Относно пътуването - ние мислихме да пътуваме до Австрия в края на месеца, но се отказахме, понеже не ми се рискува бебето да изпадне в някаква истерия да не знаем как да се оправим. Идеята беше аз и бебето да отидем със самолет до Виена, а таткото с кучето да дойдат с целия багаж с колата, предвид интензивното движение от гастарбайтери. Другият проблем е, че малкият не иска да седи мирен в раница, а това беше решението за летището/самолета. От друга страна вече не ме свърта вкъщи, та не знам какво да правим. Все пак другата седмица ще отидем да му извадим паспорт, ако нещо се промени.
Бях намерила комбиниран уред стерилизатор/нагревател и ми изглеждаше като добро решение за пътуване, а не да мъкнем всички уреди.
Rubitooo, аз също съм имала такива моменти. "Справянето" е само с гушкане и железни нерви, после се скриваш някъде да си поплачеш. Иначе за съня още в началото бях купила някакъв наръчник от "Аптечка за родители", беше 45лв. и оттам се водя по отношение на часове на будуване, спане и др. При нас, слава Богу, вече няма колики и не се гърчи.
По отношение на ергономичните раници - вие използвате ли и какви имате? Бяха ми подарили Ergobaby Embrace, но там успя да поседи точно 2 пъти и то в заспало състояние, вече му е малка - стърчи от нея. Купих някаква на Momcozy, изглежда да му е по-удобно и широко, но пак недоволства. Много искам да го приуча да следи в раница, за мен също ще е улеснение.
А вчера по същото време реши и да пишка, и пак се смее в същия момент.
Няма да го мисля значи, а директно ще отидем следобед да го вземем, че и на нас ще ни предстои път и исках дотогава да му сложа такава, но никъде не бях намерила коментари.