Осмокласници 2024/2025 - тема 10 - лято, море и още нещо...

• 28 427
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
  • София
sanaka, sali, наборката е на лагер - покорява върхове из Родопите, ще й кажа да ми каже какво има да се чете като се върне, че и обхват няма Joy

# 46
Плами, да минава бързо. 🍀 Кога се прибират?
Трябваше в събота да го вземем, но ако и утре има температура ще трябва да го приберем.Много е разочарован

# 47
J_M_M, ако не е първо желание може да подаде заявление за участие във второ класиране. Само, ако е приет по първо желание следва да се запише или губи мястото и отива на трето класиране.

# 48
Точно при първо желание се записва и ако паралелката падне заради недостатъчно ученици не помня как беше после.

# 49
Ще падне след второ класиране, евентуално.
Сигурно е с много нисък минимален бал и слаб интерес, но може да има шанс.

# 50
Благодаря за новата тема🌷
Plami80, къде е на лагер? Бързо да оздравява 🍀

# 51
Благодаря, момичета !
В Панагюрище е

# 52
Плами, дано утре вече е добре и успее да си изкара лагера!

# 53
Plami80, да оздравява бързо младежът!
Чакам и аз инфо от планинарката на бебчо кои книги трябва да се прочетат целите и да предам нанатък, че една учителка така е казала. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 54
  • София
Успях да се свържа с щерката - учителката написала в classroom 4 заглавия, тя се сети в момента само за две, Гъливер и Мадам Бовари. Ще провери и за другите две, когото се върне.

# 55
Plami80, дано всичко е ок!
Подсетих аз за четенето- щяла да пита чат джипити да преразкаже най-важното Triumph
Иначе ми обяснява, че щяла да седне да попрочете по история, география и т.н да си припомни за входните. Дрън, дрън, все едно ще се хвана. Като коала е - става за наколко часа и пак ляга. Издържа на спане Joy

# 56
  • София
Опасни са тия деца. И моята девойка каза същото , че щяла да пита чат GpT да и преразкаже най-важното. За какво и е да чете цяла книга. Ха сега де много нещо напреднаха технолийте и децата съвсем мързелуват то всичко на готово.

# 57
Plami80 как е днес детето? Дано се оправи и не се налага да го вземате.
Моя заминава утре почнах го с пробиотик дано не забравя да си го взема и там.
beb4o_fb в коя част на Родопите е? Моя ще е в някаква хижа до Ардино 17 дена.

# 58
  • София
Plami80, дано днес е по-добре младежът и успее да остане докрай на лагера Flowers Four Leaf Clover

sissil, всеки ден са в различни хижи, ходят пеш между 3 и 5 чАса всеки ден, с малки раници на гърба. Микробус извозва между хижите останалия им багаж. Започнаха с хижа Перелик, ще завършат някъде около Дяволското гърло, не знам с точност.

# 59
  • София
Плами, как е днес детето? По-спокойни ли сте? Дано всичко е наред и успее да се наслади до край.

Общи условия

Активация на акаунт