За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 17

• 18 195
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Grinning Аз разбрах защо вече не ми излизат петъчни постове в социалните:

Затова съм скромна днес:

Грижата за мотора

Кардиото в Китай

На строежа

Персонален асистент

Водните паркове в Китай

На лекар в Китай

# 541
Grinning Аз разбрах защо вече не ми излизат петъчни постове в социалните:
Това са просто социални медии, които са с объркан алгоритъм. Вероятно от Гугъл са виновни или ПМ, вълкът на вълците, глобалното затопляне, фишинг имейлите, изчезването на пчелите или друго по избор.
Виж,виж, хубаво виж какво пиши там - корейци,а не китайци.

# 542
  • София
Вероятно от Гугъл са виновни или ПМ, вълкът на вълците, глобалното затопляне, фишинг имейлите, изчезването на пчелите или друго по избор.
Виж,виж, хубаво виж какво пиши там - корейци,а не китайци.
🤣 Аз затова напусках само китайци. Те минават между алгоритмите, защото ПМ се грижи да ме зарибява.
А и харесвам вълци…като този:

Скрит текст:

# 543
В снощния ми филм казаха,че вълкът на вълците е върколакът 🤣
А във филма имаше зомбита,динозаври,митични същества,извънземни - всичко каквото си помислиш го имаше.

# 544
Приказката Moonlit Reunion беше хубава 9,5 от мен.

# 545
Приказката Moonlit Reunion беше хубава 9,5 от мен.
Снощи гледах епизод 1.
Хареса ми,че са разнообразили и Тя е демон котка,а не лисица .

# 546
Историята на неуспешната среща с фенове в Китай на Ли Су ХьоК (специално за Моарейн )

https://www.youtube.com/watch?v=gaI-O6qxPDk

Много експлоататорско звучи...

# 547
Днес във фида ми се показа тоз орра  и се зачудих дали да не гледам нещо с него днес ThinkingWink

В коментарите имаше много интересен въпрос Joy
"Дали все още е женен?" тъй като някои хора си мечтаят да се съберат с него Stuck Out Tongue Winking EyeLaughing

The Mantis: Original Sin започна интригуващо , ще го гледам.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 12:53 от Danifin1

# 548
  • пустинен пъпеш
На 14 еп. на The Royal Gambler(2016) съм,наред с  интригите за надмощие,власт и печалба според сюжета вниманието  към сериала привличат и актьорска игра от три различни поколения Jun Kwang Ryul ( 60-а г.,завършил музика и източна медицина),Choi Min Soo(62-а г.);Jang Geun Suk (87-а г.);Yeo Jin Goo(97-а г.).Може да поогледам филмографиите на първите трима.

# 549
Този път няма да издавам какво ще яде краля, но ще мине през три държави. Много се смях с произношението им на последното

М ...да сценаристите успяха да скапят сценария на Шики макар че има някаква странна нишка, която ме човърка да разбера правилно ли съм схванала нещата. Да видим утре дали ще позная каква ще е развръзката на тази нишка.

# 550
rududu, и на четиримата им разгледай филмографиите, защото има много какво да се гледа с тях. Не подценявай Йо Джин Гу. Най-малък е, но е на екран от дете и е един от любимците на корейците, а и не само на тях.
Между другото Чон Куанг Ньол, Че Мин Су и Йо Джин Гу играят заедно и в Warrior Baek Dong Soo (2011).

# 551
Аз ли се умилявам, но Кралят и готвачката ми харесва как играят. Кръстосването на шпагите с "жената" също беше интересно- "кокошка ли ме нарече"? Но май в чантата дневникът на Краля липсва?

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 00:56 от victoria vassileva

# 552
  • пак на Рив Гош
Вики,
Скрит текст:
да, дневникът липсва в чантата.
Ако не ме лъже паметта в края на предния епизод, когато даваха как Краля пише в дневника му даде името (не помня как точно беше, нещо като "Мангурок" ми се върти в главата, ма ме мързи да проверя), дадоха чантата в шкафа на Секретаря и в този момент името на дневника, който беше в нея, примигна в златно и самата книга изчезна

Вчерашният епизод беше забавен, особено в кулинарно отношение. Днес се очаква напрежение в кухнята и ще хвърчат Hocho Hocho Hocho

Тези дни нямах много време за гледане, понеже имах доста странични занимания, несвързани с тукашните ни дискусии, които ми отнеха част от вниманието (По сравнително независещи от мен причини, ми се наложи да си затворя блога, който поддържах от 2009та насам. Та вчера и в петък се занимавах с това и с евентуалното му частично възстановяване Cry).
Все пак успях да изгледам първия епизод на започналия онзи ден My Youth. Не знам Катерицата какво пие, ама искам от същото ("I'll have what (s)he's having", за тези, които разбират препратката Grinning)! Този човек имам чувството, че не само не остарява, ами и се подмладява с всяка година. Скоро ще започне да изглежда и по-млад от Сон Канг Joy! Сигурно, защото си ляга в 22ч Grinning.
Сериалът ще ми е от калибъра на лятното пътешествие, дето свърши миналата седмица - дъвка за окото и мозък на нощното шкафче. Само дето  ще се радваме на зеленината не в провинцията, а в цветарския магазин, който всъщност е кафене Grinning (https://maps.app.goo.gl/FV3yuC8eiVMtSUpg6)
Предчувствам, че накрая ще имаме щастливи еднорози, но дотогава ще имаме тревожни еднорози, които сигурно често ще чешат грива и гризат копита от напрежение Joy

Нощеска, понеже не можах да спя, изгледах новия епизод на ток-шоуто в Ютуб канала на Ю Йон Сок, където му гостуваше Shin Hyun Been. Динамиката им в шоуто ми хареса много повече, отколкото в Hospital Playlist, да ви кажа. А Любимият Ю се беше притеснил като гимназист Grinning.

# 553
Ох, не мога вече Чосонско време и френски макарони.........

# 554
  • Русе
Малиии, ами това как да го тълкувам? Flushed И Шута ли е "прилетял" от бъдещето?
https://www.facebook.com/reel/1456656072126815

Общи условия

Активация на акаунт