Осмокласници 2024/2025 - тема 10 - лято, море и още нещо...

• 28 125
  • 769
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Nelika, какво ще ми дадеш да не те издам?

Нашата е малко над 170 см, не знам колко, но е по-висока от мен. И за съжаление носи 38 номер обувки. Което на мен ми причинява неудобство, че като си харесам обувки, трябва да се уверя, че не й харесват преди да си ги купя.
Прочете Мадам Бовари и каза, че "става".

# 31
Като бях малка, бях сигурна, че мадам Бовари е най-глупавата жена, за която съм чела евър. И се чудех - на толкова глупави жени защо, как им посвщават цели книги..? Това го мислех в по-малка степен и за Ана Каренина... отне ми доста години да видя всичко друго, което си струва, отвъд глупавите жени. Та не знам на тази възраст какво схващат и какво не? (Това в случай, че четат.)

# 32
Nelika, какво ще ми дадеш да не те издам?

Шшшшт! Не така с лошо де Wink

# 33
  • София
Лошо? Не. Просто съм предприемчива.

# 34
Като ви чета, спокойна съм, че имаме високи младежи с поне 185 см ръст и нагоре Stuck Out Tongue Winking Eye

# 35
И аз подметнах в съобщение, че е време за задължителната литература и да не ми минава с опраданието, че никой не  я чете лято, защото имам сигурна информация, че момичета от съседните паралелки вече са я подхванали. Все още ми стои съобщението само на сийн Smirk

# 36
Охх, да ви се оплача, че да ми олекне малко. В неделя детето отиде на лагер, одеве се обади, че му се гади и го боли корем Cry
Пратила съм му лекарства, и лекар имат, ама ми е свито сърцето..и като не ми е пред очите

# 37
Ох, в седмокласната тема са достигнали нови висини и те като баловете тази година. Хвърлям по едно око от време на време. Сега знаете ли пред какъв странен казус е изправена моя приятелка. Записа си днес детето в избраното училище. То не е от първи/ втори ешалон, но пък я предупредили, че може да не се сформира клас? И какво прави тогава? това май е най-кофтият вариант възможен.

# 38
Плами, имате лекраи обикновено, ще го оправят. В краен случай - дано не се налага - ще си го приберете. Вероятно е някой летен вирус, дано мине бързо.

# 39
  • София
Lúthien, благодаря за лятната ни темичка Flowers Hibiscus

Наборът е дребен и страда от това, надявам се да дръпне още, баща му и батко му са над 185 см, а той - 167. Носи 42 номер. Наборката е 166 см, но носи лопатарки  - 39-40 номер, на мен се е метнала Joy

Plami80, дано е нещо еднодневно, аз задължително слагам рекомфорт, биогая и вирухелт за подобни случаи, миналата година така се спаси тайфата на големия.

Задължителната литература е подпукала наборката, учителката по БЕЛ е казала кои книги държи да са прочетени целите. Наборът, ами наборът явно не е при същата учителка, надали и христоматията ще отвори...

# 40
  • София

Задължителната литература е подпукала наборката, учителката по БЕЛ е казала кои книги държи да са прочетени целите. Наборът, ами наборът явно не е при същата учителка, надали и христоматията ще отвори...
И моят май не е при същата учителка. Това за първи път го чувам. Rolling Eyes Я кажи кои са! Не че се надявам  и на христоматията. Не че съм и купила христоматия.

ПП. Оказа се, че и наборът това за първи път го чува...

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 18:13 от sanaka

# 41
Ох, в седмокласната тема са достигнали нови висини и те като баловете тази година. Хвърлям по едно око от време на време. Сега знаете ли пред какъв странен казус е изправена моя приятелка. Записа си днес детето в избраното училище. То не е от първи/ втори ешалон, но пък я предупредили, че може да не се сформира клас? И какво прави тогава? това май е най-кофтият вариант възможен.
Неприятна ситуация. Можело е да изчакат да мине и второ класиране и тогава да запишат, евентуално. Паралелката пада, ако след второ класиране няма минимум, поне така беше преди години. Има вариант да е заложен по-малък брой ученици - защитени професии например или да разрешат маломерна паралелка. В краен случай ще участват на трето класиране, но си е кофти ситуация. Може пък да е за добро, де да знае човек.

# 42
  • София

И моят май не е при същата учителка. Това за първи път го чувам. Rolling Eyes Я кажи кои са! Не че се надявам  и на христоматията. Не че съм и купила христоматия.

ПП. Оказа се, че и наборът това за първи път го чува...

Хм, и ние сме с друга учителка. Аз попитах преди време дали имат нещо за четене през лятото - нищичко нямали.
beb4o_fb, може ли и на мен тази ценна информация. Не, че това ще промени нещо.

# 43
ksanaidu неприятна ситуация, мисля че в такъв случай избират на трето, забравила съм имахме такъв случай с познати дете преди няколко години...
Неприятна ситуация. Можело е да изчакат да мине и второ класиране и тогава да запишат, евентуално. Паралелката пада, ако след второ класиране няма минимум, поне така беше преди години. Има вариант да е заложен по-малък брой ученици - защитени професии например или да разрешат маломерна паралелка. В краен случай ще участват на трето класиране, но си е кофти ситуация. Може пък да е за добро, де да знае човек.
Ако е прието на първо класиране как да чака второ?

# 44
Плами, да минава бързо. 🍀 Кога се прибират?

Общи условия

Активация на акаунт