсят, получават още по грубо отношение...
И накрая Медицински надзор, ще излезе със становище, че няма проблеми.

# 1 066
И да си знаят правата, пак нищо няма да се промени. Нито ще потърсят отговорност от лекарят, нито нищо.

# 1 067
  • Пловдив
Е следващия път някоя по-борбена родилка ще ги снима. И понеже няма да вярва на Медицински надзор просто ще пусне клипа. Например тук. И ще има оле-мале.
Спасява ги само това, че точно в този момент, тези жени са заети с друго.

# 1 068
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е следващия път някоя по-борбена родилка ще ги снима. И понеже няма да вярва на Медицински надзор просто ще пусне клипа. Например тук. И ще има оле-мале.
Е то е имало клипове, в Горна Оряховица ги бяха записали даже, и накрая лекаря взе обезщетение...
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/lekar-osydi-prokuraturata- … riahovica-2133727

# 1 069

И на мен ми се иска да вярвам, че нещо ще се промени, но за жалост надали. Лекарите винаги излизат сухи от водата, поне в България.

# 1 070
  • Be realistic - plan for a miracle.
Как да ги запише? Ти влизаш гол-голеничък там, по една разперена хартиена нощница, без сутиен без нищо, махат даже бижутата. Абсурд някой да вкара записващо устройство там. Иначе и на мен ми мина през главата, че е добър начин… Просто сме стигнали дъното и го копаме усилено, това е.

# 1 071
Не е законно, за съжаление.

# 1 072
Не са всички такива.
Но се допуска
Да напомня, че и новородени бият по главата. И там ли е отношение на пациента. Че и платено беше, с камери.

# 1 073
В някои болници позволяват телефон.
Как да ги запише? Ти влизаш гол-голеничък там, по една разперена хартиена нощница, без сутиен без нищо, махат даже бижутата. Абсурд някой да вкара записващо устройство там. Иначе и на мен ми мина през главата, че е добър начин… Просто сме стигнали дъното и го копаме усилено, това е.

# 1 074
Аз си носех телефона в залата и при двете раждания. В началото си чатех с таткото, а като приключиха ражданията му се обадих и пратих снимки на бебетата. Спокойно можех да направя аудиозапис и едва ли някой щеше да разбере.

# 1 075
Доволни- недоволни- резултатът от проверката е такъв, какъвто е. Толкоз!

# 1 076
Да си затваряме устите казваш...

# 1 077
О, не, продължете, моля. Чета ви с голям и искрен интерес.

# 1 078
  • София

Още ли ви е забавно https://anons.bg/tragediya-v-ruse-21-godishna-rodilka-pochina-dn … te-v-bezdejstvie/

# 1 079

Още ли ви е забавно https://anons.bg/tragediya-v-ruse-21-godishna-rodilka-pochina-dn … te-v-bezdejstvie/

Не мога да повярвам на какво се начетох в тази тема, колко хора и по-специално ЖЕНИ подкрепят или оправдават отвратителното отношение на лекарите към родилките. Поредният случай, който най-вероятно ще е потулен и ще се окаже, че няма никакъв проблем от страна на лекарите, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт