За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 17

• 18 195
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Щом ви се гледат разсъблечени мъже тази дорама Shadow Love е за вас. Cheng Lei през повечето време е разсъблечен  или поне в сериите които съм изгледала до сега SunglassesWink

# 586
Щом ви се гледат разсъблечени мъже тази дорама Shadow Love е за вас. Cheng Lei през повечето време е разсъблечен  или поне в сериите които съм изгледала до сега SunglassesWink

Направо ми напълни очите, а съм само до 7 епизод Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses Heart Дано да го карат така до края. Някои сцени са толкова еротични, че се чудя как са минали през цензурата.

# 587
  • София
Той ли беше казал, че приема роли само ако в сценария има сцена във вана?

# 588
  • вятърничава
Не тъгувай, Tuon,защото четвъртък е малкия петък Grinning

Kim Young Kwang ми се набива в очи в последно време, първо беше Имугито преди да се всели в тялото на писаря/секретар, после с ролята му в Trigger (2025)    https://www.facebook.com/watch/?v=1397742527948165
Поразгледах му ролите и през почивните дни изгледах Call It Love. Роца,ако не си го гледала - от нашите е! Бавен, меланхоличен, романсът е още по бавен, мерят улиците, голямо ходене пада. Нещо от рода на My Liberation Notes, My Mister, Tell Me That You Love Me. Ролята на Kim Young Kwang е доста по-различна от екшъна и Имугито. Дабре си пасват, като двойка ГГ.

А с господин Червени нишки май са си приятелчета.

Скрит текст:

# 589
Много е гот да си ХО така като приключиш можеш да си да се прехвърлиш веднага към дорамите. Не като вчера , изкрейзих  с тази Лондонска транспортна стачка - 3 часа стоях в задръстване с колата на прибиране  - някаква лудост Smiley
Вчера изгледах три от сериите на Tempest очертава се страхотен политически трилър.
Изгледах и 1вата серия на Go to the Mountains and Sea очертава се забавен като начало.

# 590
  • вятърничава
Danifin, много се смях вчера с твоя сенсей.Голям боец е!
Сега вярвам вече,че корейските и китайските мъже са смели войни. То след лютото нищо не може да ги уплаши.

# 591
Joy Мани, мани. Само като се сетя каква гледка беше и даже кучето се чудеше защо плаче. Аз само съвсем леко опитах първият дресинг и след това цяла вечер пих мляко , а аз не мога да си представя той как въобще изяде една голяма порция салата с таз "отрова" LaughingLaughingLaughing

# 592
  • вятърничава
Ето какво прави любовта с мъжете. Краля така от любов към моадмазел Мишлен и люто прояде.
 Поне ще е устойчив на отравяне Flowers Chili

# 593
Много си права . На какво само са готови влюбените мъже LaughingLaughingLaughing
Аз сложих този дресинг в забранените неща у дома. Употреба само ,ако се налага за "уморя" някого ,ако ме вбесят 😡 .

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 17:47 от Danifin1

# 594
  • България
Един от любимите ми актьори вече го няма.
Yu Meng Long

# 595
  • Русе
Да, и аз прочетох новината за този артист. Колко жалко за този млад живот?! Има още 2 сериала с него, не знам дали са завършени и дали ще видят бял свят. Недоумявам какво го е накарало да скочи от покрива, само алкохола ли? Нищо не подсказва за някакъв скандал...
Започнах тази вечер "Tempest"/Полярная звезда - 1-ви епизод мина доста интересно и интелигентно. Не знам защо в мен избухнаха асоциации за прилики с "Червен лебед" с Рейн , може би заради  жанра. Като пилотен епизод инерцията е сбита и възходяща. Определено ще го гледам!
Ще погледна и "Go to the Mountains and Sea" - време ми е да се запозная и с Чън И.
За "Бон апети" мога да кажа само, че искрено се забавлявам, когато го гледам! Не се задълбочавам в ястията, интересна ми е камерата, която следи начина на приготвяне и ситуациите в кухнята. Освен двамата ГГ , съм хвърлила око и на Шута...каква скрита лимонка излезе това момче?! Stuck Out Tongue Winking Eye
...............
Петъчно с И Че-Мин / Кралят

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 12:50 от winona

# 596
# 597
Aз пък това лято не мога да се оплача от сериали 😃 Много неща ми харесаха. Сега гледам Moonlit Reunion и той ми харесва и при америнаците има сериали,които ми харесват.
Или са ми паднали критериите за гледане или съм станала по-добра ...не знам,но не се оплаквам от летните драми за първи път от години.

# 598

Малко музика и пускам прожектора зареден с дорамки Movie CameraSign Clapper

# 599
  • България
Изгледах 8 епизода от Buried City to Shut All Lights.

Актьорите не ми допадат, историята има потенциал, но обърнаха обещаващото фентъзи в сериал за корупцията.
Разбирам, искат по всякакъв начин да подчертаят, че без република няма живот, но ми омръзна да прескачам такива моменти в този тип сериали.
Точно в този няма да го правя, защото приключих с гледането.
Освен горните недостатъци се сетих, че главната роля идеално прилягаше на Yu Meng Long и минах на последния епизод.

Общи условия

Активация на акаунт