За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 17

• 18 274
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Еха, Роца, какво съм ти намерила за днес!
https://www.facebook.com/reel/1611677013570692
https://www.facebook.com/reel/3365932490225560

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 18:04 от victoria vassileva

# 511
Не стига,че социалките са ми пълни с ИИ изображения на човечета с венци
Скрит текст:
а и живите хора започнаха да ми излизат с такива, че и феновете пишат Cutie 💕 Love you cutie 😊🥰
Скрит текст:

Това е като някаква мания да се мислят за нимфи??

# 512
  • София
Това е като някаква мания да се мислят за нимфи??

Heart Eyes Ми, прави са фенките, че пишат така. В Китай много мъже се снимат с венци, аз обожавам такива фотосесии.

По принцип короните от цветя, като на рисуваните и първите две снимки, идват от една традиция, в която първоначално са участвали жени. И днес е много популярна. На който му е интересно, може да потърси за Zanhuawei от Xunpu.

В последно време и мъжете носят такива корони, покрай един техен израз, който реално означава нещо от сорта на "Това, че мога да нося корона от цветя, не значи, че не съм мъж (мъжествен)".

# 513
  • вятърничава
Заспахте! Да ви давам ли пак за домашно тема за нов сценарии? Stuck Out Tongue Winking Eye
Я първо се раздвижете с тези матрици Sunglasses
https://youtube.com/shorts/cCGTaK_VtmE?si=GipohF-xNvaYAQn5
Второ: пак ще пиша за Glass Heart и обещавам,че е за последно. Изгледах преди 2 седмици, отчитам го сега. Момчетата и момичето бяха готини, изградиха добри отношения в групата, изглеждаха като истински музиканти, за музиката се бяха постарали. Палтата и одеалото на главния Г и дрехите на останалите бяха отражение на самите герои. Историята започна добре, имаше потенциал и завърши тъпичко. Всичко можеше да бъде разказано стегнато  във филм за 2 часа или с по-добър сценарии и по-малко мелодрами в сериала. Признавам,просто исках да си пробутам снимката Smiling Imp

Трето: Chicago Typewriter (2017)/ Пишеща машина "Чикаго"(2017) изгледан. Признавам си,че много харсвам Yoo Ah In и Go Kyung Pyo. Чудесна комбинация бяха двамата, хубав броманс спретнаха,че и в допълнение и Kwak Shi Yang участва. Lim Soo Jung не беше зле, но я харесвам повече в Search: WWW ,по-зрели роли и отиват повече. Интересна история с връщане назад във времето, прераждания, романтика, Animal Dog2,:cat2:, писатели, пишеща машина Joy Misc Ghost Misc Gun Хубави костюми, мъжете в костюми също, къщата на писателя съм почти сигурна,че е къщата от Гоблина с тези специфични прозорци и  високи пространства,като в катедрала. Любимото място под прозорците на Гоблина и Жътваря и тук се ползваше от броманса. Имах усещането,че са се опитали да създадат подобна на Гоблин история с предистория в миналото,но по-близко минало и пак главни герои двама мъже и едно момиче.
Скрит текст:
Бромансът тук беше между човек и призрак.Любовен триъгълник.
Напред-назад във времето, докато се изясни всичко. Историята от миналото беше интересна,но малко прекалено театрално поднесена. Сигурно,ако го бях гледала веднага след Гоблин, щях много да го харесам.Но, вече съм претенциозна и ще кажа,че е добър, гледаем, с хубави декори и костюми и Бясното и Пьо-то бяха удоволствие и не ме разочароваха.

Някой ще каже ли добра дума за Secret Love Affair?

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 18:01 от bb6

# 514
ElzaFB интересно 🤗 Аз си мислех,че се готвят да празнуват някакъв индийски празник в края на седмицата в който накичват статуите на  богинята Дурга с цветни венци, за да гони злите духове.

Заспахте! Да ви давам ли пак за домашно тема за нов сценарии? Stuck Out Tongue Winking Eye
Нормално,часът е 20.30 тъкмо време за сън.
Не. Може в неделя. Сега съм заета да плача ,че сериалът ми го дават само в събота. 😭 И после да заспя.

# 515
  • вятърничава
Бонбони и сладкиши не раздават ли, само с цветя ли кичат?
Кого се опитваш да излъжеш,че ще заспиш в 20.30?

# 516
Бонбони и сладкиши не раздават ли, само с цветя ли кичат?
Кого се опитваш да излъжеш,че ще заспиш в 20.30?
Не.Само кичат с цветя и оставят дарове на духовете,които да ги пазят. Самият празник продължава 10 дни,защото толкова е била битката между богинята и лошия дух.

Кой ще спи?Имам да гледам 2 епизода от хорър сериал с духове и всичко както си трябва. Не като зомби детектива, който може да изплаши някой само ако си сложи цветен венец и започне да крещи  - Няма да ви простя за The walking dead или Гъбите не са виновни за апокалипсиса в The last of us😵‍💫

# 517
  • гр. София
Здравейте, отдавна не съм писала, но ви чета. Simple Smile Гледам "Бон Апети, ваше величество" Доста дълъг първи епизод, но много забавен Joy

# 518
  • Русе
Приключих с "Път към безсмъртието" - просто се отказах?! Горкият Ян-Ян! То не бяха лупинги, пикирания и пируети...Flushed Как няма да получи травми , и то не само физически , ами и психически?! И той не попада на свестен сценарий...Може вината да е в мен, в моята настройка, знам ли?!
С надежда за нещо малко по-добро пристъпвам към Чен ФейЮ и последния му шедьовър "When destiny brings the demon". Чета, че е от семейство с много известни родители ( майка артистка, баща - режисьор), което е сериозна причина за доказване. Предстои ми първа среща с него. Simple Smile
Иначе Сю Кай с "котката" ме чака на 2-ри епизод Stuck Out Tongue Winking Eye и "Маркиз Хайхун" е заложен, но започна с пата-кюта и го гледам с повдигната вежда. Joy
Мда, най-забавен засега се оказа "Бон апети". Rolling Eyes
От китайските предложения на Дани само 3 имена са с потвърдени дати от МДЛ, а аз очаквам 2 листа със заглавия...Joy

# 519
Приключих с "Път към безсмъртието" - просто се отказах?! Горкият Ян-Ян! То не бяха лупинги, пикирания и пируети...Flushed Как няма да получи травми , и то не само физически , ами и психически?! И той не попада на свестен сценарий...Може вината да е в мен, в моята настройка, знам ли?!

Иначе Сю Кай с "котката" ме чака на 2-ри епизод Stuck Out Tongue Winking Eye и "Маркиз Хайхун" е заложен, но започна с пата-кюта и го гледам с повдигната вежда. Joy
Уйни не си само ти и аз го зарязах Път към безсмъртието то и аз си падам по разни изчанчени неща, но това е пълна безсмислица.
Сю Кай с "котката" на мен ми харесва, историята е разказана като приказка . Някъде към 32-рата серия съм.

# 520
  • пустинен пъпеш
Аз казвам добра дума за Secret Love Affair(2017),от изгледаните няколко сериала с  Yoo Ah In за мен е  изключително умело превъплъщаващ се във всяка своя роля,както в отзив в MDL го наричат ,,брилянтен актьор".Признавам си,че неговото име е причина да гледам сериали с негово участие и много съжалявам за принудителната ,надявам се да е временна пауза в кариерата му.А Chicago Typewriter(2017) ,както писах преди ,я започнах,но ту гледам,ту се прехвърлям на нещо друго.

# 521
  • България
Гледам Miss Chun Is a Litigator
Първите епизоди ми харесаха, имах чувството че гледам младата женска версия на инспектор Ди.
Обаче в един момент разтеглиха сценария, започнаха да се занимават с отношенията между Нея и още Трима.
Тъкмо се канех да приключвам и в 14-и епизод стана интересно.
Хубавото е, че е само 20 епизода и сигурно ще стигна до финала.

# 522
20 от 20 Wink. Готова съм за Корея Smile, ама ще е чак в края на март, ако всичко върви по план newsm08.
С агенция или самостоятелна екскурзия сте замислили? Сега разучавам надеждни фирми, защото искаме да се включим в организирана екскурзия.

# 523
Golden magnae, ще ти отговоря на лични, за да не разводняваме темата тук.

# 524
Golden magnae, ще ти отговоря на лични, за да не разводняваме темата тук.
Предварително благодаря Heart

Общи условия

Активация на акаунт