Ми, прави са фенките, че пишат така. В Китай много мъже се снимат с венци, аз обожавам такива фотосесии. 

,:cat2:, писатели, пишеща машина
Хубави костюми, мъжете в костюми също, къщата на писателя съм почти сигурна,че е къщата от Гоблина с тези специфични прозорци и високи пространства,като в катедрала. Любимото място под прозорците на Гоблина и Жътваря и тук се ползваше от броманса. Имах усещането,че са се опитали да създадат подобна на Гоблин история с предистория в миналото,но по-близко минало и пак главни герои двама мъже и едно момиче.
Как няма да получи травми , и то не само физически , ами и психически?! И той не попада на свестен сценарий...Може вината да е в мен, в моята настройка, знам ли?!
и "Маркиз Хайхун" е заложен, но започна с пата-кюта и го гледам с повдигната вежда. 
Как няма да получи травми , и то не само физически , ами и психически?! И той не попада на свестен сценарий...Може вината да е в мен, в моята настройка, знам ли?!
и "Маркиз Хайхун" е заложен, но започна с пата-кюта и го гледам с повдигната вежда. 
. Готова съм за Корея
, ама ще е чак в края на март, ако всичко върви по план
.
Препоръчани теми